sjuk tjej


Usch så förkyld jag är! Hatar det verkligen, vill bara bli friisk, men naae. Blev dålig igår (söndag) med feber och grejer, men febern gick över senare på dagen, men allt annat är kvar. Blev ingen skola för det idag, men ska ändå dansa på hockeyn ikväll :) Det är ju HV liksom då måste man ju se! ;).

I alla fall så ska jag in i duschen nu och bli fräsch igen (y)

men vi HÖRS

Lördag och jag ska jobba ...

Nu sitter jag här, iordning gjord och klar i väntan på att klockan ska bli 20 i så jag kan gå ner till min buss och börja min resa till jobbet i Tranås. Känns väl kanske inte sådär jätte peppt, men va fasen liksom, pengar pengar pengar! haha. Efter jobbet så ska jag möta upp min snygging Eline och åka till Rimforsa med henne, kommer bli niice. Ikväll blir det fest men ska försöka ta det lugnt, måste ju tänka på att det är uppvisning på Söndag, så har inte någon lust att vara bakis där inte.

Jaja, nu ska jag dra mig. Blir antlagligen inget mer inlägg idag, men ska försöka hinna med ett i alla fall.

HÖRS

Verkligen skit trött


Nu är jag hemma och har varvat ner ca en timme. Så nu är jag hur trött som helst. Hade innebandymatch idag 20 över nio för er som inte visste om det. Gick väl inte sådär värst bra, men vi kämpade på i alla fall. Linda satt även och kollade, helt oväntat, så Kimputt fick lite panik, men det gick väl bra i alla fall Kim? ;)

Imorgon blir det i alla fall att jobba för min del. Jessika ringde in mig idag så självklart jag ställer upp liksom, extra cash på G, det gillas!

Just nu så sitter jag och kollar på Lilla Jönsson ligan Cornflakescupen, bra film det där!

Kimputt

Nu ska jag ner till min kära vän Kim och hennes partner Tommy. Blir mys eller nått liknande :)
HÖRS

En låååång morgon

Jaa ni, det blev en lång morgon för mig. Vaknade för cirka 20 minuter sen så jag var rätt så trött alltså. Har även fått i mig lite frukost med så ska nog klara av dagen nu tills maten kommer :).
Nej nu ska jag in i duschen!
Och Kim, riing moi om du inte har någonting för dig och vill leka :)

HÖRS

Helt utsliten ...

Klockan är halv ett och jag är jätte jätte trött. Har stressat hela dagen, från klockan tio i sex till tio nu på kvällen. Känner mig helt förstörd, så imorgon har jag bestämt mig för att ta en ledig dag och vila upp mig och sådär, kommer bli skönt (y) I alla fall så blev det praktik och träffade Eline en liten stund innan mitt tåg gick. Mysig tjej det där alltså :) När jag klev av tåget så blev det att gå med raska steg mot Cloetta Center där det var hcokey match pågång. Vi skulle såklart vara där och dansa och se snygga ut, hihi. Gick förövrigt bra för LHC, 4-0 blev det så det var kanoners!

Nu sitter jag i alla fall med brorsan och kollar på Mr and Mrs Smith, rolig film :) Men snart är den slut och då blir det sängen för min del, är som sagt vääldigt trötter.

Men jag skriver imorgon!
HÖRS

Torsdag

Hum, konstigt att jag inte känner mig så pepp, ehm naaaae. Är trött som ett as och har verkligen ingen lust att åka till praktiken idag, men måste är ett måste så har väl antagligen inget val. Kan ju också säga att jag verkligen inte har någon lust att åka till ett ställe där folk inte ens pratar med mig, är inte sådär jätte pepp. Men men, människan har väl stake någongång att säga direkt till mig om det är något än att gå runt till alla andra och göra dem arga på mig. Trodde helt ärligt talat att vi hade tro till varandra, men nae, tydligen inte .

