31. Onsdag

jaha, vad händer idag då?
tar mig först en tripp till barnmorskan, sedan hem till pappa för lite kaffe och efter det tar jag mig en liten sväng om till maxi och handlar lite. mer än så i planeringen har jag inte kommit. men vi får väl se om det dyker upp någonting annat skoj.

känner att jag har ett väldigt spännande och händelserikt liv! eller kanske inte.


powernap

en powernap blev det visst och den varade i kanske 3 timmar? sköönt säger jag. känner att det behövs nu dem kommande tre veckorna för att sova kommer jag ju inte att få göra sen, höhö.
i alla fall, snart är det dags att ställa sig i köket och göra raggmunkar. jag gillart (y)


tisdag

den här dagen kommer att spenderas inomhus, det vet jag när jag kollar ut genom fönstret. känner väl inte riktigt för att gå ut i det här regnet och jag kan väl gissa på att det kommer att fortsätta hela dagen. så dagen får jag väl tillbringa med tvätt och annat sånt där tråkigt. men men, måste väl göras det också.

älskar den här tisadagen!


nytt

ja ni my friends.
har suttit någon timme nu på kvällen och fixat lite gran med utseendet på denna blogg. vill väl kanske inte påstå att det gick något vidare och slutresultatet blev väl sådär, men det får bara funka nu ... ett tag i alla fall. men nu ska jag till sängen där mitt hjärta ligger och sover.

puss och godnatt .


kalas på G

dålig uppdatering denna helg, jag vet. men sånt händer.

just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och
plocka upp mig för att fara till farfar som fyller år idag.
ska bli trevligt faktiskt (y)

finns inte så mycket mer att tala om nu.
så jag återkommer väl senare och förhoppningsvis
med någonting lite roligare!

redo

sådär ja. nu är jag redo för dagens göra och det känns himlans bra måste jag säga. blir först en fika med Sofie och sedan en liten sväng i city och kolla lite. ska ju även ha min lillasyster här inatt så det ska bli mys. återkommer i alla fall lite senare, blev visst lite brottom nu!
ciao!

puuuh !

jag säger då det, att gå är ju verkligen inte min grej alltså. höll helt ärligt nästan på och dö! var ju som sagt nere på ljunkan för en liten klippning av flisan och jag vart nöjd med resultatet. blev bara lite på topparna, inget märkvärdigt sådär, men det känns i alla fall bättre nu än innan.

resten av kvällen kommer att innebära ett snabb besök hos pappa för lite bestämmelser över helgen, ska nämligen ha min lillasyster här hemma imorgon till lördag, myyys :)
efter det så hämtar kimpan upp mig för ett besök på maxi, niiice.
 så att sådär mina vänner kommer min kväll att se ut.


blaha blaha

orken för att åka till ikea har försvunnit. så det blir väl ett soffhäng tills det är dags att åka till ljunkan för lite uppdatering i håret av syrran, behövligt får jag väl säga. så den här dagen kommer det väl inte hända allt för mycket, men skönt är väl det kanske.


morgonpigg?

klockan är snart halv sju och jag har varit uppe sedan klockan fem. Så att jag ska snart lägga mig i sängen igen och sova någon timme, eller kanske två, det märks.
annars idag så blir det att åka in till city och kolla lite och så kanske jag tar en sväng till ikea också, får se. ae sängen skriker på mig!
godnatt igen?


hejdå

nu åker jag iväg för att göra lite ärenden och sedan
in till staden för en fika med Lisa som jag inte träffat
på vääääldigt länge, ska bli mys.

men vi hörs då

Mammsi

detta inlägg är till min mamma som blir lite ledsen över
att inte få vara med här så ofta, så nu jädrans!
igår kväll när jag stod och lagade mat så ringde
det på dörren och jag gick självklart och öppnade.
där stod lillasyster och mamma helt oväntat,
men jag snäll som jag är så fick dem komma in! ;)
så dem hängde här ett litet tag och snacka lite strunt.
men jag måste säga att det uppskattades! helt klart!

sådär mamma, en bild får du till och med ;)

stress

dagen blev inte riktigt som planerad, så nu är det bara
att skynda sig iväg till farmor och farfar för lite käk
och efter det iväg och fixa med lite grejer.


home

nu ni, nu är jag hemma och har inte allt för mycket att säga.
resten av kvällen blir att spendera i soffan och jag hoppas att
min karl kommer hem snart med.
nu blir det lite vänner och chill, så puss på rumpan!


