i'm so damn hardcore

jag är TAGGAD!
då kanske ni såklart redan vet varför, men ikväll är det som sagt hockey och ölhäv med två av dem bästa personerna på denna jord.
kan bara säga såhär om kvällen,
det kommer bli grymt .
dags att dra..

children of the night

jag kan inte mer än skratta åt mig själv just nu. 
jag gick upp klockan kvart i sju i tron om jag skolan skulle starta kvart över åtta. men vad händer när jag tagit på mig kläder, sätter mig i sängen och ska kolla schemat för att se när dagen slutar? jo inser även att jag börjar halv tio idag. KLANT säger jag bara. inte okej, verkligen inte okej!
gårdagen i alla fall blev en fläskdag som min vän Markus så fint kallade det. en massa film tittande och en massa prat om allt och inget. fick även äran att hänga med han och pontan på hockeyn som spelas idag. plus att det även kommer bli ölhäv ikväll. kan bli grymt, i alla fall enligt mig.

nej nu blir det frukost för min del.
såhär pepp är jag för denna dag (y)

I'm a bandit for life

ja ni mina kära vänner.
har precis haft ett långt samtal med min älskade mamma och lillasyster. allt mellan himmel och jord var samtalet och jag kan inte mer än säga att dem ligger närmast mitt hjärta, vad som än händer. 

annars så kan jag nämna för er att jag längtar efter morgondagen. då ska jag röra på fläsket ut till malmslätt och hänga med förhoppningsvis två pojkar som står mig väldigt väldigt nära och det gillar jag, helt klart! 

ae ni ... nu blir det sängen för min del ... sååe godnatt !



NOLLNING !

just det ja. en sak som har hållit mig sysselsatt är nollningen som vi drog igång i fredags. hade en riktigt rolig dag måste jag säga. kan säga att jag älskar alla HR3or (y)

bilder finns det några av i alla fall ..


världspolis

här ser jag att det inte har hänt allt för mycket dem senaste dagarna. ber så hemsk mycket för ursäkt om detta, men jag har faktiskt haft annat att ta hand om. 

i alla fall. sitter nu i köket med skolböckerna + datorn framför mig och pluggar ! jag säger bara WTF!? johanna liksom?! men ja mina vänner, så är det faktiskt. sitter förövrigt och även lyssnar på Shure Brothers Band , grymt !

nej nu ska jag återigen bege mig in i pluggandet ... hööörs

jag vill inte spara min längtan

om en sisodär två timmar så är det dags för mig att gå ner till bussen och åka iväg till skolan. som idag bjuder på en kort dag och det är precis vad jag vill ha idag, kanon.
Idag är det även nollning för våran del, men jag hoppar nog över den och har lite kvalitets tid med min lillasyster istället, väärt.
nae, nu ska jag sova en liten stund till.
hööörs

åh nej !

jag har totalt glömt bort att tala om för er mina snyggisar, att en grej som ligger mig väldigt nära hjärtat fyller ett år idag! 
Grattis mitt älskade körkort !

in the back of the car

vänner. det har gått tre dagar sedan skolan började och jag börjar redan känna mig pepp på student? kan kanske ha sin förklaring när jag nämner för er att studentmössan ska beställas om EN VECKA ?!?! ;o lite tidigt kanske? .. dock så gjorde det min dag kan jag meddela er, weej (y)

nu är jag i alla fall hemma och ska snarast ta mig en liten powernapp, jag gillar (y)
sååe här skriver jag mer senare .
höörs



over the hills

äntligen hemma!
har gått en dag i skolan och är redan trött på den. men jag har hört att det bara är att bita ihop. 
annars då ... ligger just nu i sängen och funderar på om man ska ta sig en liten sovstund. känner att det är behövligt just nu. så det blir nog det ... HÖÖÖRS





it will be good, i promise

hallojsan mina vänner.
idag kan jag meddela er att livet är på topp och att jag äntligen har gjort någonting bra för mig själv och jag är nöjd med det. har även lärt mig att Pontan är en ganska så störd spontanhandlare. jag brukar införskaffa mig ett eller annat klädesplagg ganska så impulsivt, men han .. han drar till med en jätte stor TV istället, normalt? inte enligt mig, haha. utöver det så har jag mestadels spenderat kvällen hos den pojken och kollat på film, som självklart var ett måste när han nu införskaffat sig en sådan stor mojäng. men nu så är jag hemma och ska om en liten liten stund ta och få mig lite sömn inför morgondagen eftersom jag nu har en skola att sköta, great !

men vänner ... jag återkommer, jag lovar.

när en stannfågel ger sig av

godmorgon snyggisar.
sitter i min säng med en kopp te och tro det eller ej, men oroar mig lite gran för det som kommer att ske runt klockan ett idag. för er som undrar vad jag pratar om så ska jag idag klockan ett gå in igenom Ljunkans entré dörrar för fjärde gången, det bör ha varit sista gången för ett år sedan, men icke. 

