zombie?!

ligger helt utfläckt i soffan och liknar mest en zombie för tillfället. Kom hem för ungefär en halvtimme sedan efter en trevlig kväll/natt hos min vän Sandra. Så att duschen blir nästa steg för min del .. när jag orkar vill säga.
Idag så blir det även att kolla på lägenhet med Pontan och jag hoppas att den är något för oss.

ae, svetten säger att den vill bort nu, så dags att vara lite produktiv ..

hörs mina fina


kung på minigolf ... eller?

gårkvällen spenderades i Berg med Pontan och hans systers barn Johanna och Viktoria. Körde minigolf, åt glass och kollade på båtar. lite lagom rolig kväll sådär. Måste även nämna att jag kom på första plats! Helt otroligt, har aldrig i hela världshistorien hänt någongång förut. Men jag måste väl nämna att Pontan kom delad plats med mig, men i alla fall, KUUUUUUNG!

Nu sitter jag, Johanna och Víktoria och väntar på att deras mamma ska komma och hämta oss. Blir nämligen en middag för min del där ikväll och efter det så åker jag hem till min saknade vän Sandra och pratar igen massa gammalt. var ett tag sedan vi sågs.

jaja, får se om det blir något mer inlägg idag, annars hörs vi.


29. fredag

Jaha, ytterliggare en fredag har kommit till oss och ikväll så blir det ett besök av Pontans systers barn som även spenderar natten här. finns inte så mycket mer att säga er mina vänner, så ett adjö för denna gång blir det väl nu.


Lite ändring

Har fått mig en tillsägelse av mina syskons mamma att jag skriver alldeles för dåligt här och jag måste nog hålla med henne om det. Så nu skriver jag ett till dig, haha.

Pontan är i staden och jag sitter här i soffan på min vanliga plats och dricker te. Ska även ta mig ork och sätta på lite Desperate Housewives snart med.

ae nu har jag inget mer att skriva, så hörs dåå


RSS 2.0