Godnatt!

Nu blir det sängen för min del!
Skriver imorgon :)

Veckans planer!

Jaha, så var det ny vecka imorgon. Hoppas på en helt okej vecka faktiskt :)

Måndag - Ikano men Josefin och sedan dans på hockeyn! :)
Tisdag - Leka med Linda
Onsdag - Plugga och åka till Anton
Torsdag - NYÅRSAFTON! Paarty :) och GOTT NYTT ÅR! :)
Fredag - Bakisdag, ta det lugnt
Lördag - Bio med Jens, Eline och Anton ?
Söndag - Släktmiddag hemma hos mormor och morfar :)

Så den är rätt fullspäckad min vecka, men det blir säkert några ändringar :)

IGEN!

Jag måste nog vara SÄMST på att blogga alltså! Skäms på mig!
Har dock varit lite upptagen senaste tiden, men kunde gott och väl ha slängt in något inlägg. Men men, nu är jag back in action så att säga :)

I Fredags (juldagen) blev det UTGÅNG! Rätt så oplanerat, men det var en skit rolig kväll/natt på PitchBlack. Kom dit med Linda och hennes kusin och kom ut med helt andra människor, men det va skoj! :)

På Lördagen (igår) så var jag och min familj på Ikano. Gick runt med min syster och jag säger bara FY FASEN vad folk! Helt otroligt, men men, det var det väl värt. Kom hem med ett par nya stövlar, peeling cream och body lotion. (Bilder kommer imorgon) Så jag vart nöjd. Direkt efter det så åkte jag hem till min gos och vi kollade på film hela tiden, MYS för en gångs skull, hihi :)

Idag så var vi bara almänt lata och var hemma hos han hela tiden med Jens och Eline, käkade pizza och kollade film :)

Men nu är jag hemma hos mig själv och tittar på Svampbob fyrkant med lillebror. Rätt så bra såhär på Söndagskvällen när man är lite övertrött, höhö.


Blää morgon

Vilken jävla morgon alltså! Säger bara usch! Jaja, shit happens och det får man väl ta. Synd bara att det har med en vuxen att göra. Trodde det skulle räcka med det som redan har hänt, men du fattar ju inte. ÄCKEL!

Ojoj, arg tjej. I alla fall så vaknade jag för cirka en halvtimme sen. Ska snart käka frukost och sedan får jag väl se vad som händer. Något förslag? :)

Twilight

Sådär, nu har man kollar färdigt på Twilight filmen för typ femtioelfte gången eller nått, höhö :) Bra film det där, måste ju se New Moon snart med!

I alla fall så har min dag varit trevlig i alla fall. Det bästa var väl att mina syskon var hemma med :) Annars hade det inte vart så skoj måste jag säga.

Men nu är det faktiskt tajm för sängen!
GODNATT


Ojoj!

Hoppsan, blev visst ingen bra uppdatering idag, men har i alla fall fårr julklappar och kollat på Svensson Svensson. AS BRA! Kult att se den varje julafton. Typ det ända som har varit bra med den här dagen :) Hoppas på att nästa jul blir lite anorlunda och bättre än såhär, men sånt märks om ett år. Nu tar vi nya tag och satsar på en bra nyårsafton! :)

Ska se Twilight med lillasyster nu, men skriver senare sen.
HÖRS


Grinchen

Ligger just nu och kollar på Grinchen som går på trean med mina två syskon. Hade glömt bort hur bra den filmen är. KANON bra :)
Snart så är också maten klar och det ska bli gott, är rätt hungrig faktiskt. Efter det så är det Kalle Anka som man då tar och sover till, men går ut och röker när det är Ferdinand. HATAR det klippet, blää. Sen är det dagens höjdpunkt, julklapparna! Vet dock vad jag ska få, men någonting mer blir det väl :)


Dagens låt

Den här låter dunkas just nu i mitt rum.
Grym låt!


24 December lika med Julafton!

Godmorgon bloggen!
Har ni haft en trevig och mysig julaftonsmorgon? Min har varit helt okej faktiskt. Trodde det skulle vara värre men så var inte läget :).
Jag och mamma åt en jätte god grötfrukost med skinksmörgås, GOTT!
Åkte sedan iväg till Ekholmen och handlade blommor till mormor och morfar och även till Lasse. Åkte förbi mormor och morfar men dem var inte hemma, tråkisar! Så vi for iväg till malmslätt för att hämta mina kära små syskon som jag längtat efter JÄTTE MYCKET! :)
Så nu ligger jag och syster i sängen och kollar dator, roligare kan man inte ha, eller?