i alla fall. min förmiddag kommer att bestå av att kolla genom alla mina nyfunna fotoalbum för tredje gången, lite one tree hill och te i mängder. låter som en bra start på dagen (y)


ohh chariot

nu börjar huvudvärken att komma, så jag ger upp mitt one tree hill tittande för en liten stund och vänder mig hit som lite omväxling, höhö. skämt och sidå, så ska jag faktiskt plocka fram alla mina fotoalbum jag hittade häromdagen. dessa album innehåller någonting som får mig att må bra och jag ska kolla igenom varenda kort som finns i dessa dammiga album ytterst noggrant.
men först duschen .



generation wild

om ni undrar vart jag har hållit hus mina vänner så ska jag tala om för er att jag har tillbringat de senaste två dagarna i en soffa hemma hos Pontan, eller hemma i min säng och fått ett beroende av One Tree Hill ... inte okej. tur för mig att skolan börjar imorgon så att jag kan komma ifrån detta beroende ett litet tag. 

annars så har jag spelat minigolf och hängt med två väldigt fina människor och det har varit väldigt givande måste jag faktiskt säga, många skratt och så vidare.
nej nu ska jag ta mig någonting och äta och sedan fortsätta med det jag sysslade innan jag fastnade här .
adjö mina vänner

ingenting mer att säga

det var inte riktigt såhär jag tänkte att livet skulle bli. men, jag får leva med det. har i alla fall tur att det finns en person här när man behöver, hjärta till han.
men vänner, om man ska se till det lite mer glädjande raderna så har jag höga förväntningar om dem kommande två dagarna. imorgon ska tar jag mig ut till landet för att umgås med mina syskon och det gillar jag enormt! och på lördag ska jag umgås med en otroligt fin människa och det kommer att bli fantastiskt.
nothing more to say .. så adjö



från och med du

vänner.
sitta hemma hos Robert en Tisdagskväll med 2 and a half men är någonting som jag mer än gärna gör en tisdag i Augusti. tisdagar i mitt liv brukar bestå av att inte göra någonting, inget vidare enligt mig.
men annars då ... händer som vanligt ingenting och jag har förhoppningar inför fredags kvällen då jag kommer att bege mig ut på landet till två älsklingar, mina bröder i klar språk. kommer bli underbart.

nej nu ska jag vara social med mupparna här.

later my friends ..


bilden säger allt om min vän , höhö


att två olika människor kan passa så bra ?

att ligga en måndags kväll, i en alldeles för bred säng ensam i mörkret och fundera över vad man har gjort med sina 19 år, medans ungefär alla linköpings ungdomar hänger måndagsklubben är ingenting jag skulle rekommendera er mina vänner. en del av johanna vill ligga kvar här medans den andra delen vill vara ute och roa sig med vackra vänner och bara njuta. men mina vänner, jag ska inte klaga, det blev ett litet häng med två av dem vackraste människorna i mitt liv och det tackar jag Pontan och Markus för, guldvärda är ni . 

när jag ändå tagit orken att skriva här så kan jag passa på att ge en otroligt vacker människa ett stort grattis på sin födelsedag! denna människa är ingen mer än Johanna "Knutte" Knutsson .

hoppsan ..

jag kom precis på att en av mina närmaste fyller år idag. med andra ord Markus Nordström. förlåt för att jag glömde bort din dag vännen! shame on me. så det blir att leta födelsedagspresent åt han tills på fredag då det kommer att inträffa en arton + nitton års fest. niice.
annars idag så ska jag förhoppningsvis iväg till skänninge en liten stund. men det märks.
återigen GRATTIS makke ! <3



we need to swallow all our pride

bakfull johanna? oja, har en fruktansvärd huvudvärk, så den här dagen kommer att tillbringas i sängen med säsong tre av weeds, värt. 

orkar seriöst inte skriva mer, men återkommer senare .

sen en tid tillbaka

vänner.  bjuder nu på ett halvfylle inlägg efter en otroligt underbar kväll med mina älskade vänner. kan inte mer än säga att jag älskar dem allesammans!
men nu så ska jag låta mina högtalare spela lite melissa horn och sova bort alkoholen.
skriver mer imorgon

just gonna stand there and watch me burn

godmorgon mina vänner.
eller god eftermiddag ska jag väl snarare säga. nu känns det som att tiden bara flyger iväg och det skrämmer mig lite gran. kom precis på att jag har en del att ta hand om idag. 
Så nu har jag faktiskt inte tid att ligga här mer.
men jag ska tala om för er att ikväll taggas det UTGÅNG med en otroligt snygg vän! jag gillar (y)

denna bild för tala för mitt humör ...


sanningen är nog att utan dig är jag nog ingenting värd

jag har en sak att säga till er mina vänner. förlåt för att det blev som det blev, men jag är här nu och ni kan vara lugna. jag lovar er, det kommer aldrig att hända igen. 

utöver att jag har gjort nästintill alla i min omgivning oroliga och rädda så har jag precis fått tillbaka det jag förlorade för inte alls länge sedan. 

nu så ska jag fortsätta min morgon med att lyssna på lite Magnus Weideskog och få lite sömn. 


RSS 2.0