Färdig duschad och påklädd


Nu har jag duschat klart och tagit på mig kläder. Har dock än inte plattat håret eller sminkat mig, men det kommer när jag vilat litegran, är verkligen jätte trött eftersom jag gick upp hur tidigt som helst imorse, men men, så kan det vara ibland. Nu ska jag lägga mig i sängen med någonting att äta och vila kroppen lite.
HÖRS

Hemma igen!

Hallå igen!
Nu är jag hemma från en förmiddag i Collegium. Var som sagt där och kollade på min lillasyster som spelade idag. Hon och hennes kamrater kom till semifinal men åkte då ut. Men det var bra kämpat i alla fall. Åkte och hämtade min bror med efter en av matcherna. Men nu är vi som sagt hemma så ska hoppa in i duschen nu var det tänkt, känner mig inte direkt fräsch.
Men vi HÖRS!

Syster i målet :)

Bilder från Onsdags


Nu kommer bilderna från Onsdags då jag var och kollade på min lillebror när han spelade i skolinnebandyn, blev några kort på han bara.






Han var så duktig så min älskade lillebror :)

Uppe tidigt !


Nu kan man säga Godmorgon, haha. Helt otroligt att jag kom upp nu såhär tidigt på en Fredagsmorgon, men vad gör man inte för lillsyrran? :) Ska som sagt åka till Collegium om en halvtimme och kolla innebandy. Skriver mer när jag kommer hem!
HÖRS

Snart läggdags

Ligger här i sängen och kollar på Runaway bride med min bror. Kommer väl somna närsom, är verkligen skit trött. Ska ju som sagt upp tidigt imorgon, seeegt!
Orkar inte skriva mer.
Men hörs imorgon!

Världens tråkigaste Torsdag


Usch och fy är bra ord för min Torsdag. Har haft hur tråkigt som helst och det här jag tjatat om i bloggen ungefär hela dagen. Men imorgon så blir det lite mer fart på dagen i alla fall. Klockan 20 över 8 ska jag vara i Collegium för då spelar min lillasyster skolinnebandy. Kommer nog bli rätt skoj tror ja. Kommer väl kanske inte vara så skoj att vara där själv och glo, men får väl se om det finns någon morgonpigg vän som vill hänga med, hihi :) Senare på dagen så ska jag åka hem till min pjkvän. Vet ej vad vi ska göra, men det kommer vi nog på då.
Nej nu ska jag fortsätta med facebook (y)
HÖRS

Hittar inte sladden !!!

Jag får snart panik på allting alltså! Hittar inte min jädra sladd till kameran så jag kan lägga in bilder. Så hela min kväll kommer tillbringas med att leta efter den och hittar jag den ska jag lägga den på ett ställa där jag vet var den är! INGEN bra dag för mig idag i alla fall, den saken är klar. Blir inte heller att åka hem till min pojk eftersom jag måste hämta min lillasyster imorgon.
jaja, måste fortsätta leta!

HÖRS

Segast dagen ever .. !

Det här måste nog varit den segaste dagen av dem alla som varit på lovet än sålänge. Har legat i sängen tills nu och klockan är då halv fyra, så känner mig rätt äcklig faktiskt. Förhoppningsvis kommer mamma hem snart med en ny rakhyvel till mig så jag kan få bli fräsch igen, hihi :)
Men vad händer ikväll då?... INGENTING! Hoppas på att jag får åka till pojken ikväll. Vet ej annars vad som ska hända, men sånt märks väl.

Nu ska jag ladda ner lite ny musik i telefonen och lägga in några bilder från igår.

HÖRS

Godmorgon/förmiddag !

Vet inte riktigt om man ska säga förmiddag eller morgon, känns lite som att det faktiskt är förmiddag eftersom klockan snart är ett! Vaknade i alla fall för en kvart sedan av att min mormor ringde och väckte mig. Var rätt så bra, annars hade jag sovit några timmar till.
Nu snart så ska jag ta och äta mig lite frukost och även kolla om brorsan är vaken :)
Ikväll vet jag inte vad som händer, eller under dagen i allmänhet. Han inte åka till Collegium och kolla andra lillebror spela idag eftersom jag sovit bort hela dagen typ. blir kanske att åka hem till min kära pojkvän ikväll, beror på om mamma säger att jag ska hämta barn imorgon, men det märks.
Nej nu ska jag faktiskt äta någonting. Men vi HÖRS!

