(y)

godmorgon mina älsklingar!
sitter just nu i soffan och har precis ätit min frukost. ska snart ta itu med dagens schema som dock inte är allt för jätte lång, plus att vädret ute gör mig mer motiverad till att vara inne, så perfekt säger jag!

nej nu måste jag börja fixa.
see ya sooon


happy birthday


Idag fyller den här älskade ungen fem år!
Så på schemat idag så står det kalas för fulla muggar, men som ni vet ... jag gillart!
Grattis min älskade lillasyster!


gårdagen

blev inte så mycket mer skrivande här igår, men jag kom typ aldrig hem. var ju som sagt hos barnmorskan och efter den snabba visiten så inväntade jag klockan och när den slog tio så blev det lite presenthandling. jag fick även med mig snygg Sofie på en frukost och tid med henne gillas alltid!
åkte sedan hem till min far där jag spenderade min tid innan det var dags att åka hem för lite snabbfix innan hockeyn. och förresten, det måste nog ha varit den roligaste matchen på såååå länge i den där arenan alltså! GRYMT får bli ordet!

så ungefär sådär såg min dag ut och jag gillart (y)

Godmorgon

godmorgon mina finisar!
ny vecka med nya planer. Gårkvällen blev inte riktigt som jag hade väntat mig, men Simon kom på besök och bingolotto blev det för våran del. ingen vinst för någon av oss, men det känns lite som att detta kommer att bli en rutingrej varje söndag hädanefter, så mer chanser får man väl ;)

jaha, dagens planer då.
jag ska faktiskt snart springa ner till bussen för ett besök hos barnmorskan. blir nog även en liten frukost efter det. sedan hem och fixa och trixa här hemma. så lite att göra har jag allt.
nej nu måste jag återgå till att göra mig iordning.

så vi hörs senare

söndag

ja mina vänner.
den här söndagen har inte varit allt för produktiv ska jag väl säga. har mestadels bestått av sängläge och även ett litet besök hos kusin som fyller 1 idag. men nu är jag hemma och har intagit soffan. mer än så kommer förmodligen inte att hända. så jag gissar på att jag är tillbaka här imorgon.

Lördag

sitter just nu i soffan och gör absolut ingenting. jag funderar på vad jag ska styra med ikväll. Pontan ska iväg så jag blir själv hemma vilken jag hatar. så får väl se vad som sker.
annars så händer det inte så mycket mer idag, vilket innebär ingenting mer att skriva.
så jag säger, på återseende.


back in action

ja ni mina vänner. igår så tog jag mig en bloggfri dag. hade varken orken eller tiden kände jag, men nu så, nu är jag här igen.

Dagen började med en låång sovmorgon och jag kände att det behövdes! så när jag klev upp så var det bara att börja städa. så nu äntligen är jag klar och kan pusta ut i soffan med en kopp te och lite bonde söker fru (y)
jag gillart!


zoooombiiee


jaha ni.
sen jag skrev här senast så har jag hunnit med en fika och massor skitsnack med Sofie, träffat Kimpan en stund, legat i sängen och mått knasigt, och så har jag diskat också. så nu känner jag att jag får ta lite ledigt med en kopp te och häng i soffan. Pontan är iväg och spelar innebandy och när han kommer hem så blir det troligtvis en tripp hem till svärmor som fyller år idag.
får se om jag återkommer senare eller om jag är tillbaka imorgon.
puss så länge i alla fall

redo


redo för en tripp ner till city i regnet ..
så jag säger , so long fuckers

Onsdagsmorgon

hallå mina fina.
sitter just nu i soffan med en filt och ett täcke och fryser som en jag vet inte vad. känner mig lite hängig faktiskt, inte alls okej just nu känner jag!

dagen till ära så blir det en tur ner till staden för att träffa Sofie. blir väl det gammla vanliga på det gammla vanliga stället, men vad gör det liksom ;)
men innan detta så ska jag faktiskt lägga mig i sängen och ta mig en liten powernapp.

så vi hörs väl senare.


40+0

då har alla 40 veckor gått och fortfarande ingen bebis. börjar att bli lite otålig nu faktiskt. jag som inte riktigt har tyckt om att gå med den här magen vill gärna att pluttfis ska komma ut nu!
jag har dock inte packat väskan än, så det får nog bli en utav kvällens sysslor tror jag.
så nu vet ni detta också gott folk.

får bli den första och den sista magbilden här på bloggen.