Denna dag

Dagen började med att klockan ringde tio i sex imorse, då var det bara att pallra sig upp och dra på sig kläderna och sedan gå till bussen och åka till praktiken. När jag väl kom dit så insåg jag när jag kollade datorn att det vart hur mycket som helst den här dagen, men vi var tre stycken som jobbade så det gick relativt snabbt, men vart ändå lite kvar som ska göras imorgon, (längtar inte!) När jag kom tillbaka till Linköping så möte jag upp Kim och vi gick runt lite och pratade och sådär, sedan blev det tajm för träning, gick bra så imorgon är det dans på matchen igen, kommer nog bli kul, känner mig dock inte så frisk så vet inte om jag kommer vara så pepp, men ska i alla fall försöka för dem andras skull :)

Nej nu ska jag gå och ta febern och kolla om jag är sjukling.
HÖRS

:'(

Ingenting känns bra just nu. Bara gör alla besvikna och arga på mig, undrar hur jag lyckas ibland. Men men, är det sån jag är kanske? I så fall väldigt träligt för mig. Kanske är dags att börja leva med det ...

Godmorgon alla pigga och glada!

Jag är alltså inte så pigg som det sägs i rubriken, är hur jädrans trött som helst, usch usch usch! Orkar egentligen inte åka till praktiken idag, men jag måste och dessutom så jobbar Hanna idag så det är värt att åka då, hihi.
Så vid halv 4 slutar jag och då blir det att åka hem till Linköping igen och ha träning, om det nu blir ikväll? men det tror jag allt. Sedan hämtar min pojk upp mig och vi åker och äter mat med Pierre och kanske Erik, så  det blir nog skojigt!
Nej nu måste jag till en spegel.
HÖRS ikväll när jag kommer hem!

My Day

Min dag har varit mysig och väldigt lugn. Kändes rätt skönt att bara få ligga i sängen och ta det lugnt utan att behöva känna någon stress och bara få koppla av lite. Blev som sagt lite prat med Eline och lite film tills min pojk kom hem från jobbet. Flitig kille jag skaffat mig i alla fall :) . Vi drog även ner till Erik en sväng innan jag skulle ta tåget hem mot mig igen och jag måste bara säga att det var tur att jag hade Eline som sällskap, annars hade det nog varit den tråkigaste tågresan på länge. I alla fall när jag kom hem så blev det lite käk och sedan 2 avsnitt av Paradise Hotell som jag har missat, bra och dåligt program det där.
Så nu sitter jag här med brorsans bärbara dator och nördar lite.

Skriver nog mer senare.


Brüno

Glömde bort att jag skulle skriva ett inlägg om filmen Brüno, så jag gör det nu.

Okej, det här var nog den sämsta filmen jag någonsin sett alltså. Okej den hade några bra delar, men annars var filmen bara skit! BLÄÄ på den faktiskt, trodde den skulle vara bättre och roligare, men icke.
Jaja, då vet man det till nästa gång i alla fall.

Dissar denna film!

Fjanton :)

Jag tycker om min Anton, visst han kan vara lite bitsk ibland, men jag tycker om han ändå :)

MIN Anton, så ni vet det !!!


Nu blir det mys


Jag som skulle lägga mig i sängen och kolla på film för ca 2 timmar sen. Råkde visst fastna här vid datorn ett tag till, haha. Men nu ska jag i alla fall lägg mig och kolla på Bruno som jag laddat ner. Förhoppningarna är höga, men vi får väl se. Slänger in ett litet inlägg undert dagen .


Hemma hos min gos


Jaha, nu sitter jag här hemma hos Anton och väntar på att han ska komma hem. Visserligen så kommer han komma hem om typ 5 timmar men ska nog lägga mig och kolla på massa film och mysa med mina chips och min cola jag införskaffat mig :)

Igår i alla fall så tog jag bussen ut hit och åkte hem till anton och kollade på film. Blev att vi åkte ner till Erik en sväng också och snacka lite, väldigt trevligt måste jag säga :)

Nej nu blir det sängen för min del!
HÖRS

Snart iväg till staden

Ska snart in till staden och träffa min mormor som jag inte träffat på länge typ, eller det känns så i alla fall. Ska väl fika någonstans och prata skit som vanligt.
Vet inte om jag kommer hem innan jag åker hem till Anton, men skriver i vilket fall som helst.

