äntligen fredag

god eftermiddag mina vänner.
sitter just nu och väntar på min sambo som kommer hem med pizza, snäll kille!
Har även hunnit slänga in en tvätt, diska, dammsuga och moppa golven. snabbaste.

Ikväll ska min herre på hockeyn i vanlig ordning, så jag tar med mig monstret över till Emilia och spenderar min kväll där.

Nej nu skriker min son efter mat.

zombie

gud vilken helvetesnatt det har varit inatt! Vincent har vaknat ungefär en gång i halvtimmen med ett illvrål, så idag kommer det bli en låååång dag.

Nu: KAAAFFFFFEEE!

äntligen !

Det tog sin lilla tid, men nu ÄNTLIGEN så sover mitt lilla monster! Tog bara en sisådär två timmar..!
Idag i alla fall så blev det som vanligt häng hos Emilia på förmiddagen. Gick sedan iväg hem till Malin och sedan vidare hem till mig. Känner att jag inte varit allt för produktiv här hemma idag, men det ska jag gottgöra imorgon var tanken.
Nej nu ska jag kika efter lite "vill ha" till våren.
såå hörs då.

...

Jaha, måndag och en ny vecka som skulle starta med en lång promenad med Emilia och barnen, men vi kom inte längre än till soffan. Skulle även ha blivit en PW med Mallan nu ikväll också, men det blev ingenting med det heller. Så istället går jag över till Emilia och prövar Zumba lite senare. Får väl se hur det går, haha. Nej nu är det mat och bebis lek som gäller, så på återseende.

Söndag

Ja ni kära vänner. Denna dag har mestadels spenderats hemma, då jag inte sprungit och stört familjen på nummer 34.
Fick även ett besök av min kära syster och det gillar jag!
Så värst mycket mer har inte hänt den här söndagen.

Nehe, dags att sova så man orkar med en PW imorgon bitti med Emilia. Imorgon ska det bli ändring på livet! .. Eller ett försök i alla fall ;)


Onsdag

Ja mina vänner, nu är jag tillbaka igen men har absolut ingenting vettigt att skriva. Som det brukar vara med andra ord.
Vincent ligger i alla fall och sover och jag passar på att vila upp mig för dagens sysslor som måste utföras. Ska även åka förbi min pappa en liten sväng.

nej nu får dammsugaren åka fram så jag får det gjort.



back on track?

Nu har det gått tre månader och två veckor sen jag skrev någonting här. Så jag kände nu att det var dags för lite skrivande igen. Inte för att det finns så mycket att skriva, men en sak som ni vet om är ju att jag fått en underbar son, som med mycket om och men fick namnet Vincent. Tog bara en sisådär två månader.
Har även nu förflyttat mig till stadsdelen Hanninge där jag STORMTRIVS! Så jag är nöjd, ja!

Jaha, min vardag då. Ser väl ut som för alla med barn. Blöjbyten, torka spyor, ge mat och ja, allt som hör till.
Spenderar även mycket av min tid hemma hos min favoritfamilj Lusardi/Adell som bara bor fem meter ifrån, nära och bra liksom.
Så ungefär så ser det ut. Inte för att ni bryr er kanske, men ändå.

ne, nu är det visst matdags, men jag återkommer väl inom en snar framtid.




RSS 2.0