Skolinnebandy !


Hela dagen bestod av att vara i Collegium och titta på min lillebror när han spelade skolinnebandy. Gick rätt så bra för dem, men tyvärr så åkte dem ut efter kvartsfinalen, eller det kanske var åttondelsfinalen, men skit samma. Sötungen gjorde dessutom mål också, duktig lillebror har jag :) Åkte även och handlade mat med mamma en snabbis med. Eftersom jag hade bilen så fick jag skjusa runt på henne, men det är hon fasen värd mammsen :) Kollade även film med Danne nyss. Blev någon konstig film om Freddy Krueger. Jaja, så har typ min dag sett ut. Imorgon vet jag inte vad som händer, känner mig lite stressad av att inte veta, men sånt får man väl ta.
Några bilder från idag blev det, men jag lägger in dem imorgon :)

Dags att dra

SKa iväg och hämta bilen på mammas jobb för ska åka och kolla på lillebrors skolinnebandy, tar med mig kameran så får se om det blir några bilder :)
HÖRS

Tidig morgon för mig idag.


Hejsan bloggen.
Kom precis upp från tvättstugan där jag hängt in alla kläder i torkskåpet. Känner mig faktiskt rätt så duktig. Gick upp klockan kvart i nio och slängde ner alla kläder i smutskorgen och gick ner till tvättstugan, klockan nio liksom, känns inte riktigt som mig, men en vuxen poäng till mig i alla fall, hihi :).
Schemat för idag är ju då såklart tvätten och disken, funderar även på om man ska åka och kolla på min lillebror när han spelar skolinnebandy, men har inte bestämt mig angående det än. Är även träning ikväll, nått "möte" den första kvarten, tror jag vet vad som händer då, hihihi :).

Nu blir det sängen !


Nu är det fasen dags att sova för min del! Fastnade vid den här förbanade datorn. Får se om jag orkar gå upp imorgon till tvättstugan, men det ska jag banne mig göra! Ställa klockan för min del! ;).
Jaja, hörs imorgon!
GODNATT

Kväll/natt med Kim

Kom precis hem från Kim och klockan är ca halv fyra, kanoners (y). Åkte ner till henne för att åka till braskens och köpa korv. Satte sig fint i magen måste jag säga, haha. Blev även en raggarunda med lite för höga hastigheter, men vad gör det när klockan är ett på natten? hihi, busiga tjejor måste jag säga. Träffade även Kimmsans pojkvän och två grabbar till ett litet tag tills vi begav oss hem mot Kim. Där blev det en massa prat och sånt där som vi tjejer brukar göra :). Så nu är jag hemma som sagt och nördar Café World, fast man får faktiskt nörda ibland tycker jag.
Nej nu så ska jag kolla runt lite, men skriver nog ett inlägg till innan jag lägger mig för natten.
HÖRS

Café World

Har fått det där jäkla Café World på huvudet och nördar som fasen nu. Jobbigt spela alltså, men skoj, haha. Sitter även och nördar Basshunter, piiinsamt! Så har i alla fall hela min dag/kväll sett ut, roligt liv va? höhö.
Nu måste jag återgå till mitt spel, hörs sen!

Bilder sen igår


Nu kommer några bilder sen igår som jag glömt lägga in, haha!
Emmie och Kimmsan


Cissi, Lisa & Julia


Suzan & Moi


Moi (mongobild)

Morgondagen ...


Eftersom jag har så jädrans tråkigt idag så har jag planerat upp morgondagen.

  • Tvättstugan kl 9 på morgonen.
  • Städa och diska
  • Cheerträning.
Så ser det ut än sålänge på mitt schema för morgondagen. Får väl se om det finns någon som vill ses innan träningen, men sådant märks.
Nu ska jag faktiskt ut på balkongen och skriva lite i min almenacka .
HÖRS

Tråkig dag ...


Hum, har en stor känsla av att den här dagen kommer vara skit tråkig! Har absolut ingenting planerat, har inga pengar heller för den delen. Dessutom så ska Kim jobba ikväll, så det blir väl en SKIT tråkig kväll hemma idag då. Får väl se om det kommer upp någonting senare idag. Nu ska jag i alla fall in i duschen och stå där ett tag.
HÖRS

Tisdag


God förmiddag!