PUSSPUSS

Veckans planer (v. 48)

Jahopp, så var det en ny vecka igen. Känns rätt så bra faktiskt :)

I alla fall, ska försöka komma på hur veckan ser ut.

Måndag - Hem till Anton
Tisdag - Studiedag, så blir att mysa hemma hos min pojk
Onsdag - Praktik och Träning 17.30
Torsdag - Praktik och Hockey match = Dans!
Fredag - Antagligen Anton, men det märks
Lördag - Bio kanske ?
Söndag - Träning ?

Tråkig vecka, så ska försöka se till att göra den skojig :)

Blev visst en försovning

Hoppsan .... blev visst en försovning för min del idag. Vaknade nyss och vi slutar om 20 minuter så ingen ide att åka till skolan nu. Fast det är bra, då har jag vilat upp mig sedan gårdagens jobb, skönt :)
Ska snart in i duschen och raka benen som jag inte gjort på länge så det är nog dags nu.

Skriver mer senare.
HÖRS

Sovar dags!


Har precis kollar färdigt på dem avsnitten av nya Paradise Hotel som går nu. Jag, mamma och brorsan satt inne i hans rum och kollade på alla och skrattade som fasen, AS BRA ju, eller egentligen inte, men ändå så måste man kolla mer, konstigt det där.
I alla fall så ska jag lägga mig i sängen och försöka sova ett slag.
Men skriver imorgon!
GODNATT

Helgen


Fredags så kom Anton till mig :) Han somna ungefär direkt när han kom så jag vart lite sur på det så gick ner till Kim och snacka skit och hade det mys som vi alltid brukaar ha, hiih :). Hände faktiskt inte så mycket mer om jag ska vara ärlig.
Lördags så vaknade jag upp och åkte iväg till innebandymatch som dock inte gick sådär jätte bra, men va fasen liksom, är ju ganska van vid sånt, haha. Kom hem och duschade och åkte med Anton till Rimforsa och tog det lugnt. MYSIGT faktiskt, länge sen det var så, så det var skönt.

Idag så ringde klockan vid 8 och det var dags att gå upp och klä på mig kläder för att sedan åka iväg till Linköping för att ta tåget mot Tranås där jag skulle jobba. Gick kanon så nu blir det lite pengar in, hihi :). Så nu är jag hemma och ska strax in i duschen.
Skriver mer sen,
HÖRS

Skönt med Fredag !


Godmorgon på er!
Känner att jag försovit mig ganska så rejält, men hade tänkt att åka in till skolan och äta med mina babes och sedan gå på mitt IV-val :) fast nu ska jag in i duschen!
HÖRS

Bra Torsdag !


Nu är jag hemma efter en bra dag på praktiken plus dans på hockeyn.
Praktiken gick kanon bra och jag börjar verkligen komma in i rutinerna nu som alla redan har. Har dessutom sköt mig så ordentligt att jag till och med ska få jobba på Söndag. Känns riktigt bra, någon feting lön blir det väl inte, men lite i alla fall ;)
Efter praktiken så åkte jag direkt in till Linköping för att dansa på hockeymatchen som var idag, LHC - Djurgården. För övrigt riiktigt bra match för LHC, en vinst med 4-1 och det gillas (y) :).
Gick även bra för oss tjejor tyckte jag :)

Så just nu sitter jag och kollar på Mysteriet på Greverholm del 2 en gång till, somnade till det igår så måste kolla om, hihi. Ska även lägga mig i sängen nu tänkte jag, så vi hörs imorgon.

