you think you are cooler than me

jag kan bara berätta en sak för er vänner. JAG HATAR ATT ARBETA ! jag längtar tillbaka till skolan nu. visserligen så är det bara en dag kvar sedan slutar jag för sommaren, väärt ! ska förmodligen firas med en liten utgång med några av mina kära vänner. 

nu så ska jag in i duschen och sedan resa in till staden för att göra min vän Ericha henne sällskap medans hon jobbar. kan bli någon öl också.
såå ha en jävligt bra dag ..

förlåt för allt jag har sagt

vänner, ett nytt beroende är fött. en sak jag inte kan förstå är att jag inte har upptäckt denna skönhet tidigare? men nu, nu kommer den alltid att finnas i mina tankar.
från att inte tala alls om glassar så är det nog snart dags att tänka på att sova litegran. känner att det kan vara en ide nu när de senaste två nätterna sammanlagt har inneburit fem timmars sömn. dags att ändra lite nu kanske.

jag ska slåss i dina kvarter

bara så att ni vet är jag tillbaka på fötterna . trodde jag skulle ligga ner en lång lång tid, men sedär . 

nu ligger jag helt utslagen i min säng, facebookar, lyssnar på lite Lasse Lindh och äter choklad. ska snart in i frysen och angripa min älskade Ben & Jerry glass. 

bort från samtalsämnet. min sömn har varit fem timmar på två nätter och så har jag jobbat på det + lite alkohol. hur har jag orkat ? helt sjukt i alla fall. men det har varit värt det kan jag lova er ! igår kväll/natt blev det bad med Kubbe, Makke och Ruben med flickvän och efter det lite grill hemma hos kubbe. fick även rycka in som massör, händer inte allt för ofta måste jag säga, haha ! 

ae , sova lite kanske ?

dunkla rum

jag säger er mina vänner att gårdagskvällen lärde mig en rejäl läxa . att dricka alkohol på en vardag när man ska upp och jobba klockan sex dagen efter är ingen bra ide. det kom jag på igår/idag. man kan nästan säga att jag kom full till jobbet (y) kanon ..
så nu blir det skärpning för min del !
dagen på jobbet var väl inte så speciellt rolig på grund av omständigheterna. eftermiddagen och kvällen kommer att bli såå mycket bättre, det vet jag. blir faktiskt malmslätt häng med min vän markus. (y)



vi är ifrån samma del av stan, men från olika världar

jaa ni mina vänner, har från och med nu börjat jobba på fejk brännan och jag måste medge att jag skäms inte ett dugg! fett.
en till sak värd att berätta är att jag är så otroligt sugen på en liten miniutgång ikväll, men det känns lite tjärvt med folk, så det blir nog att ta en fika istället.
nu måste jag hitta kläder som får fungera för kvällen, såå vi höörs ..

du om någon borde förstå

kollade precis på klockan och upptäckte att den var alldeles för mycket för mig. eftersom man har ett jobb att sköta så kanske det vore passande att kunna komma upp klockan sex imorgonbitti.
vet dock inte riktigt om det kommer att gå, men jag ska försöka så mycket jag bara kan.

nae, nu är det faktiskt dags.
HÖÖRS



burn this fucker down

godmorgon mina vänner.
ligger i sängen och kokar av arghet just nu. tror inte jag har varit så här arg på evigheter. men det måste man ju också vara någon gång.
annars då. dagen kommer att tillbringas inne i staden på något solarium och sedan hemma hos min vän Robert. jag behöver det just nu.
kvällen hoppas jag också på att det blir en fika, men det märks då.

jag är förlorad i dig

hallå mina vänner.
ligger i min feta säng och nördar facebook som vanligt. händer dock inte allt för mycket eftersom klockan snart är fyra på natten.
föresten ... blev ingen fika. det blev 55:an häng med min kära kusin och hennes två väldigt trevliga vänninor. när dem försvan så gick jag till mina vänner David och Erik. att jag alltid har så roligt med dem två!
nae, nu är det att sova som gäller.
godnatt !

:o

på något vänster så blev jag otroligt sugen på att dricka förbannat mycket vin och bli jätte odräglig ikväll. vet inte vart ifrån jag fick det suget i dessa bakistimmar, men så är det och jag ska försöka att låta bli med det. kan bli svårt med en nästan helt fylld bag in box hemma hos min vän Kimmen. men NEJ ! höhö

Från och med Du

jag säger bara Oskar Linnros. jajemen, johanna har fått upp ögonen för ännu en sångare. måste då säga att jag älskar det jag hör , OHJA !
annars då. baksmällan är här och hälsar på. dock vill han inte försvinna,
men vad gör väl det. jag är väl värd det.
denna dag kommer i alla fall att spenderas med mina syskon och jag kan säga att jag har saknat det. kvällen blir att åka in till staden, men inte för att dricka alkohol, utan en eventuell fika , kan bli bra.
ae , jag orkar inte tänka längre ..
hörs när baksmällan fått nog och går hem.
förresten, han hälsar !