Vaknde för ungefär en timme sen. Det ringde på dörren så jag flög upp ur sängen och sprang till dörren, var bara brevbäraren som ville lämna ett stort paket. Tyvärr inte till mig då, haha! Åt precis frukost med så nu blir det nog sängen igen, slöö tjej (y) .
Men skriver mer senare .

Tröttis


Nej nu är jag faktiskt alldeles för trött för att sitta uppe, så jag ska hoppa till sängs nu och kolla på CSI. Lägger im bilderna imorgon istället.

GODNATT !

Äntligen hemma!

Är äntligen hemma. Är trött, hungrig och har ont i huvet. Känns inte bra. Har i alla fall varit på hockeyn och dansat galet med cheerbrudarna i trapporna, kanon kul vill jag lova! Var en jäkla tur att vi fick dansa tillslut eftersom matchen vart jätte lyckad, både för oss och för LHC, GO CLUBEN :) Finns inte så mycket mer att säga om dagen, så ska ut till köket och äta någonting.

JUST JA! Tog några kort förut med, så lägger in dem snarast :)

Hemma hos Kim


Sitter nu hemma hos Kim. Hon duschar så jag passa på att sitta vid datorn litegran. Blir att göra iordning sig snart till matchen som är ikväll. Får väl se hur den går. Hoppas den går bra i alla fall.

Hem mot Kim


Sådärja, nu var allting klart, duschad, plattat håret, sminken gör vi hemma hos Kim istället, orkar inte nu. Ska bara packa ner lite mer saker i väskan innan jag drar mig ner mot Kim. Tar även med mig kameran idag till matchen så vi får se om det blir några bilder, i så fall lägger jag ut dem ikväll! :)
Hörs antingen när jag är hos Kim eller när jag kommer hem efter matchen!

PUSSSS

Dålig uppdatering....igen !


Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering igen, men det blir lätt så på helgerna. Men jag ska försöka bättra mig, jag lovar!
Min helg i alla fall.
I Fredags blev det bara en lugnt hemma kväll med min bror, kollade på film och sådär, trevligt. På Lördagen så var det ju match som gällde, gick inte så bra på den, men det gör det ju aldrig? haha. Åkte sedan hem till min pojk där han kom och hämtade mig vid stationen och vi åkte hem till Erik och satt där. Blev en sväng till Horn mot kvällen. Gjorde ett besök hemma hos Jens och Eline, trevlig pratstund får man jämt med Eline :) . Vi åkte hem runt 8 då vi åkte hem till Anton igen och hade mysigt med film och sådär. Senare på natten så åkte han iväg och hämtade och lämnade massor med folk lite överallt, jobbig kille det där, men jag sov så gott i hans säng, haha.
Igår gjorde vi inget speciellt, åkte in till stan med Gustav och två till som skjusade mig till min träning, snäällt :) Åkte sen hem och umgicks med min bror. Runt halv 1 så åkte vi hem till Kim och Tommy och satt där till halv 4 så vi var lite trötta, höhö.
Nu har jag vaknat och precis ätit frukost.
Ska hoppa in i duschen nu.
HÖRS

Innebandymatch


aha, nu blir det och tagga för innebandymatch då. Kommer väl inte gå så bra, men det märks. 
Nej nu måste jag dra mig.
Hörs när jag kommer hem!

Lördag morgon kl 10


Godmorgon!

Händer inte ofta att jag är uppe såhär tidigt en Lördagsmorgon så det är lite fränt tycker jag. Har varit vaken ca 20 minuter snart, så är rätt så pigg nu. Ska i alla fall lägga mig i sängen och se om det är någonting på TV eller om det blir någonting annat.
Idag är det även innebandy som gäller. Vet ej om det kommer gå så bra, men det hoppas jag att det gör! :) Ska hem till min pojk, så det blir förhoppningsvis en myskväll bara, men det är sånt som märks.
Nej nu orkar jag inte sitta här länge till.
HÖRS

JAAAAAA !!


Nicklas åkte ut!!! Fasen va skönt! Dock så gjorde han ett bra sista uppträdande tyckte jag, men ändå skööööönt!
Snäll tjej (y)


Idol


Hejsan bloggen!

