1-2

Känns skönt med ännu en tre poängare för klubben. Inte allt för bra spelat, men nöjer mig med vinst! Alltså så har kvällen här hemma spenderats framför tvn med hockey. Tog även en promenad till ekholmen innan matchstart, väldigt skönt faktiskt! Nu är det i alla fall läggdags för mig. Imorgon är det dag 2 på mitt städ projekt , hihi. Sov så gott!


onsdag

idag har jag startat ett städ projekt hemma som jag hoppas att bli klar med imorgon. Tror dock inte det kommer att ske, men man vet aldrig. Nu blir det att hämta tvätten i tvätt stugan och sedan gå och hämta min lilla bebis på dagis. Vid fyra ska vi gå tillbaka till dagis för då är det gruppkort som ska tas. Ska bli roligt.
 
Skriver kanske mer senare.
 
 

20 Oktober

Då var det lördag igen och förmiddagen har spenderats hemma i soffan. Blir deprimerad av detta skit väder! Men i eftermiddag åker jag och Vincent hem till min mamma och äter mat och umgås. Mys pys. Nu är det duschen som gäller och det ska bli sååååå skönt!
 


17 Oktober

Onsdag och jag är såå jävla seg! Hämtade Vincent på dagis för en timme sedan och nu så är det matlagningsdags för min del. Känner att jag behöver påfyllning med energi för att orka sätta mig ner ikväll och plugga klart uppgiften till lektionen som är imorgon, urk, orkar inte! Men måste man så måste man.
 
Vincent som aldrig lyckas se normal ut på kort ..

ensamt

ahopp ... att gå hem från dagis utan Vincent känns så jävla konstigt, lite sorligt faktiskt. Men jag vet att han har det roligare där än här hemma med mig. Men fyyyy vad det känns i mitt mamma hjärta! :(
Men jag har en del att fixa här hemma, så syselsatt kommer jag att vara i alla fall. Städning, disk, märka Vincents kläder och förbereda lasagnen.
 
Ikväll är det även föräldramöte på dagis. Pontus ska träna så jag hoppas att Vincents underbara gudmor kommer hit och vaktar grabben medans vi är borta :)
 
Igår tyckte Vincent att detta var en plats för han.

finally

för ungefär en vecka sedan så beställde jag två stycken mössor till Vincent utav en tjej här utanför linköping, som gör dem själv. Idag kom dem äntligen! som jag har väntat. Jätte fina verkligen. Super nöjd!

Inskolning

Nu är vi i full gång med Vincents inskolning på dagis. Känns verkligen som ett bra dagis, tror att det här kommer bli bra. Vincent trivs i alla fall bland alla barn, skrattar och leker för fullt. Idag gick han även 10 steg från absolut ingenstans! Så snart tror jag det bara är gång som gäller.
 
I eftermiddag så får vi besök av Vincents farfar som antagligen kommer att ha med sig paket till lill killen. Lite tårta blir det nog också, muumms. 
 
Paket öppning på morgonen
 

Vilken helg

Nu är jag tillbaka hör efter en riktigt händelserik helg! I Lördags så fyllde mitt lilla troll hela 1 år, så i Lördags hade vi folk här hela dagen. Fredagen var en städar och bakar dag. Klockan 2 på fredagsnatten kunde jag äntligen gå och lägga mig efter bullbak och fix av smörgåstårta. Igår var det också lite folk här, så gårkvällen spenderades, helt utslagen, i soffan med Pontus och film.

Imorse kom Vincents farbror hit och tog hand om Vincent i en timme medans jag och Pontus var på dagis för inskolningssamtal, så två veckor framöver kommer jag att hänga på dagis för inskolning (y)


RSS 2.0