försovning

okej, stress stress !
bella väckte mig precis och då inser jag att jag försovit mig, så upp och slänga på på sig de första bästa kläderna och så ska jag nu springa ner till bussen.

hörs

nee ni

det blir sängen för min del nu.
vet inte om det blir någon bra bloggdag imorgon, men jag kommer försöka slänga in några inlägg om jag får någon tid över.

jaja, godnatt !

hum ...

hittade denna bild på sofies blogg från dagen.
tyckte jag var rätt så snygg faktiskt ... eller inte !

torsdag

hemma nu och jag är trött. dock ska jag vänta på ett samtal från min käre vän Linda. ska prata lite om morgondagen och sådär.

dagen förövrigt i korta drag blev det staden med mina fina vänner linda och sofie, träffade mitt hjärta och åkte hem till han, blev hämtad av bror och vi hämtade i sin tur kimmsan. skönt att du är på fötter igen min käraste !
orkar inte riktigt berätta så värst detaljrikt, men ni får nöja er med detta sålänge.

en och en halv timme kvar

jag suckar och återigen suckar åt att det är sjuuukt lång tid innan våran nästa och sista lektion ska börja. men som rubriken säger så är det ett tag kvar och jag orkar inte vänta mer ! vill bara hem och sova en stund.

annars idag så blir det att träffa mitt hjärta när han är klar med sin balträning och det ser jag fram emot. behöver han just nu känner jag. vet inte vad vi ska hitta på, men jag hoppas på ingenting. vill bara ligga i soffan och sova. skulle sitta fint just nu.

?!


vem är han liksom? vad jag vet, en gubbe vid namn Arne Jacobsen och jag vet att jag ska göra ett arbete om honom. kommit långt? NAAAAE !


trött tjej

sitter i den här förbannade skolan och inte gör ett skit!
jag är redan trött på den här dagen och vi har bara varit här i tio minuter, bra där. annars så händer inger speciellt, hänger facebook och läser bloggar. väldigt produktiv faktiskt, eller inte.

that should be me

godmorgon sötnosar!
nu sitter jag här och ska ner till bussen vilken sekund som helst.
kom upp utan problem idag och jag är chockad, haha !
annars idag så är det skolan som gäller för min del.
börjar kvart över åtta och slutar kvart över fyra (y)
INTE PEPP !


i don't really know

jag och mina hormoner är verkligen inte vänner har jag upptäckt nu. ledsen, glad, ledsen, glad, arg, glad, glad, ledsen och ja, jag kan fortsätta lite till om det är så, men det orkar jag icke.

kom precis in efter en promenad och pratstund med min fina vän Sara. tackar så mycket för att du finns. en människa som förstår en och kommer med ideér som är så otroligt smarta att man nästan inte förstår sig på dem. jag är i alla fall glad över att denna person är min vän.

annars så är det snart dags för sängen.
så mer uppdatering imorgon.
godnatt

i'm overboard

var precis ute i regnet och träffade min prins en liten snabbis och snart så ska jag ut och träffa sara. ta en promenad eller något liknande och prata ut. bra att ha någon att ventilera med nu när min kimsan ligger hemma och vilar upp sig ! hoppas att du blir bra nu min bästa vän !

annars ikväll så ska jag invänta att min vän linda slutar jobbet och ringer mig så vi kan prata om fredagen. kan nog ha börjat ordna upp sig det här nu. bara vänta och se.

paniken kommer smygandes

som då rubriken säger så kommer den verkligen smygandes och jag kommer inom en väldigt snar framtid att bli helt galen. ingenting jag direkt längtar efter, men börjar sakta men säkert att acceptera min framtid. det jag alltså talar om är valborgsmässoafton som "firas" (eller vad man säger) på fredag. jag vet inte vart jag ska vara, vilka jag ska vara med, vad jag ska dricka, eller hur fredagen kommer att sluta förövrigt. det ända jag vet är vilken "outfit" det blir och jag är mycket nöjd över mitt val.

...

nöjd med mitt resultat av mitt rum (y)

yepp, jag ääälskar min stooora sköna säng :L

dagens inköp

blev ett två pack strumpbyxor som kimpan tipsade mig om och ett par urläckra trosor. yess, johanna är nöjd.


slitarn

jag har sååå ont i ryggen !
det där med att städa tar ju kål på mig och ger mig en massa värk lite var stans i kroppen. INTE okej ! har hållt på med detta nu i snart 4 timmar och det känns som sagt i kroppen. så nu inväntar jag min mamma så att vi kan börja laga mat.

annars idag vet jag icke vad som händer, blir kanske att åka hem till robbisen eller nått, sånt som märks.

i belive i can fly

japp, så är det med det. tror faktiskt att jag kan det, eller i alla fall i mina drömmar, höhö.

i alla fall, började med att jag försov mig så det var onödigt att åka till skolan efter som denna skoldag bara skulle vara i ca en och en halv timme så johanna låg kvar och somnade om. vaknade igen av att linda skickar sms och säger till mig att jag ska med till ikanohuset en sväng, visst säger jag och springer upp ur sängen, tar på mig de första bästa kläderna jag hittar, tar bilnycklarna och åker iväg. så förmiddagen spenderades på ikano med linda. tog en frukost på donken dessutom, värt.

så nu är jag hemma och ska ställa mig och diska + att jag för en gångs skull ska städa mitt rum med, får väl se hur länge det varar.
men men, skriver mer sen.

dagens inköp

jajemen, johanna är nöjd över detta underbara plagg !

maybe it's time to say i'm sorry

godkväll mina kära.
börjar inlägget med att säga att detta har varit en helt okej tisdag. umgåtts med mina kära vänner och min kära pojkvän, kan inte bli bättre.

