Då var det måndag

Måndag igen och det blev en dag hemma för mig och Vincent. Förkylning har kommit till oss, så jag kände inte för att lämna han på dagis för att en timme senare hämta han på grund av att dagis tycker att han ska vara hemma. Besparar både mig och Vincent det krånglet.
Så vad ska man göra idag då? Vill inte sitta hemma hela dagen. Så vi får se om granntanterna med barn vill ses en sväng senare.


Lördag

Att starta denna Lördag med en riktig hotellfrukost var nog det bästa jag gjort på länge. Nu blir det ingen lunch på länge för min del!
Resterande av dagen vet jag inte riktigt vad som händer, tar det som det kommer helt enkelt.


Sliten

Då var man hemma igen efter första arbetsdagen den här veckan. Måndagar är alltid värst när det kommer till trötthet, inte okej! Tur har man i alla fall, P lagar mat och jag försöker underhålla Vincent vilket inte går så bra. Svår road den där! Ikväll blir det lite häng med brudarna hos Emilia och mer än så vet jag inte, sova kanske?


Badankan

Sitter just nu och tittar på Vincent när han badar. Skulle väl säga att det finns nog inte en ända torr fläck på golvet, haha.
P ligger i sängen och lär väl ligga där tills imorgon, så jag och Vincent myser ner oss i soffan och dricker välling nu efter badet. Funderar på att ta mig en kort PW när han somnat och kanske även lite solning. Härlig söndags kväll!


Morgon mys

Vincent och jag har morgon mys i soffan nu efter frukost. Vincent sitter med ett päron och jag med en kopp kaffe som jag dock inte får ha i fred! Ja han älskar kaffe, då menar jag verkligen ÄLSKAR kaffe! Knasig är han min lilla skrutt.
Idag i alla fall så ska jag och Vincent åka hem till Vs morfar på lite lunch. Tar möjligtvis en tur till ikano med efteråt, men det märks.

Nu dags att göra i ordning oss.
Skriver kanske mer senare.


Ensam Lördagskväll

Jaha, här ligger jag i soffan och degar medans P är ute och roar sig och Vincent ligger i sin säng och sover så gott.
Måste faktiskt säga att jag trivs här i soffan själv, bara få njuta och dessutom få ha tv kontrollen ifred ;)

Idag blev det att kolla på innebandy och på eftermiddagen for jag, Vincent och Elin till Tornby en liten sväng. Mer händelserikt har det inte varit idag.


RSS 2.0