GODNATT

Godmorgon!


Godmorgon på er!
Måste bara säga att jag hatar att gå upp såhär tidigt! Eller alltså jag gick upp för en halvtimme sen, men jag hatart som sagt. Ska ju iväg till praktiken idag med som vanligt så lär väl jobba hela dagen, kommer vara rätt jobbigt har jag hört...men vi får väl se. Dirket efter praktiken så är det hockeymatch som gäller (y) får väl se om det går något bra, men det hoppas ja :).

Så att vi hörs ikväll när jag kommer hem!

Säng för natten


Nu blir det faktiskt att lägga sig i sängen för natten.
Visserligen blir det mer mysteriet på greveholm, men lär nog somna till det snarast :)

Men jag slänger in ett inlägg imorgonbitti.

GODNATT

Mysteriet på Greveholm


Nu har jag hittat mitt kvällsgöra!
Mysteriet på Greveholm, mamma har köpt DVD:n så jag kan kolla, TACK mamma!
Ärligt så är det den bästa julkalendern som någonsin har gått på tv.
Nu blire popcorn och sängen resten av kvällen!
Kanske skriver mer senare.
HÖRS


Helt utsliten


Hejsan igen!
Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Känner mig jätte sliten och hur trött som helst. Kan kanske bero på att jag gick upp tjugo i sex imorse och har hållt igång ända tills nu. Men men, sånt man får ta liksom.
I alla fall så åkte jag till praktiken imorse, somnade på tåget och det var huur skönt som helst! Jobbade till halv fyra då jag tog tåget hem till Linköping för att möta upp Kim och Emmie och gå till träningen.
Träningen var rätt skoj faktiskt, Marie tränade oss idag och lärde ut en ny dans, får kanske som sagt träna hemma, men det ska nog gå bra tror ja :) Får väl ta lite hjälp av Kim, hihi :)
Så nu sitter jag och väntar på att mina varma mackor ska bli klara så jag kan få äta, huuungrig tjej! Efter det blir det att ta ett varmt bad tror ja.

Men nu måste jag ta ut min mat ur ugnen, skriver mer sen!

Upp med tuppen !


Man kan verkligen säga att rubriken stämmer rätt så bra (y). Ska snart åka till stationen och ta tåget till Tranås. Hoppas bara det inte är så jädrans mycket folk på det tåget bara .. men sånt märks ju när man kliver på ;).
Annars idag så ska jag träffa Kimsutt och ses lite innan träning som är ikväll...blir nog bra!
Men nu måste jag faktiskt dra mig.
HÖRS ikväll !

Veckans planering


Måndag : Skolan, hem till Josefin & Ericha.
Tisdag : Skolan, leka med Kimmsan :)
Onsdag : Praktik, Träning
Torsdag : Praktik, Dans på hockeyn
Fredag : Skolan, mysa med min älskling
Lördag : Innebandymatch, kanske dans på hockeyn, mys med min pojk.
Söndag : Träning ?

Så ser det ut just nu i alla fall, men känner jag mig själv rätt så kommer den hinna ändras, haha!

Tisdag

Nu har jag tid att uppdatera här i bloggen. Blev lite stressigt imorse så jag han tyvärr inte med något inlägg då, men nu är jag hemma!
Skolan var helt okej idag, hade det skoj med mina brudar idag som vanligt.
Direkt efter det så åkte jag hem till Kims mamma och pappa där nu Kim bor i en vecka. Gjorde inget speciellt, satt bara och pratade massor skit och sådär, mys :). Sedan så skjusade hon hem mig så jag kunde ta våran bil och åka och hämta lillasyster och lillebror och nu är jag hemma :)

Imorgon är det praktik som gäller (y)
TAGGAR!

Jag tycker om min lillasyster :)


LINDA ÄR BÖG !