:)

Godnatt

Nu säger jag Godnatt folket.
Är så himlans trött nu, så det känns som en bra idé att lägga sig faktiskt.

Men jag skriver imorgon!

Shanghai Knights

Blev filmen shanghai Knights, rätt bra måste jag säga.
Skrattade allt lite åt den faktiskt :)
Den rekomenderas i alla fall till allihopa!


Film

Nu blir det att kolla på film med brorsan en liten stund. Vet ej vad det är för film, men den är säkert bra :)
Skriver mer senare sen!

Skönaste killen

Skönaste snubben alltså, hatar julen ungefär som jag!


Förstörd jul :(

Usch, visste att den här julen skulle bli den värsta av dem alla :( Faan också! Är så fruktansvärt besviken och ledsen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag som hade längtat efter att få träffa mina syskon och få krama dem som jag inte gjort på ett halvår. Faaan också. Varför ska jag drabbas av allting ont? vad gör jag för fel?

Är glad att jag har glad att jag har min mamma, två syskon här och mina bästa vänner, och dessutom min underbara pojkvän. Tack för att ni finns i alla lägen <3

Snart dags för paketleken :)

Svar till syster : Jo ida, det är redan fixat och klart :) ! Så du behöver inte bli ledsen nu :)

Snart är det dags för våran julklappslek som min mamma så jätte gärna ville ha med hennes sambo och vi två äldsta barn som är här :) Ska bli rätt roligt och se vad alla har köpt! Jag och Danne köpte 6 stycken saker i Fredags, men jag måste då säga att vi hade verkligen INTE någon bra fantasi. Sa lägga upp bilder senare sen :)
Hoppas även att Kim kommer förbi en sväng ikväll med, skulle va trevligt.
Vi ska även köra bingolotto, men antagligen så kommer det väl gå åt pipan med det, men det kan vara kul i alla fall :)


Juldusch

Blev precis en juldusch för min del. Var hur skönt som helst och så känner jag mig super fräsch nu med! Annars så ska jag snart gå ner till affären och köpa mig lite saker tills ikväll och även en liten julklapp till mamma :) Men det är kanske bäst att göra det nu innan hon kommer hem.

HÖRS när jag kommer upp igen

23 December

Godmorgon!
Vaknade precis och har inte ens gått upp ur sängen än, hihi :) Kanske är dags nu eftersom det är rätt mycket som ska göras idag.
En pajdeg ska göras, det ska städas och det ska pyntas, hämta ner julgranen från vinden (ja vi har en plastgran) ;) och så är det en massa mer grejer som ska fixas.

I alla fall, time ti go up from bed.

Nattblogg

Vad i helsiket gör jag uppe nu klockan halv fyra? Kan verkligen inte sova. Vet inte varför, kanske har med julen att göra? Har haft en känsla i magen ett tag nu över att det kommer vara någonting som går snett. Har väl mina aningar om vad det kan vara, men det ska vi inte ta här.

aja, nu ska jag försöka sova.
Skriver jag inget mer nu, så skriver jag imorgon :)

GODNATT

Bilder

Lite bilder sen fikat i Fredags med tjejorna :)

Linda alltid lika snygg!

Karin :)

Josefin och Ericha, lagom roade ;)

Karin och Linda :)

Jag och Josefin! Diggar spiderman på Josefins mössa! :)

Vinterpromenad

Kom hem för en liten stund sedan efter ett natthäng med Kim. Gick en liten vinterpromenad som slutade hemma hos Suzans syster och en liten nattgäst till Kim och Tommy. Kanske inte sådär jätte populärt från Tommys sida, men Kim är ändå snäll som tar lillen :) Så det blev ett litet natthäng hemma hos Kim och Tommy som sagt. Trevlig kväll i alla fall! :)

Kim är snygg!

Nattgästen Kim fick med sig hem :)

Återigen en snygg Kim i sina bästa stunder ;)

Jag tycker inte om snön, på Julafton okej, men inte annars!

Snart julafton?!?!

Jag har världens panik över all den här stressen som alla ger mig hela tiden. Hemskt måste jag säga.
Julafton är snart här, dock vet jag vad jag ska få så den oroligheten är avklarad, höhö ;) Lyckas alltid luska ur alla vad jag kommer få, grym är jag.

Förövrigt så har vi allting kvar här hemma. Allt julpynt, julgranen som fixas imorgon och städning och allt sånt där jobbigt. Men det löser sig väl imorgon hoppas jag.

