Trött kvinna!

Idag blev det en heldag i city. Först ett besök på BVC för läkarkontroll för min lilla prutt som om 4 dagar blir 10 hela månader! Efter det så blev det käk med Robban och Rasmus och sedan en runda på staden. Avslutade city besöket med att träffa Kim och Tommy. Mycket trevligt! Innan jag kom hem fastnade jag hos Malin en stund också, saknade unge!! Nu ligger jag i alla fall i soffan och Vincent sover så gott :)


Tisdag

Den här Tisdagen har bestått utav ett besök på sjukan. Måste bara säga att jag älskar min bästa vän Kim! Hade tur att hon följde med mig idag! Annars hade jag nog dött lite. Nu sitter jag i alla fall hemma hos Pontus pappa och väntar på att vi ska åka på 2 & 12 års kalas.


Måndag

Måndag & en riktigt värdelös dag.
Gnällig unge med en sån envishet så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Ett väder som gör en fruktansvärt depprimerad. Tur att man har en grannfamilj som bjuder på kaffe & ett trevligt sällskap.
 
Nu sover i alla fall bebis & jag sitter här vid datorn och bara glor.
Har verkligen ingenting vettigt att skriva. BLOGGTORKA gånger miljoner.
 
jaja, ska fundera ut något till nästa gång.
(får väl se hur det blir med den saken)
 
slänger upp en gammal bild på liten Vincent

Regn, soligt, regn, soligt ...

Detta väder gör mig galen! Kan det inte bara vara likadant hela dagen?! Suck. Jaja, den här dagen har spenderats i soffan. Med andra ord, inte för mycket gjort om vi säger så. Igår däremot så blev det en morgon promenad med familjen på en mil och jag kan tala om för er att jag höll på att dö! Blir förhoppningsvis ändring på träningen snart. Nu ligger bebis och sover och Pontus är och fiskar, så jag fortsätter i soffan tror jag. Bild från gårdens promenad


En sisådär tre månader senare...

Som rubriken säger så tog det bara tre månader att hitta tillbaka hit. Har fått lite klagomål av några stycken, så det kanske är dags igen. Jag skyller min frånvaro på inlämnad dator, plus att blogg.se i telefonen har krånglat. Nu ligger jag här i sängen klockan tre på natten och ska sova, själv för övrigt. Sambon är iväg med vännerna hela helgen så jag blir ensam nu. Vincent ska även sova hemma hos sin farmor imorgon för första gången, vilket betyder att jag blir helt ledig imorgon! Inget barn och ingen man hemma, såå skönt! Att bara få vara själv. Självklart kommer jag sakna ihjäl mig efter lill killen, men kommer att njuta av stunden ändå! Annars då på utvecklings fronten så har det hänt en del. V har börjat att krypa för fullt och har även börjat ställa sig upp mot möbler och så vidare. Tiden går så fort! Nej nu måste jag sova! Upp om tre timmar igen!


RSS 2.0