började i alla fall dagen med att åka in till city för att möta upp min mormor som skulle köpa ett nytt busskort till mig. slutade även med att jag införskaffade mig en väldigt fin skjorta som jag är väldigt kär i och kommer att bära med stolthet. okej, kanske lite överdrivet, men jag är i alla fall riktigt nöjd. fick även en frukost av mormor så jag tackar för den härligt förmiddagen min älskade mormor!
traskade sedan ner till skolan för att möta upp mina snyggisar och äta lunch så att man skulle orka en halvtimme på katedral. don't drink and drive var det visst förövrigt, höhö.
efter det gick jag och linda och tog glass på karamello och det gillades starkt måste jag då säga.
blev sedan tajm att åka hem till min käraste och mysa lite med han. lagade även mat och sådär så lite produktiv har jag i alla fall varit denna dag.
värd tisdag säger jag bara (y)

denna bild får avsluta detta inlägg.
måste då säga att min kära vän pernilla är gööör snygg som ko.
helt okej outfit, eller?! haha

tisdag

dags att springa ner till bilen och hämta carls nycklar och sedan åka in till staden för att träffa min mormor. ska bli mys! och sen så är det bara att traska mot katedral där det kommer att hända någonting med klassen. hjärnsläpp och jag kommer inte ihåg vad bara för det. jaja.

ses här senare idag eller ikväll.

trött på att bara försöka vara perfekt

japp, precis som rubriken säger så är det så det är och jag är väldigt trött på detta nu. kommer på mig själv med att vara någon helt annan än vad jag egentligen är. orkar inte med det längre. tack vare min finaste vän Kim Martina Svensson så har jag insett att mitt liv hänger på en skör tråd om jag inte ändrar mig snarast.

så att jag måste säga en sak till bara,
Kim Martina Svensson, min bästa vän, all evig kärlek till dig <3

sometimes my dear

ojoj, fullspäckad dag och jag är fruktansvärt trött.
blev rätt så mycket att hålla igång med idag och jag hade inte alls mycket tid för dator. ingen tid alls faktiskt. men men, nu är jag hemma och kan då med andra ord ta mig lite tid och skriva här.

dagen idag innebar skolan, häng med linda, häng med kim och så hem till calle och sedan iväg och handla på ica maxi. en vuxenpoäng till mig för att jag storhandlar på ica maxi med en självskanner och går runt med en stor kundvagn. helt klart värt, eller ?!
blev sen en tripp till malmslätt för att lämna en sak åt min lillebror.

så nu inväntar jag sängen faktiskt.

time to go

jaha, kanske är dags att bege sig ner till bussen nu. ska hinna med affären också tänkte jag. så skriver mer senare idag.
hörs

goodmorning sunshines

godmorgon sunshines.
vaknade precis av att någon levde rövare här hemma, så fort upp ur sängen och skälla lite, haha. så nu är det bara att ta på sig kläder och bege sig mot skolan. inte så pepp på en timmes lektion, men måste man, så måste man.


hum ... inte okej

närjag kollade ner på golvet nyss, så kommer jag på att jag bor i en svinstia. kläder överallt, jackor lite varstans, sängen otroligt obäddad, skor och väskor där dem inte ska vara och jaa, en massa fotoalbum som ligger utspritt över hela rummet. nu börjar jag få lite panik, så imorgon blir det att åka hem direkt efter skolan och städa! vore nog en idé att plugga när jag ändå har chansen liksom. kanon, då var den dagen planerad, även träffa min gos lite senare på kvällen också.

men nu blir det sängen för min del ..
hööörs

<3


dem allra bästa vännerna jag har

bildregn


en liten kort sammanfattning i bilder av de senaste dagarna

dåligt dåligt

hallå mina snyggisar!
nu är jag tillbaka efter en riktigt dålig bloggvecka. ber om ursäkt för det, men jag har haft relativt mycket plugg och häng med vänner och pojkvän. så återigen ber jag om ursäkt.

helgen i alla fall beståt av att umgås med min calle och lite andra människor. trevligt må jag säga. dock så hade jag inte sådär värst skoj igår när vi åkte ut till något land där det skulle mekas med bilar. medans grabbarna gjorde det så låg jag mestadels i bilen och sura, hihi.

fredags blev det ett litet kroghäng med carl, emil och kimmen. men johanna körde så där blidde det icke några öl. men men, det tas igen.

idag så blev det en slappar dag hemma hos calle med hans mamma och pappa. calle var iväg, så jag stannade och socialiserade mig litegran. åkte sedan hem, hämtade kläder och åkte lika fort iväg till min saknade vän robban. var där en liten stund innan vi begav oss ut på en promenix till racket center där vi kollade på calle när han spelade. riktigt roligt hade vi faktiskt, intressanta samtal och så vidare.
men nu är jag hemma och ska snart lägga mig i min enorma säng och sova. måste ju sova ut för en timmes lektion imorgon (y) höhö.

Hallå bloggen! Har inte blivit så mycket...