Julen ger mig STRESS STRESS OCH ÅTERIGEN STRESS !


Sämst på att uppdatera?

Godkväll alla mina härtan.
Jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera dem senaste dagarna, men jag har inte haft tid, ork eller så har jag bara glömt bort. Men nu är jag här igen :)

Igår så åkte jag hem till A där det blev film och massor mys. Det gillas :) Vaknade upp idag av att han skulle åka till jobbet så jag låg kvar i sängen ända tills han kom hem. Lat tjej måste jag nog säga. Åkte även till systemet för att köpa dricka pojkarna ska ha på julafton. Ja dem ska ha fest då, konstigt? JA!
Åkte i alla fall hem idag igen så nu sitter jag här och har det tråkigt.
Blir att ta någonting att äta och sedan kolla om det finns någonting bra på TV.

HÖRS

Inget Paradise Hotel

vad är det för hemskheter jag har fått reda på? Att Paradise Hotel inte kommer visas igen förrens nästa år, exakta datumet 4:e Januari för er som undrar ;) Trodde det var någonting fel idag när jag upptäckte att det inte skulle sändas idag, men då vet jag i alla fall hur läget är och att jag måste komma på någonting annat att roa mig med dem kvällarna ;) haha I-landsproblem säger jag bara...

Inget bloggande den här helgen

Hallå där!
Blev visst inget mer skrivande i Fredags eller igår. Hände lite grejer och hade bara inte tid eller ork.
I Fredags i alla fall så vart det rätt så oplanerade ändringar, så åkte aldrig till Anton utan det blev utgång istället! Var riktigt trevligt, dock så hände det lite innan hemgången, men jag säger bara FUCK YOU om den saken.
Så i Lördags åkte jag till Anton istället. Där blev det födelsedagspartaj för min snygging. Började hemma hos han och slutade hemma hos Erik. Var i alla fall trevligt :)

Idag så fyllde min pojk år. så grattis till han :)<3 Jag och hela hans familj sjöng för honom och gav han en massa presenter och sådär. Tacos och tårta stod på listan också och vad säger jag om det? jo jag skriker JAAAAA! haha störd tjej ;)

Nu är jag i alla fall hemma och ska snart ta mig någonting att äta.
HÖRS

Wihuuu

Gud vad glad jag känner mig idag. Vet inte varför, men det känns som en härlig dag. Ingen snöstorm och en massa att göra, kanon! :)
Om ca en minut ska jag ner till bussen och åka in till stan för att möta upp Lindutt och sedan till kyrkan, inte lika kul kanske, men efter blir det ju fika så det kommer bli mys :)
Vet inte när jag skriver igen, men sånt märks. Blir i alla fall ett till idag.

HÖRS

Fredagens göra-lista

Jahopp, så har man nu klurat ut hur dagen på ett ungefär kommer se ut, om ingenting kommer ivägen vill säga ;)

  • Avslutning i kyrkan
  • Fika med brudsen
  • Inhandling med Lindutt :)
  • Hem och packa
  • Åka iväg till Rimforsa
Så ser den ut på ett ungefär :)
Har en känsla av att det kommer bli lite halvstressigt imorgon, men sånt får man stå ut med vid det här laget. Julstressen ligger väl i allas själ just nu.

I see fearless in your eyes

Godkväll mina kära vänner!
Kvällen har beståt av ett lååångt bad som jag tidigare skrev att jag skulle göra. Har även kollat på Paradise Hotel (såklart!) Helt inne i det där dåliga programet, vet inte varför, men det kan väl bli så ibland kanske?
Annars så har jag planerat min morgondag litegran och sådär. Eller planerat och planerat, men jag vet vad jag ska göra i alla fall :)

Nu ska jag kolla runt en massa underbara kläder som jag ska ha! :)
HÖRS

ÄNTLIGEN! Som jag har längtat! :)

Jag måste börja med att säga FY SÅ JÄDRANS SKÖNT att den här dagen äntligen är över! Har längtat som en tok på att det skulle bli Torsdag så man kunde få jullov någongång, HÄRLIGT! :)

I alla fall så kom jag hem från praktiken för en stund sedan och sitter och väntar på att mamma ska komma hem med nytt schampo och balsam som tagit slut, vilket jag upptäckte imorse, koll på saker och ting? .... nae. Ska bli skönt med ett långt och varmt bad. Pyssla om mig själv lite sådär.