Hemma!

sådär. sedan jag skrev senast så har jag hunnit med att ta en frukost med min kära sofie, diskat och slängt in en tvätt i tvätt maskinen. finns dock mer att göra, men kände att det var dags för en liten paus. så jag passar på att slänga in ett otroligt onödigt inlägg här.

nej nu en kopp te och sedan sätta igång med resten av städningen (y)

Måndag morgon

ojojoj, sitter just nu i soffan och är hur trött som helst! vill väl inte heller påstå att vädret gör mig mycket piggare!
Men det hindrar mig ändå inte riktigt för att ta mig en tur ner till staden för en frukost med min kära vän Sofie. bussen går om ca 20 min, så hoppas på ett litet uppehåll från himlen när jag springer den lilla biten till busshållsplatsen. men med min vanliga tur så regnar det väl som värst just då.

aja, återkommer senare sen.
PUSS

mhmmm

jaha mina vänner.
som vanligt på helgerna så blir det lite mindre uppdatering, men sånt som händer säger jag då.
i alla fall, gårdagen spenderades först med min mamma och lillasyster, kollade på lillebror som spelade fotboll.
på kvällen så bar det av till Allstar för käk och hockey med Pontan, Nicke och Lisa. måste säga att det var riktigt roligt. tack för den kvällen.
nu blir det soffhäng för min del.
så vi hööörs.



Mammadag


i'm back.
har spenderat min förmiddag med mamma ute i tornby. bjöd henne även på bullar här hemma. otroligt vad snäll man kan vara ibland! jaja, nu så har jag precis fixat mig en kopp te och ska krypa ner i soffan och kolla på lite bonde söker fru. ska även ner till källaren när jag har ork och rota igenom lite, säger bara, snart flytt time!
me like!


I went through time and space

hemkommen från staden och har även hunnit med en kopp te och gårdagens avsnitt av sjukhuset fick det bli också. så nu väntar jag bara på att min karl ska komma hem så vi kan åka iväg mot Cloetta Center där det vankas hockey. jag måste säga att jag gillart.


Dagens


nu är jag redo för dagens sysslor (y)

usch för regn!

ja ni mina fina läsare. jag vill ju inte säga att man blir speciellt glad när man vaknar och skådar regn utanför fönstret. att det är höst gör mig absolut ingenting, men regn, usch och fy så deprimerande det är!

idag så är kalendern i alla fall relativt uppbokad. börjar med en tur till barnmorskan klockan halv två och efter det så möter jag upp lillasyster för en lunch i city. ska bli så trevligt så.
ikväll mina vänner, så är det hockey på schemat och jag är grymt taggad för detta!

nåväl, blir lite bullar och te nu såhär på morgonen för att försöka glömma bort vädret utanför.


(y)

sådär ja.
nu har jag varit hemma hos mormor och morfar på mat och fika, och har även hunnit komma hem och göra färdigt dagens att göra lista.
så nu sitter jag här i soffan och väntar på att pontan ska komma hem från affären så vi kan baka bullar. hoppas bara att det blir gott, höhö.


Dagens


har tagit mig en liten paus från dagens att göra lista. disken, dammningen och lite av tvättandet är avklarat. resten tänker jag faktiskt ta när jag kommer hem från mormor och morfar. så nu vet ni det också.

onsdagsmorgon

godmorgon mina vänner!
har precis tryckt i mig frukost och ska alldeles straxt börja med dagens sysslor. känner mig något stressad över om jag kommer hinna allting innan klockan ett då min moster kommer och hämtar upp mig här hemma för att sedan ta en tripp till mormor och morfar för att äta lite mat. ska bli väldigt väldigt trevligt måste jag säga.
i alla fall ....
att diska, dammsuga, damma, tvätta, byta sängkläder plus hinna göra mig iordning till klockan ett känns just nu lite av en omöjlighet. jag menar, med den här magen ivägen så tar allting dubbelt så långsamt att utfärda, så vi får se hur detta slutar.

puss såläge i alla fall

Så sjukt trött!

känner att jag har lite svårt för att sova denna morgon. jag är dock så sjukt trött, men jag får väl hoppas att jag somnar till här i soffan. men först, lite ensam mamma söker och en kopp te, känns som en bra sysselsättning såhär klockan kvart i sju en Tisdagsmorgon.