livet tog en hastig vändning

som rubriken säger så har mitt liv faktiskt tagit en rejäl vändning ner mot botten. jag tänker inte vara mer detaljerad över händelsen, men kan säga att vi två gled isär ganska så hastigt, punkt.

annars då, jobbet rullar på med bara lite blöta kinder och jag försöker hålla mig syselsat hemma hos min vän Kim medans han är ute på lite snabb jobb. när han kommer tillbaka så är det dags för mig, Kim och Simon att börja med vårat alkoholintag . för min del så blir det vin pimpling, kanon.
kommer bli en kanon kväll med roligt folk och ett hejdundrande party.

en svår och jobbig grej

denna onsdag eftermiddag/kväll har spenderats i min säng med min kära dator och Lasse i högtalarna. både skönt och lite sorgligt, min säng är för stor för en person !

aja.
nu när jag gnällt om hur illa mitt liv är och hur tråkigt jag har så kan jag tala om för er att min otroligt tråkiga vägg snart kommer att prydas med alla lasses album + melissa horns två album. jag är rätt så nöjd över mitt inköp faktiskt , eller alla inte inte inköpta nu, men det kommer, sakta men säkert !

nu så ska jag fortsätta att lyssna och nörda dator som kommer att bidra med otroligt dålig prestation på jobbet imorgon, inte okej ...


om jag lämna dig nu

vilken totalt värdelös onsdag och förövrigt min namnsdag.
visserligen så struntar jag fullkomligt i namnsdagar, men
det här var värdelöst.

väldigt roligt och glatt inlägg jag kom på (y)

totaltjättefruktansvärtskitdålig

jag låter rubriken tala för min trötthet ... och tråkhet får jag inte glöma. svenskan är också bra har jag hört. (y)

annars så inväntar jag min pojk så vi förhoppningsvis kan röra på rumporna till en otroligt god pizzeria någonstans. vart vet jag inte, men det får jag återkomma till.

nahepp, om man kanske skulle ta och försöka få någonting gjort?

på återseende mina vänner

dynamite

jag säger bara JAG HATAR ATT VÄNTA !
har väntat i snart två timmar på att min man
ska komma och hämta upp mig, men han är
så otroligt seg så här kommer jag nog att få
sitta i minst en timme till ...
blää


love, oh love

jag är trött, jag vill sova, jag vill bada, jag vill få lite färg på kroppen, jag vill få min lön, jag vill till och med börja skolan snart.
jag är så fruktansvärt trött på att jobba stjärten av sig varenda dag. jag vill bara umgås med dem käraste och ta det lugnt, men nu hinner jag inte njuta av det, utan allting blir på kvällen, kul ... NOOOT !

nu orkar jag inte ens klaga.
dagen blir en trípp till berg och jag är inte förvånad ..


det är ett slag för sig

jaha, så sitter man här och väntar igen.
calle kommer om några minuter och hämtar upp mig för en tripp ut till berg, för ovanlighetens skull liksom.

sååe simma lugnt ...


jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här

ja mina vänner, jag lever.
ser att det inte har hänt allt för mycket på den här bloggen på ett tag, men I'm back .

mina bloggfria dagar har spenderats med mitt hjärta, vänner och slussarna i berg och så jobbet såklart. rätt så nöjd över dagarna faktiskt (y).

den här dagen kommer att spenderas på samma ställe, med samma människor och exakt samma glädjerus som de senaste dagarna. jag gillart.
(y)

is everybody okey?

ligger i sängen och sakta men säkert rutnar bort.
är trött och på jätte dåligt humör, ÍNTE okej.
får ha Eric Saade till mitt sällskap nu ett slag.

annars så har det varit jobb för min del, + lite bad med Kim och Robban. niiice ...

från kylan in i värmen

nu tänker jag somna in med en tår i ögat och tanken på att biljetten kunde vara min. men ingen Lars Winnerbäck på torsdag blir det inte, det som hade varit min livsglädje de senaste tre månaderna ... suck ..

jag försöker att strida mot känslan

omringad av mörkret, inte någonting jag som mörkrädd är direkt förtjust av. kan bara säga att det är tur att jag har min dator och Melissa Horns ljuva musik ur högtalarna. annars vet jag inte vart jag hade tagit vägen. kanske långt in i tankarna. men vem vet?

trött på det här, riktigt trött ...


kanske dags att sova ?