Hallå bloggen! Har inte blivit så mycket uppdatering på grund av lite tid. Har studerat som aldrig förr och umgåtts med mina vänner, så tiden har varit knapp, Men nu passar jag på att skriva ett mobilinlägg när jag ändå bara sitter och kollar på film på samhällskunskapen, riktigt dålig film så jag och sofie sitter och larvar oss istället, alltid lika kul. Skriver när jag kommer hem! Hörs


i apologize

hallå där !
sitter i skolans bibliotek och försöker att plugga, men facebook och så bloggen tar min tid. kan inte förstå varför, höhö. dagen blev i alla fall att skynda sig upp ur sängen och genast ner till bussen. kom i tid, fick lite skit av läraren sedan blev det staden. så såg min förmiddag ut.

så nu sitter jag och inväntar engelska lektionen. slutar kvart över fyra och då så blir det ikano en snabbis för mig innan jag drar mig mot squash hallen

hörs


Onsdag i korta drag

började då dagen med att åka till skolan och ha hotelladministration och prov som gick bra. slutade även dagen med engelska B och det gick som vanligt nu för tiden, bra med andra ord.
åkte sedan hem till mitt hjärta och fixade lite grejer.
så så har min dag sett ut . ska alldeles straxt hoppa i säng så man får sig sin dagliga skönhetssömn, höhö.

så det blev inte mycket bloggande idag inte,
pusss i alla fall

JAAAAAAA !!!

fick till och med VG på provet, Johanna är riktigt nöjd med sig själv!
Fy fasen så skönt alltså !!

såhär känner jag mig just nu !

puuh,

sådär ja, nu är jag klar med provet och jag hoppas på ett G i alla fall, så att man har det ur världen. så nu blir det att plugga lite hotellkunskap som ska vara klart imorgon, gillas INTE !

skolan

känner mig riktigt duktig faktiskt.
har blivit en duktig människa (y)

om ca en halvtimme så ska jag ha prov och känner att det kommer gå riktigt kast, blä blä blä. nu blir det att träffa makke en liten stund.
hööörs

NEJ !

vadå snö ?!
hallå, jag som hade plockat undan min kära dunjacka och så ska det gå och bli snö ?! vad fanken är detta?!?! nej nu blir jag rasande!

i remember the time with you

kom precis in från en promenad med sara.
kändes behövligt måste jag då säga. har saknat tjejen väldigt mycket!

idag i alla fall så blev det skolan för min del. kände mig duktig som satt i tre timmar med mitt projekt och fick klart massor, riktigt nöjd över min insats faktiskt. när jag slutade för dagen så blev det staden med elin pelin, tog en fika och snackade lite skit. tog sedan bussen hem till calle och hängde där ett tag innan det var dags att åka hem och hämta lillsyrran.

så nu sitter jag här och degar, ska snart ta och lägga mig i sängen så att man orkar upp imorgonbitti. kan vara en ide faktiskt.

time to say i'm sorry

yepp, helt okej dag för min del.
hinner inte skriva mer just nu,
men berättar senare för nu så
ska jag ut på en promenad med Sara :)

hörs

thought you'd always be mine

jag har ont i huvudet och orkar inte göra någonting just nu. doxk har jag lovat snygg linda att komma på den här första lektionen så jag ska snart ta och dra mig mot den. har en timmes lektion nu på morgonen och har håltimme till ett sen, jag är INTE PEPP!

jaja, nu måste jag faktiskt dra mig,
hörs

om du lämnade mig nu

sitter här klockan tjugo i ett på natten och lyssnar på lite lars winnerbäck och dricker upp mammas sprite. känner mig väldigt snäll för tillfället, men det får hon ta just nu.

ska snart hoppa ner i sängen och stirra upp i taket tills det är dags att gå upp, för här kan jag inte sitta hela natten.
godnatt

trasig ända in i själen

nej nej nej och återigen nej.
orkar inte mer av det här nu.
det kommer dem dagar som jag inte orkar lägga någon energi, men så kommer det helt plötsligt, utan förvarning eller ett minsta ljud.
jag hatar att inte kunna känna av det längre. jag kunde för några år sedan, när jag var liten. men nu när jag blivit stor och näst intill vuxen så kan jag inte förutse någonting. förstår inte vad som hände riktigt.

besviken faktiskt. besviken på mig själv som inte tillåter det glada vara starkare än det ledsna. besvikelse är det som tar hårdast.

och jag som trodde att allting var löst, men icke.

guuuud så söta

sitter i biblioteket med linda och lyssnar på några killar som kanske inte har alla hästar hemma när dem diskuterar alkohol, rätt så kul faktiskt. dem är söta tycker jag.
ae, jag är nog kär tror ja, haha.

nae, tid att fortsätta med APU rapporten.
wish me good luck


nu så var man klar,

japp, nu är jag redo att ta bussen mot skolan. lite små seg just nu, men det går över när jag får träffa mina tjejor. om alla är där så att säga.
nej nu ska jag prata lite med syster innan jag drar mig mot skolan.
hörs

if you love me, say i do

idag är det måndag och jag vaknade precis. ska ta ne dusch snart tänkte jag. känns skönt att börja dagen kvart i elva, men att sluta dagen kvart i tolv, inte lika rockigt. men som sagt, efter lunch så blir det skolans bibliotek för en massa plugg.

jaja måste in i duschen nu.

tomorrow will be a good day

jaha min kära vänner. så var morgondagen planerad och jag är än sålänge nöjd.
börjar dagen med att utöka ordförrådet med en timmes svenska. sedan så slutar jag. känns jätte värt, NOOT. så jag och min käraste linda har nu bestämt att vi ska sätta oss i skolans bibliotek och studera hotellkunskap. känner att motivationen är på topp faktiskt.
när vi är klara där så blir det en sväng på staden för min del innan jag drar mig ner mot squash hallen och väntar på mitt hjärta. blir att umgås med han hela kvällen och det ser jag fram emot.

nej nu blir det faktiskt sängen för min del.
godnatt mina små hjärtan

vilken helg !

nu har jag tid för bloggen.
har inte riktigt haft tid idag. antingen har jag suttit och kollat på en massa innebandy, eller så har jag haft fullt upp med annat. rätt stressig dag och alla slags känslor dök upp.