Men nu ska jag äta lite mat, men skriver senare.
HÖRS

Tröttis

Jahopp, så var det sista dagen innan jullov då! Och den slutas i Tranås på praktiken, kanon skönt :) Eller iofs så har vi julgrej i kyrkan imorgon men det räknas inte ;)
Annars idag vet jag inte vad som händer. Paradise Hotel klockan nio i alla fall och det är värt och se.

Ni får ha en bra dag så skriver jag när jag kommer hem.

Vilken dag !

Hej och hå.
Känner mig helt slut efter den här dagen alltså! Känns som jag har hållt igång i ett och nu har tid att pussta ut lite. Gick som sagt upp klockan 6 för att åka iväg till praktiken och jobba hela dagen. När man väl kommer hem så ska man åkta direkt och hämta barn och hålla på. Direkt efter var det bara raka vägen mot Collegium där det skulle spelas innebandymatch, fast....blev Donken först, höhö ;) Matchen gick AS DÅLIGT, förvånande? nae inte ett dugg! Och när jag kom hem var det direkt till TVn där Paradise Hotel visades och sedan duschen. Så nu sitter jag här och är hur trött som helst. Så nu blir det sängen för mig!

GODNATT

Godmorgon

Hur många är uppe nu egentligen? Helt störthur man kan gå upp såhär tidigt, men jag gört i alla fall, duktigt som jag är ;) Som sagt är det praktik idag och jag längtar inte efter att åka tåg hundra år och sedan jobba 600 år och åka tåg igen i 100 år, inte sån dag för mig.

Men nu måste jag fixa och snart dra mig!
Hörs antingen efter eller innan innebandymatchen ikväll.

OCH KIM! ANTINGEN HÖR JAG ELLER MAMMA AV OSS OM NÄR VI SKA ÅKA IKVÄLL OCH INGA BORTFÖRKLARINGAR NU ;)

Ont i huvet

Usch för huvudvärk! Vi är inte direkt bra vänner om man säger så, passar inte ihop. Känner att det kanske är dags för lite tabletter och sängen? Skulle vara skönt. Men dock känns det inte lika skönt att veta att man ska upp klockan 6 imorgonbitti för att ha praktik, men måste man så måste man och då är det bara lyfta på rumpan och gå upp.

Förövrigt så är det SKIT halt ute! Hur läskigt som helst att köra måste jag säga! Hoppas att morgondagen inte är likadan.

Nu är det CSI NY som gäller, så vi hörs. Slänger väl in ett inlägg imorgon innan jag drar mig mot tåget :)
GODNATT

Tisdag

Hej på er!
Nu sitter jag hemma och har lite tid till bloggen.
Idag var jag helt chockerande i skolan hela dagen, till och med på idrotten. Kors i taket säger väl alla som känner mig, men nu så har jag och min själ bestämmt oss för att börja fixa det här. Viserligen så var det här sista skoldagen innan jullov, men kommer bli en del rest plugg på lovet.

Om ca en halvtimme ska jag och min mamma iväg och hämta barn från deras träningar. Känns lite läskigt att köra själv nu när det blivit så halt ute så tvingade med mamma :)
Annars vet jag inte vad resterande av min kväll har att erbjuda, men någonting kommer jag nog på.

Nej nu är det dags att skriva i lite datum i kalendern och äta någonting.
HÖRS

Oj vad klockan springer iväg

Hoppsan! Kanske skulle ha lagt mig för ett bra tag sen? Men jag fastnade här vid datorn såklart. Kollade massor med kläder och skor jag funderar på att införskaffa mig, låter väl bra? hihi.
Förövrigt idag så har jag inte gjort nått speciellt. Bara varit hemma och haft tråkigt. Eller jo, hämtade ju min syster med, men det är väl inte värt att nämnas äns en gång.

Nu blir det sängen!
GODNATT

Äckel måndag !!

Helvetes jävla äckliga skit också!
HATAR DEN HÄR JÄVLA MÅNDAGEN!
Den kan bara gå och fränka sig eller nått.
Eller förresten, nästan hela ÅRET kan dränka sig!
FUCK DET HÄR!
Får ALDRIG någonting tillbaka när man fucking bryr sig.
Riktigt jävla VÄRDELÖST!

Och ja jag är förbanad!
Men det går väl över imorgon eller nått..........

Ny tråkig vecka !