 :)

Snart iväg till Ericha och Josefin


Nu var jag hemma igen, men ska snart iväg till Ericha och Josefin för att plugga litegran och prata skit, blir nog nice ska ni se :). I alla fall efter skolan så åkte jag till min mormor och morfar där mina kusiner och moster var, så jag hängde gäng med dem ett tag innan det var dags för att åka till mammas jobb så jag kan få ta bilen någongång (y) Så snart ska jag iväg, måste bara ringa någon av mupparna och se till så dem kommit hem, annars får jag väl hämta dem, snäll som jag är :).

jaja, HÖRS

Blev visst inget IV-val för mig


Nahepp, kul då att man inte kommer in på lektionen för att man kommer 5 minuter försent. Blir så jäkla förbanad på den här skiten! Skolan kan typ gå och dö någonstans, skulle va riktigt skönt så man slipper den ett tag!
Sitter just nu i biblioteket på skolan och väntar på att någon av mina vänner ska sluta så jag slipper sitta själv, hatart!
Orka sitta här mer,
HÖRS

För tidigt för mig

Usch på att gå upp såhär tidigt alltså. Är hur trött som helst, men idag så börjar ju som sagt Servering så det kanske vore en idé att gå på första lektionen liksom. I alla fall så ska jag hem till min mormor och morfar efter skolan och träffa kusiner och min moster, kommer bli skoj (y) :).
Nej nu måste jag leta kläder.
HÖRS

Så var det Söndag igen ..

Tycker inte om Söndagar! Dem är bara så tråkiga och så händer det aldrig någonting skoj eftersom det är skola imorgon. USCH & FY!
I alla fall så har helgen varit trevlig med en massa bilkörande och häng i Vimmerby? INTE min idé måste jag bara påpeka, haha! Vart även en massa mys med min älsklings Anton som var rätt så efterlängtat. I Fredags blev det även häng på IKEA/IKANO med Kimputt och hennes ursöta lillasyster Frida. Kom hem med 2 par leggins så det var värt, medans Kim hade värsta påsarna, hihi :) Färgade även mitt hår också, eller ...gjorde blonda slingor i alla fall, men jag är nöjd med resultatet, (bilder finns på Fridas blogg).
Cheer på hockey matchen vart det igår också. Riktigt bra match för LHC och för oss såklart.

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, men det blir mer imorgon!
HÖRS

Gammling 1 och gammling 2


Godkväll bloggis!
Har världens cp ryck och skriver en massa konstiga saker till Eline på BILDDAGBOKEN av alla ställen!!? Då är Facebook MYCKET coolare vill jag lova! .... Som sagt CP dag för Johanna Svensson.

I alla fall så sitter jag hemma hos min mormor och morfar, (gammling 1 och gammling 2 som jag så fint kallar dem i rubriken :L) hihi, buuusigt. Har precis duschat så känner mig väldigt fräch för tillfället faktiskt, speciellt efter en svettig dag på praktiken som jag hade idag (y) skoj vare i alla fall.
Nu ska jag ut till gammlingarna och kolla om det är någonting bra på tvn, typ mammas pojkar om 25 min exakt!
YEAAAH!

Förresten, om du ser det här Kim, RIIING FFS ! :)

HÖRS

Tröööttt

Jag är såå tröööööttt! BLÄ på min praktik alltså. Den gör så jag måste gå upp as tidigt och grejer, fyfasen !
I alla fall så funderar jag på om jag ska ta och sova hos min mormor och morfar inatt...känns nästan som så faktiskt. Där någon är glad åtminstonde...
Jaja, nu måste jag dra på mig kläder!
HÖRS

Dålig uppdatering


Så ja, nu har jag tid för lite blogg!
Dagen innehöll praktik som då alltid är på Onsdagar och Torsdagar. Rätt så skoj med trevligt folk, det gillas (y). Tog tåget hem vid kvart i 4 för att möta upp Kim och ha träning, men så blev icke fallet så vi gick och käkade kebab istället, muuums ! Sedan var det dags att ladda upp för match så vi tog det lugnt här och sådär, lite hände dock här hemma, men sånt behövs inte tas upp här. Matchen gick skit dåligt enligt mig, men laget var väl ganska bra ändå :) .
Så nu är jag hemma och ska lägga mig i sängen snart, sköööönt!