finalen gick inte riktigt som vi alla ville, men dem gjorde ett riktigt bra jobb och dem förtjänar sina silver medaljer faktiskt. så otroligt nöjd är jag över dem.
när allting var klart så var det bara att sätta sig i bilen och börja den långa vägen hem. kan väl kanske inte säga att jag var den piggaste så att säga. slutade med att jag sov hel konstigt men jaja, värken man hade i nacken efter var man väl värd, höhö.

när jag kom hem så kom även mitt hjärta hit en liten stund. lite efterlängtat var det väl måste jag nog erkänna. han gjorde mig i alla fall väldigt glad så det var väl possitivt.

nu så ska jag lägga in ALLA bilder från kameran som jag tog nu i helgen. rätt så många blev det så nu är det väl bara att vänta ett bildregn här.
kommer väl idag eller imorgon kväll, sånt som märks.

hörs

Kom nyss hem från ett livet besök hos tj...

Kom nyss hem från ett livet besök hos tjejerna. Blev att åka till donken, Men trög som man är så virrade jag bort mig totalt, så tillslut visste jag inte vart jag var, Haha. Men tillslut så hittade vi och åkte tillbaka till skolan dem sover på. Pratade lite och sådär, mysigt mysigt. Men nu så ska jag försöka sova, klockan åtta imorgon ringer klockan, så Godnatt.


Vinst?!

om det vart vinst! är så sjukt nöjd över tjejerna! dem gjorde en riktigt bra match, syrran var klart bäst denna kvälls match! är rätt så stolt måste jag då säga.
så nu är dem i alla fall till finalen som spelas imorgon och jag hoppas, verkligen hoppas att dem vinner hela skiten. då kommer jag skina som en sol resten av dagen !

nu så sitter jag och min bror daniel nere vid datorerna och kollar facebook och jag bloggen såklart, höhö. blir kanske en liten tripp till syrran och tjejorna för lite peppning till morgondagen. men sånt som märks.

jaja, vi hörs


it's for real

nu är det ca en kvart kvar tills vi ska dra oss mot hallen där ida och tjejorna ska spela sin andra match för dagen. jag hoppas verkligen att den går som väntat nu med. tjejorna är duktiga och kämpar riktigt bra så hoppas dem inte tappar energin nu. 

jaja, mer uppdatering kommer senare sen.
pusss


äntligen en dator att sitta vid!

japp, danne fick igång internet och jag är nööjd! så nu kan det kanske bli lite mer inlägg från datorn. kanon bra.
kan ju säga en annan sak att min kamera har gått i hundra tror jag, helt otroligt. men bilderna får ni förövrigt imorgon kväll när jag är hemma och har laddat upp dem på min dator.
nu ska jag ner till gymmet där min mamma och två bröder är för tillfället. kameran följer givetvis med. funderar även på att ringa ett litet samtal, annars får det vänta.
just ja, lillsyrran vann första matchen idag, så hoppas på två vinster till ikväll, bra kämpat flickor!
Hörs i alla fall

Hallå mina snyggisar. Sitter på vårat h...

Hallå mina snyggisar. Sitter på vårat hotell nu och dricker lite öl med min kära bror daniel. Känns skönt att få komma bort från linköping en liten stund faktiskt. Plus det så bor vi på ett skit fint hotell och jag är nöjd (y)


Japp, precis som det ser ut så är det et...

Japp, precis som det ser ut så är det ett försök att mobilblogga lite. Sitter nu i skolan i alla fall och har samhällskunskap. Kollar på någon film som verkar usel. Krigs filmer är inte riktigt min grej känner jag just nu.


freaky friday

yepp, johanna har precis vart snäll mot sin mamma och hjälpt till att bära ner kläder till tvättstugan. så nu är det dags för frukost och kanske tid för att ta på dig kläder.
runt klockan åtta så kör mamma in mig till skolan idag och det gillas starkt, hihi.

skriver ett till inlägg innan jag åker iväg.

dags för sängen

oj oj oj så klockan springer iväg.
kanske är dags att hoppa i sängs nu om jag ska orka upp imorgon.

jag är i alla fall färdig packad och klar för morgondagen, eller .. inte riktigt. en del kläder ligger i tvätten, men dem är min mamma så snäll och tvättar åt mig imorgon :)
så imorgon klockan kvart i ett så kommer min mor och bror till skolan och hämtar upp mig så vi kan börja våran resa mot göteborg. JAG LÄNGTAR!

skriver i alla fall imorgonbitti.
natti natti


my day in pictures

den här väldigt kärleksfulla bilden på mig och Ericha får avsluta.
måste bara säga att jag älskar mina tjejor <3

what a day

hallå där.
nu har jag kommit hem från min väldigt underbara dag.
känner mig faktiskt väldigt väldigt glad över att jag har dem som jag har runt omkring mig, speciellt mina käraste vänner som alltid finns där. ni vet nog vilka ni är. och så har vi min familj plus pojkvän, hundra plus till alla dem!

nåväl, dagen då.
började då med att linda kom hem till mig imorse och då var det dags att åka till skolan och följa med på studiebesök, hade riktigt kul faktiskt. kameran var självklart med, så bilder kommer så fort jag lagt upp dem på datorn. med andra ord, i nästa inlägg, haha.
åkte sedan tillbaka till skolan och åt och hade riktigt kul. gick runt och fjantade oss, men det var det värt! var i skolan till klockan tre då det var dags för engelska och duktig som jag var, gick jag på den med. så nu är min motivation tillbaka faktiskt, och på heltid dessutom.
tog en tripp hem till mitt hjärta efter skolan.
pratade och hade det mys. gillas starkt.

förövrigt så längtar jag ihjäl mig tills imorgon. då ska jag och min bästaste familj åka till Göteborg och stanna där över helgen. kommer ha så sjukt kul.
så nu ska jag packa, lägga in bilder och sedan gå in till min bror och kolla film.