DAGENS JOHANNA

jaa ni mina okända läsare.
idag så är det ju som sagt födelsedagskalas som gäller och jag har precis gjort mig iordning lite gran i väntan på att faran ska komma och hämta upp mig. (y)
har inte så mycket mer att berätta här känner jag, så på återseende!



födelsedag


Den här sparveln fyller två idag, så det blir kalas för min del (y)
Grattis lillebror!

hjdgfdgis

idag kommer det inte bli mycket gjort ni .. kom hem inatt runt klockan tre och då var det bara att slänga sig i sängen. så denna dag har i princip spenderats i sängen och där kommer jag att ligga ända fram tills det är mat dags, pizza gissar jag på.

ae måste lägga mig ner på kudden igen.
hörs


lördag

sitter just nu i soffan och väntar på att klockan ska bli tillräcklig för att kunna hoppa in i duschen och göra iordning mig för middag hemma hos pontans pappa och sambo. när vi är klara där så blir det att fara iväg hem till pappa där det vankas party. så att jag återkommer kaanske senare. sånt som märks.


fredagkväll


såhär fick min fredagskväll bli. plus lite two and a half men. pontan gick precis iväg till sin vän, så ikväll blir jag själv. telefonen fungerar inte heller så jag får ha charlie sheen som polare ikväll.
annars då, näsan har blivit bättre men halsen vill fortfarande inte riktigt som jag vill.
nu blir det lite bloggläsning och lite mer två och en halv man (y)


blääää

alltså fy i ....... !! jag blir så förbannad på att jag alltid ska lyckas bli sjuk just dem där fina dagarna som man helst hittar på någonting kul att göra, men icke sa nicke. här ska vi ligga i sängen och tycka synd om oss själva, PRECIS vad jag INTE ville!

trotsade i alla fall bacillerna ett litet tag imorse för frukost med soffan. letade även upp min mamma och överaskade henne med ett stooort leende på läpparna och ett hej. hoppas det uppskattades, miihi.
annars idag så ska jag ligga i sängen brevid sjukling två och försöka ta mig ork att fixa lite pannkisar.

men på återseende då ..


helvetes natt

fy fan är vad jag kan säga om den här natten. pontan ligger sjuk och tack vare det så har inte jag kunnat sova inatt. så sömntiden ligger väl på två timmar sammanlagt? och på det så har jag en genomtäppt näsa och en otroligt ond hals! men inte hindrar det mig, nej jag tar snart cykeln ner mot city och möter upp Sofie för frukost. tror även att jag kör en storhandling på apoteket (y)

aja, hoppas att ni i alla fall är friska och krya!


south park

måste nog säga att south park är nog det sämsta programmet jag någonsin har sett! har nämligen min lillebror på besök och han är lite av ett south park freak, (tackar min kusin för det!)
och jaa, det resulterar i att man blir på detta vis.


blev inte mycket ligga i sängen för min del idag. hann precis somna in innan skiten kom och ringde på dörren och då var det bara att röra på arslet ner till mormor och morfar som stod och väntade. blev då en tripp till Burger King och jag måste väl säga att det uppskattades.
så jaa, nu sitter jag här med brorsan och kollar på , aa, ni vet vad.

sjuk ?!

sjuk vr ordet ja. känner mig riktigt dålig om jag ska klaga lite. rinnande näsa, konstant huvudvärk och feber to come säkert. ajajaj, inte okej, har ingen ork att bli sjuk nu !!

i alla fall, klockan tio imorse så befann jag mig hos barnmorskan och checka läget, allt såg bra ut så jag är nöjd. är nu, en sådär 45 minuter senare hemma och ska slänga mig i sängen. då menar jag bokstavligen slänga mig i sängen.
så på återseende får jag väl säga.


bebiiis

stod igår och funderade länge på när man skulle sätta upp bebis sängen. jag kom tillsist på att det är inte allt för lång tid kvar och man vet ju aldrig när den vill ploppa ut, så jag skickade iväg pontan ner till källaren där den stod så fint orörd, dock fortfarande i kartongen, plus att den bara var ivägen där nere, haha. men nu är den i alla fall uppe och jag är nöjd (y)