Bara så att ni vet så kommer det bli vääldigt dålig uppdatering här på bloggen dem kommande dagarna, men ska försöka slänga in ett inlägg då och då när tiden faller in.

Men GODNATT !

Praktik igen


Och så var det praktik igen ja! Är rätt så trött, men det är sånt man får ta (y) Ska gå ner till bussen om ca en kvart men måste först få i mig någonting att äta.
Direkt efter praktiken så kommer jag gå till stångebrohallen där vi har cheerträning idag, kul :)
Och ikväll 20 över nio så är det dax för innebandymatch, så tagga Johanna ;)
Nej nu kan jag inte sitta här mer!
HÖRS senare idag!

DÅRHUS eller vad ... ??

Bor jag i ett jävla dårhus eller vad fan är det här??? Helvete säger jag bara, jävla mupp är vad du är! FUCK YOU!

Ingen skola idag heller ...


Blev visst ingen skola för mig idag heller...vaknade lite väl sent så då kände jag att det inte var någon ide. Så istället så ska jag snart in till staden och träffa min mormor och fika med henne, myyys! Får väl se om det följer med någon/några påsar hem, höhö.

Hemma


Såja, nu är jag hemma efter en dag/kväll hos Kim och Tommy. Riktigt trevligt måste jag säga :) Så nu blir det nog sängen för min del. Men skriver imorgon.
GODNATT

Sitter hemma hos Kimpis


Nu sitter jag hemma hos min bästa vän Kimpis. Sitter och skickar sms till varandra, roligt (y) haha. I alla fall så kollar vi på One Tree Hill som är så jädrans as bra! Helt sjukt alltså ;). Gick även till affären förut och köpte tjockis grejer med massor små mynt, bra där (y).
Men nu ska vi kolla på vårat igen!
Hörs när jag kommer hem!

Hemkommen från skolan


Nu är jag äntligen hemma igen. Har vartit trött och frustrerad hela dagen så jag vet inte riktigt hur det här ska gå, men jag har mina framtidsplaner i alla fall.
I alla fall så blev det som sagt bara mentorstid för mig idag, kände mig inte rikitgt pepp på det andra, men snart blir det skärpning ..(förhoppningsvis). Dagen kommer väl mest bestå av plugg som jag måste göra som inte är klart än, men vi får väl se hur det blir med den saken.
Nej nu ska jag till köket och äta.
HÖRS

Goodmorning


Usch så trött jag är! Men snart så ska jag dra mig ner till min buss och åka in till skolan för mentorstiden som vi ändrat dag på (y) Annars så har jag ingen anning om vad som händer idag, men sånt märks.
Skriver om gårdagen när jag kommer hem för nu måste jag springa iväg!
HÖRS

Seg tjej !

Usch och fy så seg jag är! Fryser gör jag med ... usch, ingen bra dag. Ska vänta på att Kim kommer hem så man kan gå ner till henne och mysa lite :). Annars vet jag ej vad som händer.
Var ju och tittade på lillasysters handbollsmatch förrut och hon var duktigt som vanligt!
Ska jag vara ärlig så saknar jag handbollen grymt mycket! Vill börja igen men vet inte riktigt var?!
Linda är det lugnt om jag hoppar in eller? ;)
Jaja, ska ut till min mamma nu!
HÖRS

Godmorgon !


Godmorgon allihopa!

