BVC besök och städning

ja ni mina kära vänner.
Imorse så var det dags för ytterligare ett besök hos BVC. Denna gång blev det även sprutor och jag som hatar sprutor! Senast Vincent fick sprutor så fick en sköterska hålla i honom och idag fick Pontus ta honom och jag gick ut. Panik är ordet!
Men nu är det i alla fall gjort och nu är det 7 månader kvar till nästa.

Annars idag så är det städning som står på schemat. Får även ett besök i eftermiddag. Men först sova middag.

Torsdag

Godkväll mina vänner.
Har lagt mitt lilla troll för natten, så hoppas på att han somnar snart. Stackarn är jätte jätte slemig i halsen och hostar otäckt, så kvällarna har vart jobbiga de senaste dagarna.

Annars då. Har faktiskt inte hänt så mycket. Hade mina underbara väninnor här i Tisdags kväll. Blev Top Model och Big Brother självklart. Igår var det bara en massa mys här hemma och det uppskattas ibland måste jag säga.

Nu är Pontan och kollar på hockey hos en vän, så Mallan kommer hit snart och håller mig sällskap. Blir lite BB som i sin vanliga ordning.


Fredag morgon

klockan är tio i tio och Vincent ligger och sover efter en massa morgonbus. Jag själv sitter nu i soffan och försöker att hitta orken till att hoppa in i duschen.
Om någon timme eller två så kommer Mallan hit. Tänkte rensa garderober och då är det skönt med någon som kan underhålla min lillfis.

nu KAFFE!


ONSDAG

jaha, då var det onsdag igen och jag känner att jag fått väldigt mycket gjort idag.
Vaknade klockan 8 av en väldigt pigg Vincent som inte alls ville ligga kvar i sängen och mysa. Så det var bara att kliva upp och byta blöja och ja, ni vet allt det där som ska göras.
Sedan var det bara att invänta Vincents faster och kusin som skulle ha lite kvalitets tid med monstret. Så klockan halv elva var det bara att börja städandet här hemma. Nu är klockan halv tre, skrutt är hemma igen och jag har mycket kvar. Kör på en stor städning idag.

Senare idag så blir det att åka ut till Tornby med mamma och kika lite. Direkt efter det så drar vi iväg till collegium där det ska spelas innebandy och jag vill inte påstå att jag längtar, men så är läget.

nej, tillbaka till städning ..



allahjärtansdag

idag är en dag som ska spenderas med sin älskade. Men i detta hem blev det inget alla hjärtans dag mys inte. Pontan åkte iväg och kollade hockey, så Mallan kom hit och vi kollade på Top Model och hade lite vän mys, funkar lika bra det tycker jag. Visst, Vincent var ju självklart med, men han får ju alltid all kärlek man kan få, mihi.
Så en väldigt enkel summering av dagen, en massa häng i soffan.

Grötmonstret själv ...

Lördagsmorgon

godmorgon mina hjärtan.
Just nu så ligger Vincent och sover, Pontan är iväg snickrar lite och jag sitter i soffan och mer eller mindre väntar på att tiden ska bli innebandymatch. Känner mig inte så pepp på det idag, men får väl försöka att stå ut.

Annars idag då. Händer inte sådär jätte mycket mer, som jag vet om i alla fall. Pontus har väl säkert planerat upp någonting.

Nej nu vaknade min pojk igen.
HÖÖÖÖÖÖÖRS

Freeeedag

Då var man tillbaka här efter en Ullareds resa, sjukdom och ett litet monster som tar den lilla tiden jag har. Men nu så tror jag att jag är redo för lite med regelbundet skrivande. Igår så hade jag Malin, Mikkis och Nea här på besök. Drack kaffe och hade det trevligt. Malla var även duktig och bakade muffins och jag måste säga att jag vart så nöjd över hennes insatts. Denna morgon blev det en tur till Netto med Emilia och sedan lite soffhäng hemma hos henne. Så nu sitter jag hemma och ska snart ta tag i städandet. På återseende säger jag.

(y)

Sådär ja, nu har båda mina pojkar somnat och jag ligger självklart vaken och kan inte somna. Om fem timmar ringer klockan och då bär det av mot Vincents faster där han ska spendera dagen, medans jag och pontan tar med oss Robin och Stina till Ullared (y). Kommer självklart att sakna mitt lilla troll, men ska även bli skönt att få vara barnfri en dag. Tyck vad ni vill, I don't care.
Nej nu måste jag försöka sova lite.
Ska försöka ta mig tid till en uppdatering imorgon.


1 Februari

första februari idag då. relativt så händelsefull dag måste jag säga. först blir det BVC och sedan hem till mormor och morfar för lite fika och ikväll så blir det innebandy match för min del. har även fått med mig mallan och Stina som ska vara med, mihi.

nej nu måste jag packa ner mitt lilla hjärta och åka in till staden.

RSS 2.0