dåligt dåligt

hallå mina snyggisar!
nu är jag tillbaka efter en riktigt dålig bloggvecka. ber om ursäkt för det, men jag har haft relativt mycket plugg och häng med vänner och pojkvän. så återigen ber jag om ursäkt.

helgen i alla fall beståt av att umgås med min calle och lite andra människor. trevligt må jag säga. dock så hade jag inte sådär värst skoj igår när vi åkte ut till något land där det skulle mekas med bilar. medans grabbarna gjorde det så låg jag mestadels i bilen och sura, hihi.

fredags blev det ett litet kroghäng med carl, emil och kimmen. men johanna körde så där blidde det icke några öl. men men, det tas igen.

idag så blev det en slappar dag hemma hos calle med hans mamma och pappa. calle var iväg, så jag stannade och socialiserade mig litegran. åkte sedan hem, hämtade kläder och åkte lika fort iväg till min saknade vän robban. var där en liten stund innan vi begav oss ut på en promenix till racket center där vi kollade på calle när han spelade. riktigt roligt hade vi faktiskt, intressanta samtal och så vidare.
men nu är jag hemma och ska snart lägga mig i min enorma säng och sova. måste ju sova ut för en timmes lektion imorgon (y) höhö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0