WIHUUUU säger jag om denna Torsdag!

Torsdag

godmorgon sötingar.
sitter här vaken och påkläd klockan tio i åtta för er som ville veta. vill också bara påpeka att det har inte hänt på ett tag, så ett stort jubel för mig, höhö.

sitter i alla fall och väntar på att linda kan komma så vi kan bestämma oss om vi ska följa med på studiebesök, eller om vi ska sitta i skolan och göra ett arbete. svårt val.

nu kommer hon till och med , kanon (y)

this is going to be hard

nu har johanna bestämt sig ... det blir en plugg natt för hennes del. har riggat upp arbetsplatsen och ska nu snarast sätta mig och börja mitt studerande. hotellkunskap står på schemat. vet inte riktigt hur detta kommer att gå, men det är sånt som märks.

skriver säkerligen mer senare sen när jag tar en liten paus.
yepp, min blivande arbetsplats nu i några timmar (y)

dagens inköp

och idag så införskaffades det en ny tröja som jag är JÄTTE KÄR i och en sjal, jag joinar alla andra tänkte jag.

Gårdagens inköp

igår så var jag på staden med elin och fick med mig ett par skor hem. kanske inte sådär jätte ovanligt.

ja jag vet att dem redan är skitiga, men såhär är det, jag och vita skor passar helt enkelt inte ihop. så är det bara.


I saw him dancing in the dark

hallojsan mina snyggisar.

helt ärligt så vet jag inte vad som försigår i mitt huvud ibland alltså. igår så skrev jag i princip ingenting här på bloggen på grund av dåligt humör och så vidare. men idag, helt annorlunda. känner mig hur pepp som helst på livet och bara vill ställa allting till rätta med en massa motivation och ork.
rätt så konstig hjärna jag har fått, men jaja.

min dag har tillbringats med min vän Linda på staden. gick runt i den underbara solen och skrattade och hade det riktigt trevligt. satte oss även på ett fik och pratade om nästan allting man kan prata om. helt okej faktiskt. blev sedan en tripp hem till min gos också. lagade mat och lite sådär, eller ... JAG lagade mat, han kollade på. men så kan det gå. men nu är jag hemma och humöret är på topp!

Idag får mitt liv ett stort plus (y)

universal party

nu ska johanna in till staden och möta upp sin kära vän Linda nyqvist.

hörs

it makes it's soo hard to breath

sitter här vid datorn och försöker få någon ork att gå och leta kläder, sminka sig och hålla på. just nu är orken lika med noll, men den kommer väl snart hoppas jag.

om någon timme eller så så ska jag träffa min underbara vän linda. känner att det behövs just nu. och vid halv sex så blir det att dra sig mot squash hallen där min käraste håller hus. blir att ligga i hans famn hela kvällen och det gillar jag.

nej nu måste jag ta och fixa lite.
hörs

(y)

måste bara säga att jag precis fick veta att min farbror ska ha barn.
kanske inte så värt att veta för er alla, men jag tyckte det var en underbar nyhet under alla dessa omständigheter.
jag önskar er all lycka !


falling apart

ae, orkar inte skriva någonting just nu.
har tappat orken för allt.
totalt värdelöst ...
natten får spenderas med mina tankar och Secondhand Serenade i öronen.

hörs

känner att bilden inte riktigt passar in på detta inlägg, men wtf.

time to leave

nu är det planerat att åka in till staden och träffa Elin pelin och Emmie en stund. måste verkligen köpa nya solglajor, annars kommer jag näst intill att försvinna från denna jord. eller kanske inte, men det känns så för tillfället.

så mer uppdatering senare idag

att dem alltid ska försvinna

blir galen, helt jäkla skogstokig blir jag.
igår hade jag problem med att hitta min solglasögon, men hittade dem tillslut. idag .. SAMMA fruktansvärt irriterande problem! jag hittar dem inte någonstans, så jag får pallra mig in till stan och köpa mig ett par nya, jävligt roligt, eller inte ..

önska mig ett lycka till med att hitta dem?!

Tisdag

jag vet, lika värdelös som alltid var jag idag. kom som vanligt inte upp ur sängen såklart. SKÄRP DIG NU!
så idag vet jag inte vad som händer, vet i alla fall så mycket som att det är innebandymatch idag mot min lillasysters innebandylag, så det kan nog bli kul.

annars så vet jag inte vad som händer.
ska nog ta och ringa kimmsan och kolla vad hon hålls med.

dags för sängen kanske ?

hoppsan, blev visst inte att hoppa i säng.
hamnade ute på balkongen med eline i luren.
kan väl säga såhär, samtalet varade 1 timme och 36 minuter, så det säger kanske tydligt att vi inte pratat på ett bra tag. så det var värt den tiden.

men nu blir det sängen.
godnatt

bad boys

godkväll mina kära!
nu har jag äntligen lite tid över för att slänga in ett inlägg här.
var precis ute och träffade kimpan en stund, lika trevligt som alltid.

annars idag så blev det en sväng på staden med linda och sedan kom robban och då tog han och jag och gick till squash hallen och hängde lite där tills calle slutade sin träning. åkte hem till han och var där hela kvällen. tog det bara lugnt helt enkelt.

så nu ska johanna snart lägga sig i sin stora stora säng så hon orkar upp imorgon bitti till bion som min kära klass ska gå på.

hörs


time for a walk

nae, nu är det dags att ta sig ner till bussen.