uj uj sicken kväll.
kan börja med att tala om för er att det inte blev så mycket fika ikväll. utan vi hamnade istället på 55:an med Linnea och drack lite öl. måste då säga att det var förtjusande trevligt och många skratt blev det. sista bussen hem blev det och ett samtal med min vän Robert i cirkus en timme. bättre avslut på dagen kan man nog inte få. eller ... nästan i alla fall, hihi.

nu tänker jag krypa ner under täcket och få mig lite sömn så att jag är pigg till morgondagens arbete. men imorgon blir det mer skrivande, såå godnatt !


she's like a bomb

fy fan så skönt att få sova någon timme alltså, värt !
har i alla fall nu gjort mig iordning för att åka in till city för att träffa Sandra över en kvällsfika. trevligt värre måste jag säga.



turn the lights on

helt seriöst så håller jag på att avlida! jag har ont i varenda liten muskel i kroppen och huvudet håller jag på att tappa. det här är inte alls kul! BLÄÄÄ!

idag i alla fall så vet jag inte vad som händer. vet i alla fall att jag ska lägga mig i sängen och sova ett litet slag och så får vi se vart kvällen bär. kan möjligtvis hända att det blir en kvällsfika om någon vill hänga med mig in till staden.


varmt varmt varmt

alltså klockan är snart 1 och jag måste sova för att överhuvudtaget jobba imorgon, men det är bara ett litet problem ... DET ÄR KOKHET inne i mitt rum !
hur ska jag klara av att somna i den här värmen?
har haft starka funderingar de sista två timmarna att ta mitt pick och pack och flytta ut på balkongen, men ångrar mig varje gång. jag och djur fungerar inte riktigt ihop ...

det här driver mig till vansinne ! bara så att ni vet ! ..

just det ja !!!

jag kom ju precis på att alla mina vänner som spenderat sin vecka i Borlänge på P&L har kommit hem nu ! Pratade precis lite smått med sara på fejjan och hon berättade en sak för mig som gjorde mig väldigt ledsen ... hon försökte ringa mig när Melissa Horn spelade, men min telefon fungerar inte som den ska !! förstå brustet hjärta ... aja, sånt som händer .. eller ?!?!

förresten så har inte Robban ringt mig än och det gör mig GALEN ! NU FÅR DU FANKEN TA OCH RINGA !

Lars Winnerbäck

hallå mina käraste !
har blivit en dålig uppdatering här under helgens gång, men jag har faktiskt haft lite annat som gått före i mina prioriteringar och det hoppas jag att ni snyggisar förstår.
I Lördags så blev det att åka en sväng till Rimforsa som jag igår nämnde här. trevligt trevligt (y) blev som sagt på kvällen att åka med mitt hjärta och hyra film och sedan åka hem till honom och mysa massor.
idag så blev det att åka och bada med mitt hjärta. älskar den där kvalitets tiden med han som man sällan får faktiskt, men det är så det är.

så just nu så ligger jag i min säng och lyssnar på lite Winnerbäck och tänker på framtiden.

imorgon är det i alla fall jobb som gäller, så jag säger godnatt !


hurricane

hallå där mina kära.
sitter just nu och väntar på att mitt hjärta ska komma hit och hämta upp mig så att jag kan åka hem till honom och gosa litegran.

dagen har även spenderats med Ericha och svart färg i håret så ja, jag är nu mera svarthårig (y) helt stört enligt mig, men men, fränt är det i alla fall .. eller ?
jaja.
blev även en liten tripp ut till Rimforsa nu såhär på kvällen. umgicks med mina gamla vänner där och det var skönt att träffa dem igen.

nu orkar jag faktiskt inte skriva mera, så ni får helt enkelt nöja er med dessa rader.

HÖÖÖÖÖRS

äntligen !

WIHUUUU !
ÄNTLIGEN FREDAG OCH JAG ÄR ÖVERLYCKLIG !
snart, eller nu förresten så ska jag iväg till jobbet en sista gång denna vecka och nu måste jag springa !

hööörs

brake of dawn

jag har fått något slags beroende av Eric Saade .. vad fan är det liksom? enligt mig INTE okej, men men, för tillfället så är han otroligt bra .. helt sjukt ...

vad jag mer gör än att lyssna på Eric är att ligga i min feta säng och längta efter känslan imorgon när jag slutar jobbet för då är det helg och det har jag längtat efter hela veckan!
jag säger bara yeeeah


jag får liksom ingen ordning

vänner,
är nu hemma igen efter ännu en arbetsdag.
kan allt ta och säga er att benen värker som aldrig förr,
men det hindrar inte mig inte ... icke !

dagen kommer att spenderas med mitt saknade hjärta.
hoppas på en massa mys faktiskt.
sitter även för stunden och taggar en eventuell utgång
för morgondagen .. niiice.

duschen skriker . ... hörs dååå


RSS 2.0