Den här veckan kommer suga stenhårt tror jag! Ingenting kul som händer och jag vill bara sova igenom denna vecka. Skulle vara riktigt skönt faktiskt. Visserligen är det sista skolveckan, men vem bryr sig? Inte jag ialla fall. ORKAR inte bry mig helt enkelt.

Idag vet jag inte vad som händer, blir nog att hämta lillasyster ikväll och så måste jag hämta mina uggisar hemma hos Linda med.

Men nu blir det duschen, HÖRS

Rubrik?

Jag måste vara en sjukt dålig typ på att komma på rubriker... eller i alla fall ibland. Jaja.
Glömde såklart kameran idag igen! Trög tjej alltså. Matchen gick förövrigt bra för syster idag. Vinst mot RP sitter alltid fint ;)
Åkte och hämtade lillebror förut med. Syrran hängde med och vi hade sjukt kul måste jag säga. Våra danser kan inte bli bättre, haha!

Så nu sitter jag vid datorn och segar. Väntar även på ett telefon samtal som kan komma snart kanske?
Jaja, hörs kanske sen annars GODNATT

Handbollsmatch

Godmorgon!
Ska snart åka iväg till malmslätt för att kolla på lillasysters handbollsmatch. Hoppas det går bra för henne, men tror inte det, men hoppas som sagt :) Nu SKA jag ta med mig kameran tänkte jag och ta kort, känns lite dött med kort på den här bloggen, men det ska det ändras på så småningom :)
Förövrigt idag vet jag inte vad som händer idag/ikväll. Någon som vill göra något så säg till!

Nu ska jag i alla fall dra mig!
HÖRS

Orka livet just nu liksom ....


Blä blä och återigen blä på den här kvällen! Har en full pojkvän, kan inte sova och har ont i hela kroppen. Kan det bli bättre? Nee tror inte så! USCH!

I alla fall så var jag, mamma och syster och kollade på lillebror när han spelade fotboll, men det gick inte så bra för han, och självklart glömde jag kameran. Men men sånt händer.

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Kommer väl inte gå sådär jätte bra, men ska i alla fall försöka.

Godnatt!

aj aj !

Aj vad ont jag har i min stackars tunga! :( Men det är väl bara för den här veckan hoppas jag! Läspar som en jag vet inte vad och låter helt mongo, mamma skrattar åt mig och min syster mobbas, stackars mig! Naae självförvålat men det är det värt! ;)

I alla fall så blev det en liten powernap nyss, så vi ska åka senare till Ryd och kolla på lillebror :) Tar nog även med mig kameran så får vi se om det blir några kort.

HÖRS

Lördag


Så var det Lördag igen ja. Gått rätt så fort måste jag säga.
I alla fall så vaknade jag imorse av att mamma kom in och skrek "NU SKA VI ÅKA!" Så det var bara och dra på sig kläder och gå till bilen. Förstod inte rikitgt vart vi skulle, men det var bara till lillebrors innebandymatch, så kollade helt enkelt på den. Åkte förbi Coop Extra på hemvägen och köpte godis, gå dock inte så fort att äta eftersom jag har rätt så ont i tungan idag, höhö.
Snart ska jag, mamma och lillasyster tillbaka till Ryd och kolla på lillebror igen, men då är det fotbollscup som står på schemat (y)

Skriver mer sen.
HÖRS

Idol final!

Vad säger vi om årets vinnare av idol? JAAAAA säger jag i alla fall! Erik klart bäst, har alltid tyckt, kommer alltid tycka! Även vinnar låten var sjukt bra, den måste jag ha!
I alla fall så var matchen urkass för oss idag, skit på den!
Och nu ska jag faktiskt lägga mig var det tänkt, så vi hörs väl imorgon!

Erik Grönwall, SJUKT BRA SÅNGARE!

NÖJD!

Nöjd är ett ord som passar mig perfekt för tillfället!
Var och piercade tungan förrut och jag är sååå nöjd (y)
Kim var med mig där, men den som höll på att svimma var hon och inte jag som egentligen borde göra det om man ska se det teoretiskt. Såå söt är hon, men killen som gjorde det på mig var jätte trevlig så han tog hand om Kim :D
Efter det så åkte vi i alla fall hem till Kim och sovit tills nu ungefär. Men nu är jag hemma och ska följa med mamma och hämta syster om ett litet tag.
Träffade även min pojk en lien stund förrut, myyys, saknar han faktiskt!

Ikväll så blir det innebandymatch och sova, låtet skönt (y)
HÖRS

Äntligen Fredag!