Haft en bra helg? ... Det har i alla fall jag haft!
Igår så spelade jag och mamma innebandymatch och det gick skit bra! Var hur duktiga som helst och blev en vinst på 4-2, bland annat så var jag en av målgörarna så det gjorde min dag, haha! :D . Åkte sedan och kollade på min systers innebandy, gick dock inte lika bra för dem men Ida var duktig i alla fall :). efter det så åkte vi hem så jag kunde fixa iordning mig för att åka iväg ut till min lillebror och fira han på hans 11-årsdag. Där blev det pizza och TV mys (y). Vid 11 blev det hemgång för min del och påvägen så hämtade jag upp brorsan och vi åkte runt och letade en mack och sedan blev det donken. När vi väl kom hem så deckade jag i sängen av trötthet och så vaknade jag nyss. Så det var en värd helg! :)

Gårdagens röj

Började med att jag och min bror hämtade upp Josefina, Linda och Stoffe för att åka till Robban där det var förkrök på G. När vi väl kom dit så fanns det dricka till mig och vi satte igång. Vart rikitgt kul faktiskt, sköna människor i alla fall! Sedan blev det krogen för alla så vi traskade ner dit. Möte även Albin, Timothy och några fler så det var skoj.
Klockan 3 så kom min bror och hämtade mig, Timothy, Goding och hans väldigt söta tjej :)
Så pladask ner i sängen när jag kom hem (y)
RIKTIGT rolig kväll hörrni!

Ikväll blir det ferre !


Nu är jag hemma från en heldag på staden med Linda! Tog först en fika på Espresso House då även Jesper var med. Satt och snackade och hade det mys. Blev sedan en lång stadsvandring runt i affärer för att kolla på lite nya grejer, men hittade ingenting som föll mig till smaken så jag kom hem tomhänt. Åt även på kebebbaren och det var gottigt :).

Så nu sitter jag här och taggar för lite ferre. Får se om det blir någon krog ikväll, sånt som märks liksom.
Nu blir det att fixa iordning lite!
HÖRS

Äntligen Fredag !


Nu är det äntligen Fredag och det känns super skönt! Blev ingen skola för mig idag för jag mår inte så värst bra, men shit happens liksom. Ska i alla fall till stan nu och träffa Linda. Ska sätta oss någonstans och bara va. Kommer bli mys! :)

Nej nu måste jag till bussen!
HÖRS

Nu är jag pömsig !

Oj vilken dag det har varit alltså! Är verkligen helt slut nu känner jag och mår inte bra heller, så vi får väl se hur det blir med skolan imorgon. I alla fall så började dagen med ett försenat tåg till Tranås så fick vänta ännu längre, så jag vart rätt så irriterad, men när tåget väl kom så kändes det bra att få sova lite, hihi. Jobbade då till klockan halv 4 och tog tåget hem igen för att äta och sedan ta bilen till Ryd hem till min kusin. Även kusin Jenny var där så vi hade skit skoj! Pratade massor och spelade TV-spel :) Jenny var bäst, haha! Blev sedan att åka hem och nu sitter jag här, trött som jag vet inte vad och lite smått irriterad. Men men, blir väl bra någongång hoppas ja.

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng och kolla TV och somna till något bra.
HÖRS

Upp väääldigt tidigt!


Jag är upp redan nu och jag gick upp för en halvtimme sen! Helt otroligt alltså! Är dock väldgit trött, men det kan jag sova bort på tåget till Tranås! Nej nu måste jag åka.
Önska mig lycka till en dag på jobbet ;)
HÖRS

Slutet av denna Onsdag


Jahopp, så var det slutet på denna Onsdag då.
Har inte hänt så mycket förutom att jag var på min praktik i Tranås idag. Gick skit bra, härlig personal och skit bra stämning så jag har super nöjd verkligen! Träffade även min vän Eline en liten stund med, myys :) Kom hem runt halv 6 så pratade lite med mamma innan jag åkte iväg och hämtade lillasyster. Annars så har jag bara varit hemma och kollat på Bonde söker fru.
Nu väntar jag på ett samtal från min pojk som är lite seg sådär, men jag har blivit van, hihi :).