Dagens

jaha, då var det dags för dagens igen då. har inte sådär jätte mycket annat för mig i väntan på att Sofie ska komma hit så vi kan åka iväg till ikea, jippii! hon är också världens bästaste som köper med sig chips till mig! visst har jag en otroligt bra vän. jag gillart i alla fall!


lika kreativ som vanligt!

tisdag

var uppe runt halv sex imorse och åt min frukost, men kände inte riktigt att jag var pigg nog att vara vaken, så jag hamnade i sängen istället. så nu sitter jag här i soffan, nyvaken och försöker att ta mig ork att gå upp och göra iordning mig för att träffa min vän Sofie.

nae, har inte tid att sitta här just nu.

hööörs

vad blir det för mat ..

jag vill ju inte säga att någon av mina rubriker är speciellt fantasifulla. ska försöka att komma på lite bättre framöver, men vänta er inte någon framgång, haha!

idag blev det i alla fall lite gjort. inte allt för mycket, men lite. tog mig även friheten att ta mig en powernapp på någon timme eller två, skönt vare.
just nu så sitter jag med en kopp te och funderar lite över vad det ska bli för mat idag. hörde någonting om lasagne igår, så att det får nog faktiskt helt enkelt bli så.

jaja, kanske är bäst att röra sig mot köket då.


godmorgon

har precis tryckt i mig frukost och ska snart hoppa in i duschen. men först så tänkte jag skriva en rad eller två här eftersom det inte blev allt för mycket av det igår.

igår blev det bara en massa mys med pontan. blev pizza och så tvingades jag att ställa mig och göra chockladbollar. men dagen i en kort sammanfattning, bara slapp häng i soffan. var väldigt skönt ska jag tala om för er mina vänner.

får se vad den här dagen har att erbjuda. antagligen inte allt för mycket för mig som är på G till att bli sjuk, yeah, precis vad jag har önskat mig! eller kanske inte.

wiiiie

idag nï, så är det en bra dag. vet ni varför? jo för att idag så kommer min älskling äntligen hem! så som jag har saknat honom alltså. speciellt dessa två nätter i alla fall.
men i alla fall.
igår somnade jag efter ca två timmars vridande och vändande i sängen. och vaknade en sisådär femtioelva gånger under nattens gång, grymt! inte. magen gör inte så ont längre i alla fall och det är väl possitivt eller nått.

ne, lägger mig nog i sängen en stund till.

aj aj aj

jag ska säga er mina vänner att nu så är det sängen som gäller för min del. är trött även fast jag fick min sömn tidigare idag och så har jag så fruktansvärt ont i magen. hoppas att det går över tills imorgon, annars så blir jag orolig.

hörs

kan inte tänka, jag står bara här och ler

sådär ja! nu är jag inte sådär värst trött längre. gick och la mig i sängen för lite vila någon timme, men nae, jag slockna fortare en kvickt och vaknade nu, så vi får se hur denna natt kommer att bli.

förövrigt så ska jag fixa iordning tvätthögen i badrummet idag tänkte jag. känns ganska så behövligt, plus att min man kommer att bli väldigt glad imorgon när han kommer hem (y)


heeelt slut !

ae fy fan säger jag bara. kom precis hem från pappa och jag är så jävla trött. så jag ska säga er att sängen är mitt nästa stopp!

gårdagen i alla fall blev tacos och film hemma hos pappa, vilket även resulterade i att jag tog mig friheten att sova där. skulle ju ändå köra lillsyrran till stationen halv sju imorse så det var lika bra. '

ne, orkar inte skriva mer nu ..

SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGEN KALLAR !!

Dagens = Slappis

mhmmmm, som rubriken säger så är det slapp som gäller denna fredag. förutom att jag snart för första gången på väääldigt vääldigt länge ta mina ben och gå mot pappa. är ju inte sådär allt för långt egentligen, men med mina 14 kilo extra så blir det jobbigt. hade även en plan på att få med mig min kamera och knäppa några kort på vägen, men har inte riktigt hittat laddaren till batteriet, så den får stå hemma idag.

Dagens slappis i alla fall ...

och min älskling som inte får följa med idag !