Äntligen så är det Fredag och jag har precis tagit på mig kläder för dagen. Ska snart platta håret dessutom.
Förövrigt idag så ska jag äta frukost och sedan gå ner till Kim för lite speciella hemlisar, sånt som märks senare vad ;) Spännande säger jag bara ;).

Nej nu har jag inte tid med det här mer, HÖRS!

....

Nej nu är det dags att stänga ner datorn ställa bort den och ta och sova. Ögonen kan knappt hålla sig uppe, så då känns det som ett bra tillfälle att lägga sig.
HÖRS imorgon.
GODNATT !

Torsdags natt

Hallå där!
Ligger just nu i sängen med datorn och kollar på Paradise Hotel extended scense, rätt kul faktiskt. Pratade nyss med Kim i telefon också, har ju våra planer för imorgon (förhoppningsvis) ! Vad får ni veta imorgon :)

Just det ja, har även färgat håret så nu är jag brunett igen (y) Kommer antagligen om jag känner mig själv rätt slinga håret igen, men inte än på ett tag i alla fall ;)

Nej nu ska jag kolla vidare!
HÖRS!

Lite tid för bloggandet

Godkväll everybody!
Ligger just nu och kopplar av i min egna sköna säng, sköönt!
Var på praktiken idag som vanligt på Onsdagar och Torsdagar, men det gick bra som alltid :) Var bara jävligt trött så det gick lite segt i början, men efter lunchen så blev det genast mycket bättre :)
I alla fall när jag kom hem så blev det att gå till Kim en sväng och så gick vi upp till mig. Åkte och handlade med mamma, så ikväll blir det ny hårfärg för min del :) Bild kommer väl sen.
Är även Paradise Hotel ikväll så det måste man kolla på, spännande avsnitt ;)

Nej nu är det varma mackor som ska ätas!
HÖRS

Ligga kvar i sängen!

Just precis, skulle vara huuur skönt som helst och lägga sig i sängen igen, men nae då...här måste vi gå upp och åka buss och tåg i hundra år! BLÄÄÄ vilken tråk dag, men det är väl kanske tack vare mig eller nått. Men men, får väl hoppas på att jag somnar på tåget och vaknar upp lite gladare :)

HÖRS när jag kommer hem igen!

Nu är det sovdags för Johanna

Nu har jag kollat klart på filmen och jag måste säga att den var sjukt bra! :) Diggar den alltså.
Ska i alla fall sova nu tänkte jag, börjar få ont i huvudet så det är nog dags nu.
Men skriver väl kanske ett inlägg imorgonbitti innan jag drar mig mot Tranås.

Filmen jag såg förut förövrigt :)


GODNATT!

Paradise Hotel

Har precis kollat klart på dagens avsnitt av Paradise Hotel. Jackie, Simon och Greta är mina favoriter, riktigt sköna typer alltså! Resten är bara ett pack som tror dem är nått, usch säger jag bara :)

Nu sittr jag i alla fall och kollar på någon film som heter Happy Gilmore. RIKTIGT bra film måste jag säga, hur rolig som helst :D.

Och Karin, jag tycker ärligt talat synd om dig, skulle inte villja gå upp så tidigt! :)


Hemma!

Nu är jag äntligen hemma och har hunnit äta mat med (y)
Praktiken gick kanon bra så är nöjd med dagens insatts. Lite sliten nu efteråt, men sånt får man ta liksom. På tåget hem så hade jag sällskap av min fina vän Eline och vi snackade bara en massa strunt i 50 minuter non stop, tjejer alltså ... ;)

Så resten av kvällen blir väl lugn eller så. Paradise Hotel står i alla fall på listan vad jag vet än sålänge.
Nu blir det duschen.
HÖRS

Godmorgon !

Känner mig faktiskt lite små seg just nu måste jag säga. Det kan kanske bero på att jag gick upp för en halvtimme sen, klockan sex alltså. Eftersom det är praktikdags idag igen i Tranås så måste jag gå upp så tidigt, men det får man väl ta antar jag.
Förövrigt idag så händer ingenting. Kommer väl hem runt 5 eller nått sånt, så vi får se vad kvällen då har att erbjuda :)

Måste i alla fall kila nu.
CIAO

Läggdags

Nu är det faktiskt dags att lägga sig och sova. Somliga ska ju upp klockan sex imorgon för att åka till sen praktik (y) men det är smällar man får ta.

GODNATT!

