Söndag

Jag måste säga att jag inte tycker om Söndagar. Dem är bara irriterande och ivägen, gillas INTE! Sitter i alla fall just nu med min bror och kollar på The Big Bang Theory, SKIT BRA måste jag säga, garvar varenda gång :)
I alla fall ... vad den resterande tiden av dagen har att erbjuda har jag ingen anning om, ingenting som är direkt planerat, så det blir väl att sitta och kolla på en massa film och sådär med bror min :)

Skriver säkert senare.
HÖRS

Skolan

Nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap. Inte för att jag gör någonting, men det är en annan sak, är ju här liksom ;) Om ca en timme så ska jag och Bellutt in till stan och äta kebab (y) känner att jag måste ha min chai latte också när jag ändå är igång :)
Senare så blir det lite dricka med Henke och bror min, kommer nog bli niiice :).
Hoppas även på att få träffa min Kim också! <3

Nej nu måste jag fortsätta med det jag egentligen ska göra!
HÖRS

Nattblogg

Idag blir det visst bara en nattblogg för min del.
Men nu ska jag ta tag i den här bloggen tänkte jag, så det kommer komma fler uppdateringar sakta men säkert :)
Dagen har i alla fall erbjudit hockey med Henke och brorsan. Blev tyvärr ingen dans idag men sånt händer ibland! Fick ju i alla fall koncentrera mig på självaste hockeyn den här gången, hihi.
Efter det så blev det att åka till Max och äta. Kaffe blev det också, men Johanna tog socker med kaffe istället (y) haha. Dricker inte kaffe egentligen, fick bara något knäppt i skallen.
I alla fall så kom jag hem för en två timmar sen, så det har blivit häng vid datorn och fixat en massa saker med skolan och så, som dessutom ska skötas från och med nu! :)

Nej nu blir det faktiskt sängen för mig. Måste ju komma upp imorgon också, hihi.
Men jag skriver imorgon. kanske slänger in nått mobil inlägg eller nått :)
HÖRS

Mobilbloggar

Hallå bloggen! :) passar på att mobilblogga nu när jag ändå har en fungerande telefon igen plus att jag sitter hemma hos johan och väntar på att han kommer ut från duschen så vi kan käka pizza :) dagen har spenderats här för jag hade turen att få vara ledig idag och imorgon! Det gillas :) (a) var även ute på en promenad klockan 7 imorgon, störd eller vad? Haha. Nej nu så ska vi faktiskt till pizzerian, Men skriver mer senare :) HÖRS

Back in action !

Sådär, nu är jag äntligen tillbaka här i bloggen! :)
Min kära vän Kim sa till mig att jag skulle börja igen, och nu har jag tänkt efter och känner att det kan vara en bra ide :)
Jag orkar dock inte sitta och skriva vad jag har hållts med och så just nu. Men det kanske kommer någon gång här framöver, vem vet? :)

I alla fall så har jag precis ätit och ska snart kolla bussar för jag ska åka till skolan och ha möte kvart i fyra. Vi får väl se hur det blir med Johanns skolgång hädanefter, men det är sånt som löser sig förhoppningsvis.

Skriver antagligen ikväll eller nått sånt. :)

2010

Jaha, första gången det här året jag skriver här!
Orkar verkligen inte förklara varför jag haft ett uppehåll här, men det har jag haft i alla fall.

I alla fall, på nyårsafton spenderade jag min tid hemma hos Albin med min bästa vän och några fler. Åt mat och hade super trevligt verkligen. Så jag tackar för den kvällen!

Övrigt på lovet så har jag inte gjort speciellt mycket. Har kollat på en massa gammla julkallendrar med min bror. Hur kul som helst! :D. Annars inte alls mycket det här lovet. Tagit det lugnt och bara tagit dagarna som dem kommer.

Just nu sitter jag och kollar på Tomten är far till alla barnen med Danne (y)

HÖRS

RSS 2.0