Detta fick i alla fall bli morgonens outfit


ny vecka

hallå mina vänner.
dålig uppdatering under helgen, men det kan bli så ibland har jag hört. nåväl. idag är det Måndag och en ny vecka. vill att kalendern ska bli helt full utan någon lucka, så vi får väl se om jag lyckas med den saken.

ahopp, vad händer idag då?
kan ju börja med att nämna att jag ska försöka göra någonting åt denna lägenhet som just nu ser ut som ett bomb nedslag. sedan klockan ett blir det en sväng om till city för att möta upp sofie för lite skitsnack som vanligt. hoppas även att min vän Kim hör av sig snart så vi kan få in en liten träff idag, men det märks.

nej, nu måste jag sätta igång med att plocka undan och sedan göra mig redo för en dag i city.

återkommer väl senare.


Ensam mamma söker


eftersom att jag missade första avsnittet av detta superprogram i måndags, så kände jag att det var dags att kolla på det nu medans pontan är på hockey. en stor favorit på tvn denna höst måste jag säga!
nu blir det i alla fall att hälla upp en till kopp te och kolla på det senaste avsnittet av Idol. återkommer väl lite senare sen.


åttonde september

då var det Torsdag igen, och just idag när det gärna får regna och vara världens tråkigaste väder, så vaknar man upp och solen lyser in i sovrummet, SUCK! ja idag ska jag vara inne hela dagen och städa och allt sånt där kul man måste göra hemma. då vill jag faktiskt ha tråkväder.

så nu vet ni ungefär hur min förmiddag kommer att se ut. men först, sängen en liten liten stund till.


hemma


nu är jag hemma efter en heldag i city. så nu ligger jag nästan helt utslagen i soffan och väntar på att pontan ska komma hem så vi kan bestämma mat för dagen. ikväll i alla fall mina vänner kommer jag troligtvis att spendera i soffan och inte så mycket mer. (y)

Dagens


Såhär fick dagens klädsel bli. fortfarande fantasilös, men det får duga!
Nu ska jag springa ner till bussen för att möta upp Kimpan och återlämna något som hon glömde igår. tar mig sedan en liten runda på stan i väntan på Sofie som det blir en fika med, (som vanligt!) men jag gillart.
nej nu blev det stressigt!
HÖRS


sjätte september

jag säger då det. klockan är nästan sju och jag har varit vaken sedan pontan gick upp klockan 5. har även hunnit äta frukost. har dock på känn att jag kommer somna till när som helst, men det är jag värd, höhö.

igår kväll då.
fick order av min man att göra sockerkaka, så det var bara att ställa sig och göra en. men det gick ju bättre än vad jag trodde. så det blev sockerkaka och idol för våran del och jag måste säga att det var mys.


femte september

sådär .. nu sitter jag i soffan och har precis gjort klart allting som skulle göras idag, tror jag i alla fall. är ganska så duktig på att glömma någonting jag ska göra, men idag tror jag allting är klart. har även hunnit med en lång och varm dusch, så nu sitter jag här i min älskade onepiece och väntar på pontan så vi kan börja laga lite mat.

ikväll så kan jag tala om för er att jag bara ska ligga i soffan och inte röra en fena, NAJS säger jag åt det.


see ya later


sådär ja, iordning gjord och klar för en tur på stan.
so long my dear

andra september


godmorgon alla finisar!

sitter just nu i soffan med en kopp te och datorn i knät. har även slängt in lite tvätt i tvättmaskinen så att det med blir gjort någongång. ska ta fram damsugaren också när jag ändå är igång.

vad händer annars idag då? ska in till staden och träffa min bästaste vän kim och catcha upp lite, gillas! när pontan kommer hem så hämtar han upp mig och vi åker mot alla linköpings bilhallar och kollar ny bil. kan vara en ide att få in en barnvagn i den utan några större problem, höhö. blir väl även en sväng förbi IKEA för att planera den nya lägeneten som vi får om EN MÅNAD! längtar sjukt mycket ska jag säga er!

nej nu måste jag ta och fixa och trixa lite. men jag återkommer.
PUSS

första september

ojojoj vad tiden har gått fått! redan första september och det är nu bara 18 dagar kvar ... cirkus. sjukt efterlängtat i alla fall!

igår kväll i alla fall så fick min karl för sig att spela innebandymatch, så jag hängde glatt med för att kika, men han var allt duktigare än vad jag hade väntat mig, hihih.

men vad händer idag då?
jo snart ska jag ta bussen ner till city och kika lite, för att sedan möta upp min gamle vän Kim som jag inte träffat på jätte länge, så det ska bli spännande att höra vad han styr med nu för tiden. efter det så ska jag även åka hem till min mamma och äta mat och antagligen snacka skit och jag måste medge att jag gillart.
så idag blir det nog inte så mycket mer skrivande här, men annars återkommer jag imorgon.

slänger in en dagens också ...

RSS 2.0