Planering för vecka 50

Jahopp, lite sen med ny veckoplanering, men kan vara bra att ha uppskrivet någonstans liksom. Då passa blogen utmärkt till det :)

Måndag - Umgås med Kimmsan :)
Tisdag - Dans på hockeyn
Onsdag - Praktik och ?
Torsdag - Praktik och ?
Fredag - Innebandymatch och krogen ?
Lördag - ??
Söndag - ??

Inte någon värst rolig vecka inte.
Någon som vill ses på mina frågetecken kanske? :)

Tisdag

Guud så trött jag är!
Känner mig helt slut efter den här dagen som har varit hur lugn som helst, har typ sovit genom dagen.
Fast dock så var jag faktiskt och dansade på LHC matchen ikväll som förövrigt gick sjukt bra! 5-0 till vårat älskade LHC :) (y)
Så nu sitter jag i sängen och funderar på att ta någonting att äta.
Skriver mer senare kanske.
HÖRS

Hemma hos Kim

Sitter just nu hemma hos Kim och Tommy. Kim städar och Tommy duschar så passar på att sitta lite vid datorn. Vet ej vad som händer idag, men sånt märks väl. Blir antagligen att hänga här ikväll eller nått.
Ska i alla fall kolla färdigt på handbollen som är nu.
HÖRS

Försovning?

Ibland är jag nog världens lataste människa! Usch på mig, har försovit mig, IGEN!!? Fan då.  Men men, det blir att ringa Kim snart så får vi se om hon är vaken så jag kan traska dit ett slag :)

HÖRS

Nu säger jag godnatt

Nej nu säger jag faktiskt godnatt! Fastnade vid datorn och klockan är mycket. Men imorgon blir det mer uppdatering!

GODNATT

Julklappar ?!

Är det bara jag som börjar få ångest över att det snart är jul?! Tror nog det, har ingen anning om vad jag önskar mig, vad jag ska köpa till folk eller hur julen kommer bli överhuvudtaget? Usch på det här säger jag bara, ångest till max! .. En sak jag i alla fall vet att jag ska umgås med mina två vänner Kim och Tommy på julaftonskvällen, om det fortfarande funkar för dem såklart? :)

VAD I HELSIKET ÖNSKAR MAN SIG?



Söndagens bravader

Godkväll folket!
Ligger just nu i sängen och kollar på CSI, bra program det där alltså.
Dagen i alla fall. Blev en riktigt slappar dag för min del. Anton och hans bror satt och spelade som dem gjort ungefär hela helgen, så jag satt vid TVn med sällskap av deras hund :) Så runt halv 8 tog jag tåget hem där jag även såg att mitt körkort var borta! Inte hemma hos Anton för han har letat, så det måste väl ligga någonstans ute på gatorna i Rimforsa :( Så nu blir det att fixa ett nytt så fort som möjligt, INTE kul.
När jag kom hem så gick jag hem till Kim ett tag och pratade lite och sådär och så nu ligger jag här.
Dagen har alltså inte varit så spännande för min del, men det har varit skönt! (y)

Paradise Hotel

Nu kan jag skriva utan en flåsande Anton i nacken :) Som jag skrev i det tidigare inlägget så sitter Anton, Jens och Erik och lanar så jag har det skit tråkigt. Erik fick dock igång deras bärbara dator så jag sitter med den i knät till den kommer dö för att vi inte hittar sladden till den.

Gårdagen blev i alla fall en oväntad utgång på platå. Hade i alla fall sjukt kul måste jag säga, så tack för en trevlig kväll alla! :)

Just nu sitter jag och kollar på Paradise Hotel XL eller vad det heter, kanon kul! höhö.
Skriver kanske något mer inlägg ikväll men sånt märks.
HÖRS

Datanördar !


Jahopp...så sitter man i Rimforsa hos en tråkig pojkvän som bara spelar hela tiden! Vad tycker vi om det? USCH! =) .. I alla fall så har jag varit chauför hela kvällen (y) roligare det än kolla på tre datanördar!

Två nattgäster

Klockan är nu kvart i 2 och jag håller på att göra mig iordning. Ska in till stan och sen hade jag tänkt mig innan jag åker iväg till min pojk.
Förövrigt så hade jag precis lagt mig i min sköna säng inatt, då Anton ringde och bad om att få sova här, så han och hans vän kom till mig, halv 3 på natten och sov (y) Två nattgäster som mamma sa.