äntligen fredag!

jaha ... då sitter vi här och det är återigen fredag. pontan åker snart iväg över helgen och jag tar mitt arsle och går hem till faran där det bjuds på mat, gött!
men först så blir det lite tvättning och städning. kan inte förstå vart allting kommer ifrån. jag menar, jag städade ju för fasen igår, och en så länge så är vi bara två stycken? ae, knäppt säger jag.

men jag slänger in en dagens lite senare.
pöössss


storbakarn

jahaja, dagen resulterade i ett besök hemma hos Sandra och Kevin för lite chokladbollsbak. jag var så otroligt snäll och delade med mig av mitt smör och pärlsocker, höhö. men nu är jag hemma igen och väntar på att pontan ska komma hem för snart så kommer mannen som ska besikta lägenheten. hoppas det slutar bra i alla fall. sedan far vi iväg till mitt efterlängtade smarta hem! giiillllaassss!

jag kallar honom storbakarn


städarn

som rubriken säger så håller jag på att städa iordning lite gran. det går inte speciellt fort fram och en del pauser när man går förbi soffan, men, jag har ju tre timmar till på mig innan besiktningsmannen kommer hit och kikar.
ska även åka ner till tornet och smarta hem för att kolla ut tapeter och jag måste säga er att det är nog det bästa jag vet ;) höhö.

ae mot städhörnan och hämta dammsugarn (y)

mumma

ja ni vänner, jag kom precis hem ifrån, aa, ni vet var ifrån. kändes kanon bra och jag har bara bra känslor över denna flytt! Kommer bli utmärkt.

sitter just nu i soffan och degar med några bullar och väntar på pontan så vi kan ha lite onsdagsmys, med bullar förstås!


maaaaaat

sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar så att vi kan åka iväg till das lägenhet. är lite förväntansfull över det som komma skall, men vi har ju faktiskt redan varit där en gång och kollat. men jag har hört att man ser så mycket mer andra gången (y)

var hemma hos Sandra och Kevin ett litet slag idag med. blev lite te och Alvin & gänget.

förresten, maaten är klaaaar!


Dagens

då kör vi idag igen med dem otroligt kreativa outfitsen ...


Onsdag

god förmiddag mina vänner.
klev precis ut ur duschen och kände för att fläka uppmig i soffan. men här kan jag inte ligga länge till. har lite att göra idag förstår ni. ska först hem till Sandra en sväng och sedan hem igen för att laga mat och efter det så blir det direkt att åka till den nya lägenheten för att planera tapeter och såvidare, näääjs.

aha, annars då.
trött och hoppas att fem veckor ska gå jääääävligt fort (y)

ae, mot garderoben.
ciiiiaaaaooooo


hemkommen

kom precis hem från en runda i city. mötte först upp min mormor och tog en liten fika och pratade en massa skit som vi brukar. när vi var klara så mötte jag upp en gammal gammal vän som jag inte träffat på länge och med länge menar jag typ .. fyra år eller nått.

snart så ska jag börja laga mat och sedan så ska jag ta mig en kopp kaffe hemma hos Sandra. den där tjejen jag nämnde två rader upp ungefär ;) 

Dagens

ah men jag gör väl som alla andra och börjar med Dagens "outfit" . men eftersom jag inte direkt är någon klädfantast, så är ju valen inte allt för komplicerade, men jag är nöjd ändå.


nu drar jag ner till city och träffar mormor .

zzZzzZZzz

blev inte allt för mycket sömn denna natt inte. kände mer för att ligga vaken och vrida och vända på mig. klockan är nu sex på morgonen och jag somnade in vid kanske, 1 någongång? jaja, kanske är bäst att vänja sig? lär inte bli allt för mycket sömn de kommande åren.

senare idag så ska jag iväg och träffa min mormor var det tänkt. måste få lite mormor uppmärksamhet, alltid behövligt!


inte lätt inte ...

har lite svårt att sova denna kväll ska jag säga er. dessa sparkar alltså, dem kan nästan få mig deprimerad ibland. speciellt när det är dags att sova, men men. fem veckor kvar bara, jag orkar! tror jag .. ?!

i alla fall så har jag som sagt spenderat lite av dagen med min lillebror, som i och för sig inte var sådär speciellt social, utan mer inne i sin ny telefon, kul ... noooot! så jag roade mig med att fixa med hemförsäkring, el och så vidare till den nya lägenheten. skönt att ha det klart så ingenting strular när vi väl flyttar.

desperate housewives står näst på listan, så godnatt säger väl jag.


nöjd tjej !!

har ju helt glömt bort att tala om att i Torsdags så skrev jag och Pontan på kontrakt för våran nya lägenhet och jag ska säga er att jag är sååå glad! så att i Oktober är jag bosatt i Haninge, nääääjs.