Föresten, det har ju SNÖAT hela dagen !! .... Vet inte vad jag ska säga om det, lite tråkigt och lite skoj kanske?! Ae jag vet inte faktiskt, blandade känslor helt enkelt.

Nej nu ska jag göra annat.
HÖRS

Första praktik dagen !


Känns lite läskigt nu när man är klar och väntar på att bussen ska ta mig till station där jag ska åka en låång tågresa till Tranås för praktik, så jag är liite nervös faktiskt, usch och fy. Så idag kommer det inte bli så mycket uppdateringar eftersom jag inte kommer ha någon dator i min närhet som jag kan sätta mig vid, men det är såna saker som märks helt enkelt.
Nu måste jag dra mig!

HÖRS

Ojoj, klockan är mycket .. !


Hoppsan .... klockan vart lite väl mycket nu märkte jag. Kanske är tid att hoppa ner i sängen och sova nu så jag kommer upp imorgon bitti. TRANÅS nästa! Ska nämligen ha min praktik där imorgon så jaa, vi får väl se hur trött jag är när jag kommer dit (y)
Nae nu blir det sängen!
GODNATT!

GRATTIS bror !

Just det ja!
Har även glömt att säga Grattis till min bror som tog körkort idag!
GRATTIS brorsan! Ta det lugnt ute på vägarna nu ! :)

Hemma och väntar


Hallå igen!
Kom hem för en liten stund sedan efter en liten fika med Towe. Var lite trevligt sådär :). Gick och kollade efter någonting nytt att inhandla mig, men hittade dock ingenting, kanske bara va bra? aja...Har i alla fall precis ätit hamburgare så nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska bli tillräcklig för att åka iväg och hämta mina syskon i malmslätt.

Tisdags morgon


Hejsan!

Jahopp, så var det tråk Tisdag igen då. Hatar verkligen Tisdagar, vet inte varför, bara gör det helt enkelt. Blir ingen skola för mig idag eftersom jag inte känner mig så kry, ont i hela kroppen och trött, men det går väl över det med hoppas ja.
Idag i alla fall så ska jag ändå förbi skolan och hämta ut mitt APU-busskort som jag måste ha nu på Onsdagar och Torsdagar eftersom jag ska ha praktik i Tranås då, så kan vara rätt bra med ett sådant kort.

Nu måste jag faktiskt in i duschen, känner mig inte så jätte frääsch.
Men vi hörs sen !

Stress eller vad kan det vara?!


Jag har gått och tänkt på en sak nu ett litet tag ... eftersom jag har jätte svårt för att sova och får ont i huvet ungefär JÄMT och får jääte lätt ångest över saker .. kan det kanske betyda att jag lider av någon slags stress? Känns lite läskigt när man tänker så, så jag hoppas verkligen inte att det är så, men blir lite nervös om man tänker så ... säg att jag har feel !!!?

Dag med Kimmsan


Idag blev det en hel dag med Kimmsan! Från morgon till kväll, häärligt! Blev och hänga staden ett tag, bland annat på Espresso House och kebabbaren. Blev sedan hem till henne och Tommy och hänga gäng. Hade verkligen skit kul med er två idag alltså, massor med skratt blev det i alla fall =D . Så mycket mer har faktiskt inte hänt idag, jo åkte och hämtade min lillasyster också, höhö.
Så nu blir det sängen för min del.

Men vi HÖRS

Ny vecka



Jahopp, så var det en ny tråkig vecka framför sig då. Har inte direkt någonting planerat om man säger så, men får ta dagarna som dem kommer.
I alla fall... i helgen så var jag hemma hos min pojk, finns inte så mycket mer att säga om själva helgen så det får räcka med att jag varit där, höhö.
Idag är det egentligen skola, men jag har verkligen ingen ork så jag dra in till stan med Kim istället så jag kan få lugna ner mig lite.

Ae måste dra nu.
HÖRS

RSS 2.0