Nej nu ska jag i alla fall packa väska.
HÖRS

Värd kväll ! =)


Jag säger bara FY VILKEN ROLIG KVÄLL! HAr inte haft så här kul på länge, rikigt värt måste jag säga! :) Började med att Kim och Suzan kom hit och klippte mamma och även mig. Kändes skönt att få bort det mesta av det slitna. Så nöjd är jag :) Efter det så for vi in till stan eftersom det var tomtenatta och vi gick runt där. Fick även en varsin låda med munkar i, goooott, hihi :)
Vi tog även en sväng förbi Donken där vi skrattade rätt så mycket om jag får säga så. Fick också där gratis bullar, dock så var dem torra, så det var inte så mycket och ha, men ändå liksom ;) Och var det någon konstig typ som tog kort på oss, hum?! aja, värd kväll i alla fall.
Så nu sitter jag här med mina munkar och smaskar, MUMS :)

Snart iväg igen


Så var man hemma igen, men ska snart iväg igen. Blite tomtenatta nu ikväll med Kim och Suzan. Kommer nog bli mys tror jag :) Ska även se om man hittar ett par nya skor jag kan använda på cheerleadingen som min låtsasfar gav mig pengar till, så det tackar vi för :).
Så nu sitter jag och väntar på att dem ska ringa och säga att jag kan börja röra mig utåt.

Staden

Då var det dags att dra då.
Skriver när jag kommer hem.

HÖRS

iordning gjord och klar


Sådär ja, nu är jag klar med dusch och allt det tjejiga som behövs göras om dagarna.
Ska snart sätta mig ner och äta någonting innan jag drar mig till stan för att möta upp lillebror och kolla kläder åt han. Inte direkt sådär jätte taggad kanske eftersom det är så jädrans kallt, men det blir mössan på idag :)

3 December

Usch usch usch så kallt det ska vara! Det märks verkligen att det är December nu, vit på marken, 2 minus grader och tjocka jackor och vantar. Som sagt, det märks.
I alla fall så ska jag till staden idag och möta upp min lillebror och kolla ett par jeans till han. Han ville bara ha med mig dessutom, vet inte vad som hänt med han, men så sa han i alla fall ;) Blir väl även att möta upp mormor där också.

Men nu ska jag in i duschen.
HÖRS

Säger ju det, ser ju hur kallt ut som helst när man kollar ut genom fönstret!

Sovtajm !


Usch nej, nu har jag suttit aldeles för mycket vid den här datorn! Så nu är det dags att lägga sig i sängen och sätta på TVn som kan få visa någonting bra så jag kan somna, låter toppen tycker jag (y).

Hörs imorgon.
GODNATT

Jädrans blogg.se

Varför ska alltid blogg.se vara så sjukt segt på kvällarna för? Får snart panik på skiten!

Så vad gör man?


Godkväll bloggen!

Sitter här och väntar på att min pojk ska höra av sig så jag har någonting skoj och göra.
Var precis ute och pratade med mamma och hon snodde alla mina pengar, dock så är det ju hennes men ändå liksom, hihi (a).

Idag i alla fall så var jag, Anton och Erik på Ikano och kollade lite grejer, dessvärre så hittade jag ingenting som föll mig i smaken, förutom hundra par skor som jag MÅSTE ha, men det får bli en annan dag. Kom även på att det snart är dags att införskaffa sig en klänning till nyårsafton. Visst, lite överskattat men det hör till liksom. Så det blir att kolla runt när min lön kommer :)
Nu blir det att gå ut och prata med mamma litegran.

Så skriver mer sen.
HÖRS

Övernattning hos min gos


Blev visst ingen mer uppdatering igår. Men sånt kan hända liksom.
Åkte i alla fall hem till min gos igår och det slutade med kebabtallrik och film. Så väldigt mysig kväll blev det :)
Vaknade upp runt 11 idag så det var skönt att få sova ut lite gran.
Ska i alla fall åka hem idag, vet inte riktigt när, men sånt märks väl.
Blir väl kanske att träffa Kim eller nått liknande.

HÖRS i alla fall.

Tisdag


just nu sitter jag hemma hos Kim och Tommy, men Kim är inte hemma för hon är och tar gris sprutan med hennes pappa. Så stackaren kommer väl hem snart och gråter lite, då ska jag allt trösta henne litegran :)
Dem är även hundvakt idag åt väärldens sötaste vovve. Jag som inte ens tycker om hundar är kär i den! Huur söt som helst :)

I alla fall så ska jag hem till min pojk ikväll och sova där. Tror väl inte han är på så bra humör, men vi får väl se hur det går.

Skriver mer ikväll antagligen.
HÖRS

RSS 2.0