återigen måndag

hallå där mina fina!
blev inte någon vidare blogghelg om man säger så, men har haft lite annat och tänka på.

I Lördags så blev det kalas på Norrgatan för Pontans pappas sambo. Otroligt mycket folk måste jag säga, men det var trevligt. God mat blev det också för övrigt.


Igår så blev det även en sväng till busfabriken med Albin. Medans Pontan sprang runt med han så satt jag i en soffa och halvsov (y) kände att alla dem där tunnlarna var lite för små för mig, så jag höll mig som sagt på marken.


och just nu så sitter jag i soffan och inväntar min lillebror som ska komma hit och göra mig sällskap under dagen. det gillar jag måste jag säga. då har jag ju även en extra arbetare för allt som ska göras idag, höhö.

gårdagen

ojojoj vilken dag det vart igår!
var ju som alla andra på skänningemarken och kollade på samma saker man har gjort dem senaste tio åren man varit där. när jag och robban skulle hem så bryter jag av den ända nyckeln han har till sin bil, i dörrlåset, så där satt vi helt hjälplösa. måste säga att det var tur att jag hade min syster och hennes vän som sällskap, annars hade jag nog aldrig klarat mig, haha. orkar inte skriva hela historien, men jag kom i alla fall hem fyra timmar senare än sagt, så det fick bli en tröst pizza med mitt hjärta.

lyckades självklart bränna mig en del också. så just nu kan ni kalla mig kräftan!

HÖRS
väldigt oglad tjej.

onsdagsmorgon

som rubriken talar om så är det faktiskt morgon och jag känner mig ganska så sliten efter en natt i den nya sängen. lite synd att jag inte kunde njuta av den, men så är det när det finns en som gärna ligger och sparkar på revben, väldigt oskönt om ni frågar mig.

ja, annars idag så blir det likadant för mig som alla andra, skänningemarken. har tagit med mig min gammle vän Robban på en tur dit, så det blir nog trevligt. ser ut som att även vädret vill vara på våran sida idag och det tycker jag om.

nej nu ska jag försöka sova en timme eller något tills det är dags att börja fixa och lite sådär. men jag återkommer väl någongång under dagen.

PUSS

wihuuu

en otroligt glad Johanna kom precis hem från ikea, där hon och hennes älskade sambo införskaffat en sprillans ny säng, plus nya maddraser såklart (y) måste ju säga att jag är överlycklig, så som jag har längtat. jaja, medans pontan försöker skruva ihop allt så ställer jag mig i det pyttelilla köket och gör korvstroganoff, niice.
så attee, på återseende my dear


LYCKA !!!

sådär ja, nu har mamma varit här med fika och lite pepptalk. alltid lika trevligt att få besök såhär när man är själv hemma.
om ungefär två timmar så bär det av till IKEA för att ÄNTLIGEN skaffa en ny säng! Förstå om jag nästan hoppar av glädje! så som jag har längtat alltså. LYCKA!!!


trött tjej

inatt har jag sovit så fruktansvärt dåligt. ont i magen plus att jag vaknat av att lägenheten har varit apvarm, trots vidöppen balkongdörr. konstigt det där alltså. men jag hoppas att det bara är tillfälligt och försvinner sedan när magen försvinner och jag blir mig själv igen! Längtar tills dess vill jag säga.

I alla fall. Dagen idag kommer att bestå av ett besök av min mamma, och så måste jag tvätta en massa också, trött på den där överfyllda tvättkorgen i badrummet. men först, en tripp in till duschen.
hörs


varmtvarmtvarmt !

varmt är bara förnamnet på denna dag. har just nu fått i mig ca 5 liter vatten och mer kommer det att bli. nu ska jag i alla fall ställa mig i köket och göra pannkakor som jag har längtat så mycket efter! nej nu tar jag och lyfter mig från soffan och gör något vettigt.

Pussss


1 augusti

godmorgon på er.
idag är det den 1 Augusti och jag måste ju säga att tiden har gått så fruktansvärt fort! helt sjukt om ni frågar mig! Dagen idag i alla fall kommer att bestå av disk, dammsugning och ett besök hos min kusin som igår flyttade till egen lägenhet, nääjs.

ae, dags att börja kanske.
men jag återkommer senare idag.
PUSS


RSS 2.0