hörs

don't bring flowers after I'm dead

sådär ja, nu är jag klar med allting och väntar nu bara på att klockan ska bli tjugo i tre så man kan gå ner till bussen och åka in till staden och träffa lindisen. blir en fika och lite sådär tror jag nog.

just nu så sitter jag och lyssnar på sjukt gamla Björn Rosenström låtar och diggar med, haha. tänker bara på malmslätt när jag lyssnar, vet dock inte varför.


försovning ... inget ovanligt

nu börjar jag bli väldigt väldigt arg på den här telefonen faktiskt. inatt hade den bara stängt av sig själv och nae, alarmet ringer inte när jag ska upp, så jag ligger kvar till klockan tolv, skit bra när man slutade skoldagen kvart i tolv. så det blev en skön dusch för min del. så nu är det bara leta fram kläder och börjar göra sig iordning för att åka in till city och leka med min käraste linda.

morgondagen

imorgon börjar skolan igen, och helt ärligt så bryr jag mig inte om att lovet är slut, för jag saknar faktiskt mina tjejor i klassen. med andra ord, hela min klass.

börjar i alla fall dagen med en timmes lektion, ovärt men ska i alla fall gå dit. efter det så blir det en fika med min saknade unge linda. har en del tid att prata igen känner jag. efter det så blir det en sväng upp mot robban som jag inte träffat på hur länge som helst.
på kvällen blir det att träffa C som vanligt.

men nu så blir det sängen för min del.
hörs

<3

Grattis mamma!
kommer alltid att älska dig <3

dålig uppdatering

blev visst ingen vidare uppdatering den här helgen, men det är så det blir ibland. är i alla fall back on track igen, haha.

I fredags så steg jag upp klockan fem på morgonen för att hämta min gos som kom hem från åre med tåget då. kändes bra att få lägga sig med han brevid. vi sov dock ingenting, blev bara en massa prat. annars så tog vi det bara lugnt hela fredagen förrutom turen till den oälskade braskens bro som jag då säger. var väl inte sådär jätte glad under den tid vi var där men det får dem fasen ta.

Lördags (igår), vaknade upp hos calle klockan halv åtta för att göra sig  redo för en färd upp till Karlstad. var väl inte sådär jätte skoj och åka bil i 500 timmar, men när vi väl var där så vart man genast piggare. gick inte så bra för pojken, men han var duktig i alla fall (y).
innan vi for hem så blev det ett litet stopp på burger king, gillades starkt måste jag säga. sen var det bara att sätta sig i bilen för en färd hem igen. mindre kul enligt mig, fick ingen paus heller, så lite sur blev jag, men men, sånt man får ta.
när vi väl kom hem så blev det sängen där jag somnade fortare än kvickt!

idag vaknade vi klockan ett och det var riktigt skönt att få sova ut länge länge. sedan var det bara att fara hem och fira mammsen som fyller 42 idag, GRATTIS TANTEN :)
blev pizza och tårta plus Wipeout på det.
en helt okej söndag faktiskt.
(y)

En trött carl påväg hem från Karlstad



kiss me kiss me, say that you miss me

ligger i mitt hjärtas säng och väntar in tiden. känns lite konstit att ligga här aldeles själv utan han, men imorgonbiti när vi kommer hem så blir det inte lika ensamt, gillas (y)

funderar på att sätta på några avsnitt Two and a half men faktiskt, någonting att somna till. eller det kanke finns någonting bra på tvn? ae, sånt som märks.
nu ska jag lägga ner datorn.

hörs

ajaj min mage ...

jahaja, sitter nu hemma hos familjen remle och har kollat på film och ätit blåbärspaj. måste då säga att det var den godaste jag ätit på länge, helt klart värt (y)
kollade även på hockeyn, men gav upp i slutet av andra då vårat LHC förlorade och med det slutspelat för säsongen, attans. 

om sex timmar ska jag upp och åka iväg och hämta carl och henrik på stationen. som sagt så kommer dem hem från åre då. då blir det hem och mysa med mitt hjärta som jag inte träffat nu på ett litet tag.

nej nu ska jag in i calles rum och se om hans dator fungerar.

hörs

torsdag

nu har man duschat, rakat benen och smörjt in sig och jag måste då säga att jag känner mig super fräsch nu. helt okej sysselsättning faktiskt (y) har även gjort mig iordning, så nu väntar jag på att mamma ska komma hem och att hanna kommer och hämtar upp mig för en färd hem till calles familj. ska sova där inatt för imorgonbitti jätte jätte jätte tidigt så ska vi hämta calle som kommer hem från åre, WIHUU. har faktiskt saknat han, men som jag skrev för någon dag sen, har bara saknat han LITE ;) .

annars idag så har jag och lillebror spelat monopol och pratat. blev ingen frukost på sängen för hans del eftersom han vakna några timmar tidigare än vad jag gjorde (a) haha.