Sitter och kollar på Idol med min bror. Hoppas Nicklas åker ut! Tycker inte om han alltså, usch!
Min dag då.
Blev skolan först med pankakstävling och grejer, hääärlig, haha!
Gick till mammas jobb och åkte och handlade med henne.
Fick även ett par nya skor av henne! Taack mammsi :) Lägger ut bild när jag hittat digitalkameran.
Resten av kvällen har spenderats hemma med bror, trevligt. (y)

Äntligen Fredag

Idag är det äntligen Fredag och det innebär sista dagen i skolan och nästa vecka är det LOOV! Känns redigt skönt måste jag säga. Blir skolan nu snart och sedan vidare hem där dagen/kvällen kommer spenderas. En hemma kväll med mamma var länge sedan.
Nej nu måste jag dra mig.
Skriver när jag kommer hem!

CSI NY & Criminal Minds


Nu ska jag faktiskt hoppa ner i sängen och kolla på CSI NY och Criminal Minds. Tror väl inte iofs att jag kommer kolla på allt eftersom jag lär somna närsom så fort jag lägger mig i sängen.
Skriver mer imorgon!

HÖRS!

Äntligen hemma !


Såja, nu är jag äntligen hemma efter en lång dag/kväll.
Började som sagt med att jag åkte in till min lilla pojk inne i stan som förövrigt klarade sin uppkörning och har nu körkort! Grattis min älskling :) ! Pratade med han en liten stund och begav mig sedan upp mot staden där Kim och Emmie var. Blev en Chailatte på Espresso House och lite prat, myspys :) Gick även till banken där Kim skulle fixa någonting och sedan gick vi mot Cloetta Center där det var match som gällde. Gick bra för oss cheertjejer tyckte jag så det var skoj. Dock så var det inte en lika bra match för LHC som förlorade ikväll. Men men, thats life ..
Nu blir det i alla fall att äta någonting och läsa bloggar.
Men vi hörs senare!

Nu ska jag dra mig


Sådär ja, nu var jag klar och väskan är packad och sådär, så nu är det bara att sitta några minuter till och vänta på att det ska bli tid för att åka iväg in mot staden och träffa min pojk :) Blir även som sagt att träffa Kimmsan och Emmie som ni läste i förra inlägget.
Ska jag vara ärlig om en sak, så är jag faktiskt rätt så nervös inför ikväll, är lite läskigt faktiskt måste jag erkänna, men det är bara kämpa på så blir det lyckat, och förhoppningsvis står jag bakom Kim, men sånt märks sen !
Nej nu måste jag kila!

Hörs när jag kommer hem ikväll!

Dagens planering


Dagen ser ut såhär för min del ...

  • Fixa iordning mig .
  • Åka in till staden för att träffa Anton.
  • Träffa Kim och Emmie.
  • Möta upp cheertjejerna.
  • Dans på hockeyn.
Blir nog en bra dag tror jag (y)

Hungrig och trött tjej


Nu har jag duschat klart och sitter här och försöker komma på vad jag ska ha på mig idag, I-landsproblem eller vad? haha. I alla fall så ska jag ta mig någonting att äta för jag är sjukt hungrig, så vi får se vad det blir.
HÖRS

Godmorgon !

Godmorgon everybody!
Måste bara säga fyy för min morgon alltså. Vaknade av att hemtelefonen ringer så jag springer upp och svarar, tror inte mina öron när det är min värsta lärare som fått för sig och ringa hem till mig ?! USCH på henne säger jag bara! Nog om henne nu!

Ska snart hoppa in i duschen. Känner mig inte sådär värst fräsch just nu, så det kommer sitta fint med en lååång dusch. Men jag skriver när jag kommer ut därifrån!
HÖRS

Dags för sängen !


Nu blir det faktiskt sängen för min del. Är rätt så trött faktiskt. Men först ska jag göra någonting man inte får göra...äta någonting. Inte bra för fläsket må jag säga, höhö.
Jaja, GODNATT i alla fall !

Nu är jag klar för kvällen


Nu är jag i alla fall klar för kvällen med designen, blev väl kanske inte sådär jätte snygg, men ändå något liksom. Set vettigare ut nu än förrut (y) YEEY!

Min nya blogg :)


My nwe sweeet blogg :)
Inte klar på långa vägar men snart så :)

RSS 2.0