<3

GRATTIS LILLPLUTTEN!
13 år idag, välkommen in i tonårsvärlden!
<3

I will be there for you

dålig uppdatering igår, ber om ursäkt för det.

blev att hänga med Kim hela dagen och det var SKIT kul om man får utrycka sig så.
blev utelåsta,
gjorde egen hockeysång,
kollade på hockey,
braskens bro,
KONSTIG SNUBBE!
orkar inte riktigt förklara allt, men vi satt nedanför kims port och snacka och så kom en jätte konstig kille och pratade med oss och han ville aldrig gå. helt cp.

i alla fall så var det en värd dag!

dags att dra sig

hallå snyggisar.
har inte blivit någon bra uppdatering nu under förmiddagen, men har haft lite för mig som tagit upp all tid.

dagen kommer i alla fall bestå av staden med mormor och morfar och så mina syskon. blir väl och käka på BK eller nått sånt gott. efter det så möter jag upp min bästa vän Kim som jag ska hänga med hela dagen och kvällen. ska kolla hockeyn och lite sådär.
så idag kanske det inte blir så mycket uppdatering, men det märks.

dags att dra sig ...
hörs

thats life

sådär, nu är håret klart och jag blev super nöjd! fastnade i ett samtal med min lillasyster som nu har varat i cirka två och en halv timme, så nu kände vi att det var dags för sängen.

mer uppdatering imorgon.
hörs

time to make a change

har nu precis kommit hem efter att ha hämtat lillasyster och lillebror. mamma fick bli sällskapet. svängde förbi coop och köpte hårfärg till mig. så nu ska jag färga håret, får väl se hur detta slutar (y)


tisdag

kom precis hem ifrån en rundtur med mamma. lämnade av lillebror i malmlsätt och tog en sväng förbi tornby där mamma skulle inhandla lite grejor. ska snart åka iväg igen och hämta lillasyster och lillebror, får se om kimpan ska med som sällskap.

nu ska jag fortsätta städa som jag så duktig höll på med innan mamma kom hem och störde ;)

hörs

stor städning på G ?

nej nu är det dags att lyfta på arslet och göra någonting åt mitt väldigt stökiga rum.
önska mig lycka till!
hörs

godmorgon ?!

känns inte riktigt som att man kan säga godmorgon just nu när klockan snart är halv två. eller kan man det? jaja onödig fråga.
vaknade ju då som sagt nyss och skulle egentligen åkt till staden med syster, men hon åkte med sin vän istället. så nu har jag all tid i världen för städning och så vidare. tänkte även dra till med lite plugg.

hörs i alla fall

<3

Du är mitt liv. <3

nattrunda?

fick ett samtal tidigare om att jag skulle fixa en sak, så jag tog bilen och firrade det. åkte och hämtade upp kim efter det och tog en tur till statoil i ryd (y) så nu, en och en halv timme senare är jag hemma igen och äter baconchips. blir nog att lägga sig i sängen snart tror jag.

någonting att börja tänka på kanske?

Jag läste precis ett inlägg nyss som min kära vän Malin Lundh lade upp på sin blogg. hon länkade nämligen till en blogg, vid namn Dollyblond som dem flesta hört talas om. hon hade lagt upp ett inlägg om självkänsla och hur man kan gå till väga för att förbättra sin egna självkänsla och såvidare.

när jag läste inlägget så ringde det en väckarklocka för mig. jag kom på att jag kanske inte är världens bästa vän och att jag kanske inte har världens bästa självkänsla, men det hon skrev fick mig att få motivation till livet igen. jag är inte världens bästa på att prioritera rätt, men nu blir det nog ändring på det. kanske inte på en gång, men stegvis i alla fall. 

riktigt bra inlägg, jag säger bara LÄS !!!

mumma

detta fick bli min kvällsmat

en kopp vanilj te och knäckemackor (y)

trött , seg och allmänt trög

godkväll sweethearts.
sitter just nu i mitt rum och funderar på om jag orkar gå ut till köket och göra mig någonting att äta, är rätt så hungrig. men jag ORKAR INTE! känner mig helt blää bara.

i alla fall, pratade precis med min gos i telefon som för tillfället är i åre och åker skidor, kul för han (y) saknar han lite, men bara LITE!

förövrigt idag så blev det ju en fika med elin, hennes pojkvän och johanna. trevlans var det. träffade sedan bellisen en liten snabbis och efter det åkte jag hem till Kim. hängde där ett tag innan det var dags att åka mot cloetta center där vi skulle unferhålla på matchen, med andra ord dansa. gick ju till och med riktigt bra för lhc idag och det gillar vi (y). så nu sitter jag som sagt hemma och ska äta någonting, ska även spela lite Sims 3 som min lillasyster fick när hon fyllde år.

hörs

"dagens outfit" .. höhö

nu är jag iordning gjord och klar och ska snart kila ner till bussen.
tog även en "dagens outfit" bild också ..

body ginatricot , jeans ginatricot

måndags morgon

godmorgon mina söta.
har precis gått upp ur sängen så nu är det bara att ta fram kläder och hoppa in i duschen för att åka in till stan och mysa med min vän elin och hennes pojkvän, kommer bli trevligt.

nej nu måste jag in i duschen, hörs

just det ja !

glömde bort att säga grattis till min kusin Martin som fyllde 22 år idag!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS ! :)

några bilder

några bilder från dagen bara


trött tjej

jaa ni mina kära. dags att ta sig till sängen kanske så man får sin skönhets sömn? det vore nått.

åkte i alla fall och hämtade min lillasyster förrut runt halv tolv och när vi var påväg hem så fick man ett sms där kim säger att hon ville till brask, så vi plockar upp henne och åker dit, snälla som vi är, haha.
när vi kom hem så blev det att kolla på förra veckans Wipeout avsnitt, kul program JA ! så imorgon blir det att kolla på det som var idag, missade det pågrund av allt spelande vi hade här hemma.

ett av spelen som spelades idag

nu blir det i alla fall sängen för min del,
puss och godnatt

myspys

denna kväll kommer nu att bestå av att Kimpan kommer hit och myser lite med mig och min familj. antagligen så kommer balkongen bli själva hängstället, men det är alltid lika trevligt.
senare sen så ska jag hämta lillasyster som jag sa i tidigare inlägg.

nej nu blir det inget mer skrivande på ett tag .
hörs

förstår mig inte på min mamma ibland

jag förstår verkligen inte min mamma ibland. min mormor och morfar är här just nu och mamma hade gjort mat till allihop, men ne då hade hon gjort äckel päckel lax som varken jag eller min lillebror äter. jag undrar bara hur hon tänker ibland alltså. så vi fick äta köttbullar och ägg, haha.
mamma alltså ...

snäll storasyster ?

hahahahaha. jag måste då säga att min present till min lillasyster är full med fantasi! hon fyllde ju som sagt häromdagen och då fyllde hon hela femton år. då var jag finurlig och tog alla mina kondomer jag hittade lite överallt i mitt rum och la i ett påskägg. är jag inte rolig? hon fyller ju femton liksom, hahahahaha!

hey baby

fy vilket skönt väder det är ute! blir så glad när man vaknar upp och det är en stor sol som lyser in igenom fönstret (y)

idag i alla fall så kommer min kära mormor och morfar hit och äter mat. ska bli trevligt. ska även åka och hämta min lillasyster senare idag. ungen fyllde ju år häromdagen, så ska fira henne lite och sådär ikväll.

nu ska jag ut i solen,
hörs

Lördag

idag så vaknade jag upp hemma hos familjen remle och där var det ett jädrans liv. dem skulle tydligen ha gäster och grejer så det var bara att springa upp och göra sig iordning. visserligen så kom dem några timmar senare, men det förstod inte vi.
hanna fick ett sms från hennes vän som sa att Bosses Glassbar hade öppnat och då vart det fart på oss tre ungdomar så vi tog caben och gled in till staden i värmen och åt glass, VÄÄÄÄRT säger jag! riktigt härligt var det och man kände verkligen sommarkänslan. JAG LÄNGTAR!

runt 4 så kom massor folk och det blev massor mat. så har vi ju då jag som inte äter vad som helst, så jag proppade i mig digestive kex, ägg och köttbullar medans alla andra hade tallrikarna fulla med massor annat, bra johanna (y) i alla fall så fick jag även hjälpa calle att packa hans väska som han då var tvungen att packa eftersom han skulle åka till åre nu inatt. så när vi var klara med det körde hanna in calle och hans vän till stationen och sedan körde hon hem mig, så det tackar jag för :)

nu sitter jag här hemma i mitt rum och kollar på den stora sängen som nu kommer vara ganska så tom i några dagar, men det klarar jag av, höhö. ska nog ut och ta mig någonting att äta faktiskt.
skriver säkert mer senare inatt.
hörs

Fredag

i fredags så hände inget speciellt faktiskt. jag och calle låg hemma och tog det lugnt ungefär hela dagen och det var skönt. sedan kom deras sommar bil hem, så det blev att åka en sväng med den. stannade även vid kimmsan och tog några cigg med henne och pratade i ca en timme, men det var skoj som alltid :)
blev att åka hem och ta det lugnt som innan och så sova.
en värd fredag (y)

Torsdag

torsdagen började med ett fika häng med caroline. riktigt härligt faktiskt, fick prata ur sig massor och det kändes bra! blev sedan en runda på staden som jag skrev i ett tidigare inlägg. gick sedan hem till carro och hon fixade lite med mitt hår och sådär, vart riktigt snyggt faktiskt (y) sedan var det bara att tagga för dans på hockeyn och den gick inte så värst bra för vårat lhc, men det var väl väntat.

mötte i alla fall upp calle, johan, emil och kim och dem gick till baren där dem tillbringat hela matchen i princip, så det var bara för duktiga johanna att ta bilnycklarna och vara fylle taxi. kom väl hem till calle runt 3 på natten efter en massa körande över allt. bra dag i alla fall.

I don't care

sitter nu hemma hos carrow och gabbie. laddar lite inför hockeyn som spelas i vårat kära Cloetta Center ikväll. helt ärligt så är jag inte sådär jätte pepp, men det kommer väl snart hoppas jag, höhö.

annars idag så blev det en fika med caroline. pratade lite skit och sånt som tjejer gör när inte killar är i närheten. blev även en snabb runda på staden. fick dock inte med mig någonting hem, men det tyckte väl båda mamma och plånboken om.

nu så ska jag i alla fall umgås med gabbie lite gran,
hörs dåå


påskloooov

skönt, nu är det påsklov, ÄNTLIGEN.
börjar den med en fika med caarroow, nice. blir att dra direkt till vårat kära cloetta center för att möta upp tjejorna så vi kan ladda för dans på hockeyn. hoppas på en vinst faktiskt, skulle vara perfekt en dag som denna, haha.

nej nu så ska jag ner till bussen.
hörs

Gårdagens inköp

Nya skor och nya strumpbyxor.
japp, johanna är nöjd !

stentuff !

japp, stentuff är faktiskt vad jag är just nu.
var ju hos tandläkaren som sagt och lagade ett hål i min tand, utan bedövning måste jag bara tillägga! gjorde dock rätt så ont, men det var det värt. ja jag är jätte rädd för sprutor.
så nu är jag hål i tanden lös, hääärligt!

nu ska jag in i duschen, hörs

neeeeeej !

snart dags att åka till tandläkaren, eller snarare sagt nu. :'(
HÖRS

i wonder how the future is going to be

jaha, så var denna onsdag slut och vi går in på sista dagen innan lovet, gillas starkt!
blev en fika med Sabina min gamle vän. även Elin och Juuhään gjorde oss sällskap. sedan blev det att inhandla lite nya strumpbyxor och ett par nya skor som jag är super nöjd över, (lägger in bild imorgon). tog sedan bussen med elin och steg av hos calle, så det blev mys där hela kvällen.

sängen kallar, hörs

RSS 2.0